Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler One Piece Hakkında Sorularınız

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
One Piece serisi hakkında sorularınız için bu başlığı kullanabilirsiniz.

Spoiler içerir.

tumblr_n6chd6xTPc1soa130o1_500.gif

(Luffy'den not: Yo!)​

Güncele gelmedim henüz. Şu anki gidişata göre finali ne zaman verir?

Güya son düzlükteymişiz. Ancak Oda bunu 4 yıl öncede söylüyordu o yüzden güven olmaz. Garip bir durumda şu an bir bakmışsın 2021 ya da 2022 de bitmiş. Bir bakmışsın tıl 2032 hala OP var belli olmaz.

Geçtiğimiz sene Oda seriyi 5 yıl içinde bitirmek istediğini söylemişti fakat gidişata bakılırsa bu pek mümkün durmuyor. Ben aşağı yukarı 30.yılında yani 7 sene sonra biteceğini düşünüyorum.

Usopp nasıl telaffuz ediliyor? Bi de ileride bu adam meyve yiyip bi halta yarayacak mı?

Usopp favori karakterlerimdendi ama Watar Seven şehrinden ayrılırken beni geri alın özür dilerim demesi onu gözümden düşürdü. O kadar laf etti sonunda cos çıktı.

https://imgur.com/a/dgVJhpb#YaYmXfD

Savaş sırasında fahişe aramak isteyen Sanji mi? Çiçek toplasan daha iyiydi.
Diğer tayfa üyeleri de Momo-kun dayak yerken ağzı ayrı başı ayrı oyun oynamıyor mu? Farkı ne? Oda karakterlerini konuşturuyör işte. Güzel manga. ;)
Şu an oynamıyor. Adayı bastıkları zaman kaç bölümdür fahişe aramıyorlar en azından. Büyük fark var şu an.

https://imgur.com/a/dgVJhpb#YaYmXfD

Savaş sırasında fahişe aramak isteyen Sanji mi? Çiçek toplasan daha iyiydi.
Diğer tayfa üyeleri de Momo-kun dayak yerken ağzı ayrı başı ayrı oyun oynamıyor mu? Farkı ne? Oda karakterlerini konuşturuyör işte. Güzel manga. ;)
Şu an oynamıyor. Adayı bastıkları zaman kaç bölümdür fahişe aramıyorlar en azından. Büyük fark var şu an.
Şu an oynamıyor çünkü Big Mom kovalıyor, alevli bulutlar peşinde, Süper nova kovalıyor vs. Sanji'nin de ciddileşeceği yerler gelir.

Ama evet iki yıl sonra Sanji çok kötü işlendi, bu olay da zaten epey eğreti duruyor. Ama sırf haterlık yapmak için yapılmasını sevmiyorum.

Ama sırf haterlık yapmak için yapılmasını sevmiyorum.
Adam itici lan. Niye haterlık için haterlık olsun.

Onu geçtim tüm tayfa itici.

Momonosuke, plan için hayatını ortaya koydu, kıç kadar çocuk çok vakur bir karar verdi.

Usopp, Chopper, Nami isimsiz fodder tipleri görünce geminin kanadının arkasına saklanınca bu artık komik olmuyor karaktersizlik oluyor. 5. yonkonun tümen komutanlarısınız siz. Ancak oda sığ olduğundan bunu hala komik düşünüyor. Zaten ahlaki pusulası çok karışık bir seri bu (Luffy'nin meşhur saçma kahraman konuşması gibi) ...

Yani bir tek Sanji sıkıntılı değil ancak Sanji bunlar arasındaki istikrarlı bir biçimde en öküz olanı.

Balık Adam adasında hıyarlık yaptı. Punk Hazard da tek derdi Nami'nin bedeni idi vs. Dressrosa da pek bir yamuğu olmadı ama pek bir faydası da olmadı. Bİg Mom Arcı zaten Sanji'nin saçmalıkları ile dolu. ve Şimdi Wano da öyle :D

Ama sırf haterlık yapmak için yapılmasını sevmiyorum.
Adam itici lan. Niye haterlık için haterlık olsun.
Onu geçtim tüm tayfa itici.

Momonosuke, plan için hayatını ortaya koydu, kıç kadar çocuk çok vakur bir karar verdi.

Usopp, Chopper, Nami isimsiz fodder tipleri görünce geminin kanadının arkasına saklanınca bu artık komik olmuyor karaktersizlik oluyor. 5. yonkonun tümen komutanlarısınız siz. Ancak oda sığ olduğundan bunu hala komik düşünüyor. Zaten ahlaki pusulası çok karışık bir seri bu (Luffy'nin meşhur saçma kahraman konuşması gibi) ...

Yani bir tek Sanji sıkıntılı değil ancak Sanji bunlar arasındaki istikrarlı bir biçimde en öküz olanı.

Balık Adam adasında hıyarlık yaptı. Punk Hazard da tek derdi Nami'nin bedeni idi vs. Dressrosa da pek bir yamuğu olmadı ama pek bir faydası da olmadı. Bİg Mom Arcı zaten Sanji'nin saçmalıkları ile dolu. ve Şimdi Wano da öyle :D
İyi de ben Sanji iticileşmedi demiyorum ki. Ama tüm tayfada genel bir düşüş var. Onu söyledim ben de.

+ olarak ben Ege'yi kast ettim sizi değil. :D Ege çoğunlukla dalgasına yapıyor ama ben de esprisine söyledim bir yerde.

@Uncle Paulie

Valla bu konuda Ege'nin sandığından ciddi olabileceğini düşünüyorum. Yani genelde hem tam noktasına isabet eden tespit ve eleştirileri oluyor. Pek öyle "Ya Sanji de rörere yani" demiyor :D

@Uncle Paulie

Valla bu konuda Ege'nin sandığından ciddi olabileceğini düşünüyorum. Yani genelde hem tam noktasına isabet eden tespit ve eleştirileri oluyor. Pek öyle "Ya Sanji de rörere yani" demiyor :D
Yani şakayla karışık diyelim, Sanji'yi gömmesi keyifli olsa da eleştirilmesi gerekilen yanları var. Ki eleştiri aldığı şeyler çoğunlukla kişiliği ile ilgili oluyor. Üç bölümdür bir karakter kerhaneye kafayı takmışsa biraz komedi sahnesinden uzaklaştığını hissediyorum artık bunun.

Tamam, illa ki yazarın eskisi kadar iyi yazamaması da bir nedendir, ama belki de adamın kafasında hep böyleydi karakter. Eğer kafasında hep böyleyse burada tabi ki karakteri eleştireceğiz.

Mesela kutsal ejderler büyük ihtimal Hancock'a falan tecavüz etti. Arka plandaki hikaye naya karanlık yani. Biz o olaylarda Oda'ya laf atmıyoruz, kutsal ejderleri eleştiriyoruz. Benzer bir durum bence.