New 52'yi alabilirmi?Rebirth dönemi sonrası Superman, Yeni 52 öncesi Superman'in ta kendisi olduğundan Superman alır diyorum.
Jarnbjorn Celestiallerı kesmiyor.. Celestiallardan birine hasar verebildi sadece ve Celestialların da hepsi eşit güçte değil...Jarnbjorn yani baltası Celestial'leri kesiyormuş süperman'i kesemezmi
Bir çigi roandan örnek vereyim.Konuyu daha yeni görüyorum![]()
Superman alır hız, kuvvet, dayanıklılık açısından Superman önde, Mjolnir sahibi olsaydı yine Superman öndeydi ama dayanıklılıkları eşitlenir gibi bişeydi..
New52 Superman de alır o Thor'u.. Zaten Thor algılayamaz diyorum, dokunamaz diyorum kabul etmiyorsun ki![]()
@Noralyma Aslında hızın çok önemli olmadığını göstermeye çalıştım ama olmadı ;( Biraz araştırırsam bulurum.@thanos
Savunmanda bazık ufak hatalar var.
1.si konu Thanos değil. Thor için savunma yaparken Thanos kullanmak çok faydalı değil
2.si Buradaki karelerin hiç birinde kişinin hızını anlamamıza yeten bir sahne yok. Cap. Marvel Thanos'dan hızlı demişsin bunu doğrulayan bir sahne yok. Thanos herkese reaksiyon göstermiş
3.sü Hyperion'un superman kadar hızlı olduğunu gösteren, hesaplanabilir bir feat yok.
4.sü Hyperion zaten yaralıydı burada bir şey yapamamasının bir sebebi de o
5.si Kendi kendine çelme takmış gibi olmuşsun çünkü Mighty Thor (Unworthy'nin daha güçlü hali) burada ona tamamen arkası dönük ve Thanos'a bile dokunamayıp ondan ışın yiyorsa.. Tam karşısında duran Superman'e nasıl dokunacak ? ? Nitekim attığın sayfalar Thanos ve ekibi için güzel haber ama Thor için kötü haber gibi olmuş kardeşim![]()
![]()
Ama eline sağlık..
Canın sağolsun Umut@Noralyma Aslında hızın çok önemli olmadığını göstermeye çalıştım ama olmadı ;( Biraz araştırırsam bulurum.@thanos
Savunmanda bazık ufak hatalar var.
1.si konu Thanos değil. Thor için savunma yaparken Thanos kullanmak çok faydalı değil
2.si Buradaki karelerin hiç birinde kişinin hızını anlamamıza yeten bir sahne yok. Cap. Marvel Thanos'dan hızlı demişsin bunu doğrulayan bir sahne yok. Thanos herkese reaksiyon göstermiş
3.sü Hyperion'un superman kadar hızlı olduğunu gösteren, hesaplanabilir bir feat yok.
4.sü Hyperion zaten yaralıydı burada bir şey yapamamasının bir sebebi de o
5.si Kendi kendine çelme takmış gibi olmuşsun çünkü Mighty Thor (Unworthy'nin daha güçlü hali) burada ona tamamen arkası dönük ve Thanos'a bile dokunamayıp ondan ışın yiyorsa.. Tam karşısında duran Superman'e nasıl dokunacak ? ? Nitekim attığın sayfalar Thanos ve ekibi için güzel haber ama Thor için kötü haber gibi olmuş kardeşim![]()
![]()
Ama eline sağlık..
Hocam ben hız konusundan bahsediyorum. Ozaman Süperman'i bayıltan Flash Thor'u hayli hayli yenmezmi? Thor karşılık veremez sonuçta.@thanos
Sentry Thor'a bunu yapmış biri
![]()
O yüzden o ilk sahnede Sentry çok iplememiş gibi geldi bana
Quicksilver'a yaptığı alan bazlı saldırı o saldırıyla Superman'in ayağı takılıp düşmez onu geçtim Quicksilver Supe'den onlarca kat daha yavaş
Gladiator'lü sahneyi yorumlamak zor açıdan dolayı
Celestial devasa ve sabit bir hedef onun bir anlamı yok.
En alttaki ise gerçek Thor değil onun yerini almış olan Erick Masterson.
Ayrıca bu Thor'ların hepsi Worthy/Mighty thor ve ellerinde Mjolnir var. Konudaki ise unworthy.
Post-Crisis - New 52 arasındaki dönemdeki Wally West , Thor'u yer zaten .. Bronze Çağ ve Pre 52 Barry'de aynı şekilde.Hocam ben hız konusundan bahsediyorum. Ozaman Süperman'i bayıltan Flash Thor'u hayli hayli yenmezmi? Thor karşılık veremez sonuçta.
Abartılardan kaçınalım... Kimse kolay kolay Thor reyizi çöpçü yapamaz.Thor'u Asgardda çöpçü yapar bana kalırsa
Hocam dövmek konusunda değilKimse kolay kolay Thor reyizi çöpçü yapamaz.
O nasıl bir hayal gücüdür yaThor farketmeden Flash Thoru çöpçü gibi giydirir anlamında