Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Bleach ikilisi Naruto ikilisine karşı

Bleach ikilisi mi Naruto ikilisi mi?

• Bleach ikilisi alır (R1)

Oy: 4 57.1%
  • Naruto ikilisi alır (R1)

Oy: 2 28.6%
  • Berabere (R1)

Oy: 0 0.0%
  • Bleach ikilisi alır (R2)

Oy: 4 57.1%
  • Naruto ikilisi alır (R2)

Oy: 3 42.9%
  • Beraber (R2)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
@KocaYusuf
Eğer laflarla gideceksek o zaman Bende derim ki
Madara kendi susanosu için evrenin en özel kumaşından dedi o zaman Madara evrensel olur ve Madara >>bleach evreni gibi bir durum ortaya çıkar :D

Neyse fazla off topic yaptık bence artık tartışmaya gerek yok :D
Madaranın Aizen için fazla bir rakip olmadığını, gayette dengi olduğunu düşünerek katılıyorum çok off-topic yaptık :D Ama Madaranın evrensel olma gibi bir durumu zaten olamaz :D Madara>> Galactus(bazı formları) :D Neyse hocam tartışma için teşekkürler.

İchigo bile yenemedi Mugetsuyla,
Madara için anlamsız bir şey.

Dağları aynı şekilde parçalayan Dangai var,
Hangi "Dağları" ? Ufak bir tepenin üstünü kesti sonra da derin bir krater açtı ? Madara sırf Susano kılıcını kınından çekti diye onlarca kilometre uzaktaki dağlar yıkılıyordu. Ve bu EMS Madara. Daha güçlü formları bile değil.

Madara indiremez onu. Çok zor.
Çok zor değil. Öldüremeyebilir ama indirir.

Juudara falan zaten solo bleachverse

Parçaaldığı gayet uzaktaki büyük şeylerdi, onları kağıt gibi parçalaması zaten dağları da parçalayabileceğini gösteriyor bence
Gayet de büyük şeyler değildi ve hayır göstermiyor maalesef.

Madara dağ parçalasa ne olur?
Olayı anlamamışsın. Madara'nın en güçsüz formlarından biri full susano açınca sırf kılıcı havada sallıyor diye (atak yapmıyor adam, adamın hareketinin yarattığı yan etki bu) dağlar toz buz oluyor ..

Madaranın Aizen için fazla bir rakip olmadığını, gayette dengi olduğunu düşünerek katılıyorum
fazla bir rakip değilse nasıl denkler ? Bir de hangi madaradan bahsedediyorsunuz. Aizen en fazla taşı sıksak, Kubo'nun tüm ayarsızlığını göz ardı etsek EMS Madara edebilecektir.

Bunun EMS + Kyuubi Madarası var, Edo-Madarası var, Rinnegan Madara var, Rinnegan + Hashi SM + Hashi Hücreleri + EMS Madarası var, tek göz juudara, çift göz juudara, üç göz juudarası var. Anlatabiliyor muyum ?

Neyse daha fazla off-topic olmasın.

Nagato biraz güçlü sanırım, bu seviyeler için. Itachi aralarındaki en zayıf olan olsa da mühür konusunda iş yapacaktır, özellikle de 2. turda Aizen'in ölümsüz olduğunu düşünecek olursa. 2 Tur için de Naruto takımı diyorum.

Hmm.. Aizen, Urahara'nın geliştirdiği özel bir mühürle mühürlenmemiş myidi? Nagato ve İtachi'nin mühürleri işe yaramaz.

Shinigamiler aslında temel olarak ruh ve Itachi'nin ruhu sonsuz işkence döngüsüne sokan bir mührü var. %100 olur demiyorum sonuçta farklı evrenler ancak, yaraması çok çok olası.

Shinigamiler aslında temel olarak ruh ve Itachi'nin ruhu sonsuz işkence döngüsüne sokan bir mührü var. %100 olur demiyorum sonuçta farklı evrenler ancak, yaraması çok çok olası.
Hougyoku'lu Aizen'de işe yaramaz. teknik olarak ruh üstü bir varlıktı. Teknik olarak dedim; snein de bildiğin gibi başka boyutta olma sözü birazcık havada kalıyor sanki.