Ben şu yüzden Thor'un alacağını düşünüyorum. Genelde Thor Superman'in yapacağı speedblitze dayanabilir, Superman ise Thor'un god blastına dayanamaz diyorlar. God blast tutmaz dersenizde Thor'un o enerjiyi Mjolnir'e yükleyip atması belki onu Superman'in hızına çıkarabilir. Tabi böyle bir feati varmı bilmiyorum.Rebirth Superman. Yeni 52 öncesi Superman yani Pre - 52 Superman zaten. New 52 Superman'i ölünce yerine geçiyor. Thor' irade gücü, kondisyon ve atak gücü olarak rakip olsa da dayanıklılık, kuvvet ve özellikle hız konusunda Supes çok avantajlı. Ve hız Thor'un kriptoniti gibi bir şey bunu pek çok canon seride gördük.
Warrior Madness kuvvet ve yıkım gücü konusunda katkısı olsa da zeka, strateji vede yetenek konusunda Thor'dan çok şey götürüyor.
Superman diyorum.
Hocam şu konuya bir bakabilirmisin. Arkadaş Ca'dan bahsediyor ama benim bildiğim o kadar güçlü değil.Rebirth Superman. Yeni 52 öncesi Superman yani Pre - 52 Superman zaten. New 52 Superman'i ölünce yerine geçiyor. Thor' irade gücü, kondisyon ve atak gücü olarak rakip olsa da dayanıklılık, kuvvet ve özellikle hız konusunda Supes çok avantajlı. Ve hız Thor'un kriptoniti gibi bir şey bunu pek çok canon seride gördük.
Warrior Madness kuvvet ve yıkım gücü konusunda katkısı olsa da zeka, strateji vede yetenek konusunda Thor'dan çok şey götürüyor.
Superman diyorum.
Hocam şu god blast enerjisiyle atılan mjolnirin Süperman'e ulaşma olayının oluru varmı ?@thanos Konu nedir kardeşim ?
Ben donanımhaber de daha önce tartışmıştım o elemanın fake hesabı ile (tahminim fake çünkü iki farklı hesap ama birebir aynı şeyleri söylüyorlar) .. Kendince haklı çünkü okuduğu ve ciddiye aldığı tek yazar Morrison ve onun perspektifine göre monitorler ve onlarla ilgili her şey normalde DC'de olduğundan daha çok öneme sahipler. Ve Grant Morrison yazar-okuyucu-karakter bağlantısı yapmaya bayıldığı için bu "plot manipulation" durumları yaşanıyor. Yani kendi perspektifinden haklı arkadaş ama anlamadığı şey şu perspektifi yani baktığı çerçeve çok dar.@NABU
Konu ağır bi superman fanboyunun
Ca supermanın herkesi yeneceğini düşünmesi bir türlü ikna edemiyoruz tutturuyor plot maniplation diye
Superman ondan daha hızlı ataklardan kaçmışlığı var ve o ataktan daha güçlülerini tanklamışlığı var. Eğer yazar faktörü olmazsa (Thor çok popüler bir karakter olduğu için illaki Mjolnir ile Superman'e vurabilir eğer bir yazar yazsaydı) ve featlere bakarsak. Odin-Force olmadan God Blast'ın çok bir anlamı yok Superman için.Hocam şu god blast enerjisiyle atılan mjolnirin Süperman'e ulaşma olayının oluru varmı ?
Ben donanımhaber de daha önce tartışmıştım o elemanın fake hesabı ile (tahminim fake çünkü iki farklı hesap ama birebir aynı şeyleri söylüyorlar) .. Kendince haklı çünkü okuduğu ve ciddiye aldığı tek yazar Morrison ve onun perspektifine göre monitorler ve onlarla ilgili her şey normalde DC'de olduğundan daha çok öneme sahipler. Ve Grant Morrison yazar-okuyucu-karakter bağlantısı yapmaya bayıldığı için bu "plot manipulation" durumları yaşanıyor. Yani kendi perspektifinden haklı arkadaş ama anlamadığı şey şu perspektifi yani baktığı çerçeve çok dar.Konu ağır bi superman fanboyunun
Ca supermanın herkesi yeneceğini düşünmesi bir türlü ikna edemiyoruz tutturuyor plot maniplation diye
Morrison harika bir yazar ve DC'ye çok katkıları oldu ancak 90 yıllık külliyatın yanında (sırf Crisis'den bu yana 32 yıldan fazla zaman geçti) Morrison ve Final Crisis, devede kulak kalıyor.
Maalesef DC benzer görevlere sahip, benzer güçlerde çok fazla karaktere sahip bunun sebebi de Vertigo, Wildstorm, Orijinal DC gibi ailelerin harmanlanması yetmiyormuş gibi bir de Morrison gibileri kendilerine has bir külliyat yaratınca karışıklık oluyor.
Bu sebeple benim için genel geçer DC kozmolojisi, DC Hiyerarşisi oluşturmak için karakterlerin sürekliliği ve istikrarına bakmak lazım.
80lerin sonunda konuşuyor olsaydık o kardeşimiz "Spectre de kim Anti-Monitor tek attı" diyecekti ama gördük Anti-Monitor'e sonra neler oldu.
Doksanların ortasında konuşuyor olsaydık "Spectre de kim Parallax'dan korktu o bir kere vs" diyecekti ama gördük Parallax'a sonra neler oldu.
Nitekim bir hikayelik patlamaya bakarsanız ben size Batman'in tüm adalet birliğinden daha güçlü olduğunu iddia edebilirim![]()
Ama bu gerçeği yansıtır mı ? Yansıtmaz tabi... İşte buna dikkat etmek gerek o arkadaşımızda bunu gözden kaçırıyor bir kaç modern çoklu-evrensel hikaye okuyunca ben bu işi çözdüm moduna girmiş ama bu işler o kadar kolay değil maalesef. Final Crisis'den bu yana 10 yıl geçti nerede TR ? Nitekim çok abartmamak gerek.
Superman ondan daha hızlı ataklardan kaçmışlığı var ve o ataktan daha güçlülerini tanklamışlığı var. Eğer yazar faktörü olmazsa (Thor çok popüler bir karakter olduğu için illaki Mjolnir ile Superman'e vurabilir eğer bir yazar yazsaydı) ve featlere bakarsak. Odin-Force olmadan God Blast'ın çok bir anlamı yok Superman için.Hocam şu god blast enerjisiyle atılan mjolnirin Süperman'e ulaşma olayının oluru varmı ?