Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Superman vs Black Bolt

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Superman1ac22cc77c2dbf4508887ee5b76bc62f-700.jpg
Black Bold
Black_Bolt_(Earth-12131)_001.png

Kurallar:
Superman'i Moder Çağ, New52 ve Rebith dönemini baz alınız.
Marvel'ın dönemlerini çok bilmediğim içinde Black Bolt' u 2010-2020 yılları arasındaki halini baz alın ama Black Bolt tam gücünde olacak ve de hasta olmıyacak.
Maçlar 4 vs şeklinde olacak ve her maç bitiminde yeni maç sıfırdan başlıyacak.

1. Maç: Superman'in hızı Black Bolt ile eşit ya da Black Bolt'tan 6 kat daha hızlı olmak şartıyla ve dondurucu nefes ve lazer kullanmamak şartıyla dövüşecek.
2. Maç: Superman bu sefer Black Bolt'tan 40 kat daha hızlı ama yine dondurucu nefes veya lazer kullanamaz.
3. Maç: Superman' in hızı Black Bolt ile eşit ya da 6 kat daha hızlı ama bu sefer dondurucu nefes ve lazer kullanabilir.
4. Maç: Supermanda hiç bir sınırlama yok. Tüm gücünü kullanabilir.

Ölümüne bir maç olacak ama hiç kimsenin gözü dönmüş değil.
Superman'in sundip (doğru mu yazdım bilmiyorum) yapması ya da Black Bolt'u Güneşe atması yasak

Yer: Yok edilemez bir gezegen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
R1 Hızlar eşitlendiği için BB’nin baya şansı var diye düşünüyorum.BB alır

R2 Az farkla Yine BB diyorum

R3 Süpo

R4 Süpermen fazla zorlanmadan alır.Süpo alır

1. Maç: Superman'in hızı Black Bolt ile eşit ya da Black Bolt'tan 6 kat daha hızlı olmak şartıyla ve dondurucu nefes kullanmamak şartıyla dövüşecek.
Belki bu şartlar altında BB alır ancak yine de kolay olmaz.

2. Maç: Superman bu sefer Black Bolt'tan 40 kat daha hızlı ama yine dondurucu nefes veya lazer kullanamaz.
Superman alır 40 kat hız epey fazla.

3. Maç: Superman' in hızı Black Bolt ile eşit ya da 6 kat daha hızlı ama bu sefer dondurucu nefes ve lazer kullanabilir.
Zorlanarak Supe alır.

4. Maç: Supermanda hiç bir sınırlama yok. Tüm gücünü kullanabilir.
Büyük İzci ezer.

R1- BB yüksek zorluk.
R2- BB'nin Süpo'yla aşık atabileceğini sanmıyorum.
R3- Süpo.
R4- Daha garanti Süpo.

Şey Black Bolt ses gücü sayesinde gerçeklikte bir yırtık mı açıyordu, işte buna benzeyen bir şey yapıyordu değil mi? O yüzden Black Bold da baya güçlü değil mi?

Şey Black Bolt ses gücü sayesinde gerçeklikte bir yırtık mı açıyordu, işte buna benzeyen bir şey yapıyordu değil mi? O yüzden Black Bold da baya güçlü değil mi?
BB'ye zayıf demiyoruz zaten ama büyük hız farkları varken ve Süpo da aynı şekilde kolay lokma olmayan biri olduğu için BB'nin kazanması bana zor geliyor.

Ben BB çok güçlü Superman'i yener demedim ki. Yanlızca şunu merak ediyorum. Superman BB'nin güçlü ses ataklarını tanklayabilir mi? Birde Superman'in çok hızlı olduğunu ben de biliyorum bu yüzden 1. Maçı hazırladım.

Yanlızca şunu merak ediyorum. Superman BB'nin güçlü ses ataklarını tanklayabilir mi?
Superman'in hassas kulakları bu durumda Superman için dezavantaja dönüşüyor.Bence BB ciddi hasar verebilir Superman'a.Silver Banshee ile karşılaştıgı birkaç panelde ciddi zorluk yaşadığıni hatırlıyorum Superman'in.Gerçi Silver Banshee'nin çığlıklarında büyü de var ama yinede Black Bolt'unkiler kadar güçlü değiller.
Fakat şöyle bir durum var Superman ses hızında milyonlarca kat daha hızlı bir karakter.Bence vurulmak istemediği taktirde tüm saldırılarını savuşturabilir.
2-4. Raundlar yukarıda yazdığım sebep başlıca olmak üzere üstüne de Superman'in diğer fiziksel ozelliklerini hesaba katarak söylüyorum(Güç dayanıklılık gibi) Superman kazanır.
3. Raund Superman hax yetenek setiyle avantajlı ama yinede kolay mücadele olmaz.Yinede Superman kazanır diyorum
1. Raund ise iki rakipte birbirini tanıyor yeteneklerni biliyosa Superman'e bir tık daha yakınım hiçbir hazırlığın olmadıgi bodoslama bir savaşta BB'ye daha yakınım.Çünkü bu savaşta Superman için en büyük sorun Black Bolt'un ses saldırıları.Buna çözüm üretebilrse Superman biraz daha avantajlı olabilir.Aksi halde BB'ye daha yakınim.

Bende öyle düşünmüştüm hocam. Ama Superman'ın BB'nin saldırısı sonrası bayılacağını ya da bundan çok daha kötü durumda olacağını düşünenler var galiba.
Bu arada BB'ye güçsüz demiyorum ama Superman da gereğinden fazla dayanıklı. 1. Maç çok zorlu geçecektir muhtemelen ve belki de BB kazanıcaktır ama kolay olacağını ya da Superman'ın ilk saldırı sonrası çok kötü bir durumda olacağını düşünmüyorum. Yani birinci maçta BB Superman'a tek atamaz gibi geliyor bana. Sanki Superman'ın dayanıklığı biraz küçük gösteriliyor gibi ama öyle olmamalı bence.
Burada Superman'ın tek sıkıntısı kulaklarının hasas olması olabilir belki ama onun dışında BB'nin saldırılarını Superman'in tanklayacağını düşünüyorum. Tabi yine de Superman'de zorlanmaz demiyorum. Sonuçta BB'nin sesiyle gerçeklikte yırtık açtığını ya da ona benzer bir şey yaptığını duymuştum. Benim fikrim böyle arkadaşlar.

Bende öyle düşünmüştüm hocam. Ama Superman'ın BB'nin saldırısı sonrası bayılacağını ya da bundan çok daha kötü durumda olacağını düşünenler var galiba.
Bu arada BB'ye güçsüz demiyorum ama Superman da gereğinden fazla dayanıklı. 1. Maç çok zorlu geçecektir muhtemelen ve belki de BB kazanıcaktır ama kolay olacağını ya da Superman'ın ilk saldırı sonrası çok kötü bir durumda olacağını düşünmüyorum. Yani birinci maçta BB Superman'a tek atamaz gibi geliyor bana. Sanki Superman'ın dayanıklığı biraz küçük gösteriliyor gibi ama öyle olmamalı bence.
Burada Superman'ın tek sıkıntısı kulaklarının hasas olması olabilir belki ama onun dışında BB'nin saldırılarını Superman'in tanklayacağını düşünüyorum. Tabi yine de Superman'de zorlanmaz demiyorum. Sonuçta BB'nin sesiyle gerçeklikte yırtık açtığını ya da ona benzer bir şey yaptığını duymuştum. Benim fikrim böyle arkadaşlar.
Superman eğer BB'nin gücünden ve potansiyelinden haberdar ise, hiçbir şekilde yenileceğini sanmıyorum.

Eğer haberdar değilse ve ataklarından fazla sakınmıyorsa, BB'nin birkaç sağlam çığlığı Superman'i zor durumlara sokabilir. Hatta savaşa devam edemeyecek duruma getirebilir.

Sonuçta bu adamın fısıltısıyla Hulk'u kendinden geçirmişliği var :) Bir de Spiderman'in, BB'yi galaksinin en güçlü 2. kahramanı olarak nitelendirdiğini görmüştüm bir yerde.

Açıkçası Superman'ın Solar system hatta galaxy seviyesi dayanıklılık gösterimlerini görmüştüm ama siz bilirsiniz yine de. Spiderman'in BB'nin dünya'nın en güçlü 2. kahramanıdır dediğini ben de duymuştum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla şimdi Garou gösterince fark ettim farklı yazdımı. Ben dünyanın en güçlü 2.'si diye biliyorum ama galaxy de olabilir tabi bilemiyorum