Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hashirama ve Madara Nereye Kadar Giderler?

Nereye Kadar Giderler

• 1. Raund'da Takılırlar

Oy: 0 0.0%
  • 2. Raund Takılırlar

• 3. Raund'da Takılırlar

• 4. Raund'da Takılırlar

• 5. Raund'da Takılırlar

• 6. Raund'da Takılırlar

• 7. Raund'da Takılırlar

• 8. Raund'da Takılırlar

• 9. Raund'da Takılırlar

• 10. Raund'da Takılırlar

• 11. Raund'da Takılırlar

• 12. Raund'da Takılırlar

Oy: 1 20.0%
  • 13. Raund'da Takılırlar

Oy: 2 40.0%
  • Hepsini Temizlerler

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
@Savior
Sen olaylara kendi yorumunu katıyosun.Böyle değerledirsen olmaz.Gerçeklere odaklanmak daha doğru olur.
1. Gerçek:Madara'nın Gai'ye reaksiyon gösterememesi.Taijutsunun ana amacı nedir?Rakibin ninjutsu kullanması için gereken sürede rakibin ninjutsu kullanmasını englleyerek ona doğrudan hasar vermek.Gai Juudara'nin reaksiyon gösteremeyecegi kadar hızlıysa o saydığın şaaşalı ninjutsu,senjutsu ve dojutsu yetenekleri ile saldırma fırsatı bulamaması ihtimali, Juudaranin zevk için yeteneklerin sergilememesi ihtimalinden daha yüksek geliyor.Sonuçta nerdeyse ölüyodu adam daha ne ciddiye almaması ya da eģlenmesinden bahsedebiliriz?Bundan ciddi olay mı var.Ve ayrıca karşısındakini küçümsemiyor aksine 8G'in gücünün farkında olduğunu savaş başında belirtiyor Madara.Hazırlıksız yakalanma gibi bir durumu da yok yani.

2.Gerçek:Hokagelerden çok daha güçlü olur denilen 8G Gai'nin bu tekniği kullandığındaki en büyük dezavantajı neydi? Tekniğin kısa süreli oluşu ve sonunda kullananın ölmesi.Naruto evreninin hız dinamiklerine düşündügümüzde o savaş maksimum 1-2 dakika sürdü.Burda 1 saatlik bir süreden bahsediyoruz yani 8G'nin en zayıf yanını ortadan kaldırîyoruz.Ayrıca konuda belirtilen Madara veya Hashirama Juudara'dan çok daha zayıf.Neden konu Juudara vs Gai'ye döndü anlamadım.Neyse 12' yi geçmelerine imkan vermiyorum kısacası.

@Shrimp

1. Madara gayet’de reaksiyon gösteriyor Gai’a dikkatle bakarsan görürsün zaten
  2. Ben olaya kendi yorumu katıyorum evet Çünkü bazen gerekir ayrıca ben karekterin o anki dövüşte hangi ruh halinde olduğu ve nasıl dövüştüğünü söyledim ve Gerçekler göründüğü gibi olmayabiliyor bazen burda kendi mantığını kullanman gerek yoksa sağda solda Gai juudaradan güçlü gibi saçma sapan şeyler söylersin
O şaşalı dediğin jutsuları bir araştır istersen öyle Gai sıyrılabileceği bir atak türleri değil

@Savior
Sınirlandırilması olmayan Gai Juudara'yı yenebilir dedim.Gai Juudara'dan güclü demedim.Naruto evreninde birini yenmek ile birinden güçlü olmak farklı şeyler bunu sende biliyosun.Nitekim bunu ben söylemiyorum Madara'nın kendisi söylüyor "Az daha öluyordum" diye.Hem de bunu Gai birkaç dakikada başarıyor.
Ayrıca Inton Raiha veya Ranton Koga gibi tekniklerin gerçekten işe yarayacağını düşünüyomusun :D .Tam karşısında duran Naruto ve Sasuke'ye Ninjutsu veya Senjutsu spamlaması ile etrafında 4 dönen Gai'ye karşı bunları kullanması bir değil.

Sanırım sorun bende ben anlatamadım sana :D
@Nabu Hocam zamanınız varsa kısaca anlatabilirimsiniz neden Gai Juudarayı yenemez diye

8 Kapı Gai'nin inanılmaz bir güce sahip olduğuna inansam da , kabul etmek gerekir ki Madara, Gai ile Gai'nin oyununda dövüştü. Ninjutsu yapmadı, uçmadı, kaçmadı, Dojutsu kullanmadı vs. Tek yaptığı godo damalar ile defans ve atak yapmak idi.

Hatta Madara gülerek, eğlenerek tecrübe ediyordu tüm dövüşü. Çünkü Hashirama ile sağ iken yaptıkları dövüşlerden bu yana gerçek savaş deneyimini hissedememişti. VE hayatında hiç 8 kapı açan birini görmemişti. Bu iki dürtü bir araya gelince Madara Gai'i saha kenarından izleyen izleyici gibiydi birazda. Yoksa Gai değil 1 dakika 10 dakika daha değil 10 dakika 60 dakika daha 8 kapıda kalsa, Madara istemese bir halt yapamazdı. Kaldı ki, Madara alttan alırken bile Gai'nin atabildiği en büyük atak, en çok hasar verdiği atak Minato'nun planı dahilinde diğer 3-4 şinobinin yardımları ile oldu. Gai tek başına MAdara'nın bedenine ulaşamıyordu bile.

Kakashi, Gai için Gokage'nin 10 katı gücünde dedi ( bu biraz azımsama olmuş çünkü yaptıkları 10 Gokage'nin üstündeydi) . 10 olduğunu kabul etmesem bile 20'den fazlası olmayacağı kesin. Ve Madara sadece basit rinnegan ve EMS güçleri ile bile 5 tane gokage takımını ezip geçebilirdi. Eğer gerçekten ciddileşirse belki de 10 tanesini.

Ve biz Juudara'dan bahsediyoruz.

Bilmem fark anlaşılıyor mu?

İlk yedi maç Mokuton Golem veya Mokuton Dragon solos.

Sekizinci maç Hashi tüm Bijuu'ları emer zaten.

R9-R11 arası ikili döverler.

On ikinci maç Hashi sağ olsun taşıyacağını düşünüyorum. Kakashi'yi aradan çabuk çıkartacaklardır.

Son maçta dururlar.