Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Death Seed Sentry vs Superman Prime

Thanos

Kahraman Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
5379360-team+1.jpg

Kısıtlama olmadan tüm güçleriyle uygun bir ortamda savaşsalar hangisi alır?

Karakterlerin resimlerini ve bir de anket eklersen daha güzel olur diye düşünüyorum.

@thanos Şimdilik konuyu ben ve açılış mesajını ben toparladım ama bir dahakine kurallara uygun olsun hocam.

DSS'in featlerini çok iyi bilmiyorum ancak takıldığım ortamlarda genel kanı (killermovies, comicvine,fandom, vs) SMP >>> DSS şeklinde hatta SBP > DSS deniliyor. Tabi bu ortamlar her zaman doğruyu yansıtmıyor o yüzden şöyle bir featlere göz attım.

Fakat Superman Prime rahat bir şekilde Monarch ile çarpışırken (DSS' den çok daha güçlü bir varlık) DSS'in başı Thor gibi biri ile bile belaya girebiliyordu.)

Ve aldığım sonuçlara göre çok net 2-3 tierlik bir fark var aralarında. Nitekim

SMP >> SBP > DSS gibi duruyor.

Sanırım Süpo'nun dengi değil. Başka bir konu açıyım ozaman güç seviyesini anlamak adına.

DSS'in featlerini çok iyi bilmiyorum ancak takıldığım ortamlarda genel kanı (killermovies, comicvine,fandom, vs) SMP >>> DSS şeklinde hatta SBP > DSS deniliyor. Tabi bu ortamlar her zaman doğruyu yansıtmıyor o yüzden şöyle bir featlere göz attım.

Fakat Superman Prime rahat bir şekilde Monarch ile çarpışırken (DSS' den çok daha güçlü bir varlık) DSS'in başı Thor gibi biri ile bile belaya girebiliyordu.)

Ve aldığım sonuçlara göre çok net 2-3 tierlik bir fark var aralarında. Nitekim

SMP >> SBP > DSS gibi duruyor.
Hocam potansiyel olarak nerelere gelebilir sizce?

Hocam potansiyel olarak nerelere gelebilir sizce?
Dediğim gibi çok tutarsız. Yani tam olarak "aha da bu" diyebileceğim bir seviyesi yok.

Genel kanı;

Odin Force Thor
DC için bir formül çıkartacak olursam;

Superman < Martian Manhunter

Herald üstü, Skyfather altı. Kendine has (Thanos'un eskiden tek olduğu bir tier son yıllarda hızla dolmaya başladı) bir seviyede DC'den H'el, Amazo Marvel'dan ise Gorr falan daha yakın isimler DSS e.

Hocam SS Dss'den güçlümü yani?
Sıralamayı tam anlayamadım şu şekildemi
Odin force Thor büyüktür Dss + SS + Thanos