Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Rune King Thor vs True Form Darkseid

Norrin Radd

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
p5V8Vm.png

Hatırlatmalar
- RKT, Asgard'ı ve tüm halkını yok etmeye gelen Darkseid'i ne olursa olsun durdurma amacındadır.

-RKT, ekstra olarak Necro Sword, Mjolnir, Magic Belt ve Destroyer Armor'a sahiptir.

-Etkisiz hale getiren veya öldüren kazanır.

Mekan

Asgard​

Tfd multiversal . rkt ise tüm o itemlerle ancak universal olur.

TF Darkseid’ı bende Çoklu evrensel bir varlık olarak biliyorum.TF Darkseid kazanır Thor şansı yok gibi

TF Darkseid’ı bende Çoklu evrensel bir varlık olarak biliyorum.TF Darkseid kazanır Thor şansı yok gibi
Çoklu evrensel olabilir, yani tek tek evren yok edebilir ama, tüm çoklu evrenleri bir anda yok edemez. Yani multiversal değil, multi universal diyebiliriz.

Öte yandan RKT'de bu item'ler, mekan avantajı ve her şeyini ortaya koyacak olan taraf olmasından dolayı çok zorlayacaktır diye düşünüyorum.

Darkseid daha güçsüz formlariyla bile kapisabilir Rktbile, True cok agir kaçar. New52 gibi asiri gucsuz bir hali icin bile evrensel denilen birisi Darkseid. Thorun hiç şansı yok. Thor cok fazla avantaja sahip olsa da kazanma ihtimali yok gibi bir şey.

Round 5 : Darkseid Post Crisis. Rune King Thor.
[/quote]İki türlü de gidebilir. Jobber Darkseid değil, harbi Darkseid gibi ele alacaksak iki türlü de gidebilir.

Round 6: Rune King Thor ve FP Tyrant vs Final Crisis Darkseid
[/quote]Darkseid çok ağır kaçar

Bunlar Nabunun cevaplari, bende ayni şekilde düşünüyorum. Itemler ve mekan cok avantaj sağlasa da Darkseid diyorum. Kolay-orta zorlukta.

harbi Darkseid gibi ele alacaksak iki türlü de gidebilir.
Zaten harbi darkseid true form oluyor ? :D
Thor vs Darkseid konusuna bakarsaniz o cevabı neye yazdığını görürsünüz zira True Darkseid değil, jobber olmayan, harbici Darkseid anlaminda kullanildi, bizzat gerçeği degil yani, depowered olmayan anlaminda :D Cevap @Nabu tarafından yazilmisti hocam. Zaten basinda Post crisis Darkseid diye yaziyor, Post Crisis Darkseidin harbici, jobber olmayan hali anlaminda kullanılmış. :). Yoksa True Essence Darkseid Thorun kiyaslanacagi bir karakter degil bence, Rkt ile Final Crisis Darkseid bile bu vsde rahatca kapisabilir. Itemler olmasa Post Crisis bile dengidir ama itemler işi bozuyor.

True Darkseid değil, jobber olmayan, harbici Darkseid anlaminda kullanildi, bizzat gerçeği degil yani, depowered olmayan anlaminda
Tamam zaten harbi darkseid demek true demek. Bizzat kendisi.

Jobber olmayan, harbi darkseid yazıyorsunuz ama bizzat gerçeği değil diyorsunuz, ilginç ? Depowered darkseid ne demekmiş ?? :D

True Darkseid değil, jobber olmayan, harbici Darkseid anlaminda kullanildi, bizzat gerçeği degil yani, depowered olmayan anlaminda
Tamam zaten true form demek bu. Bizzat kendisi.
Depowered darkseid ne demekmiş ?? :D
Güzel ve çok çok mübarek kardeşim, jobber ne demek hiç duydun mu? Nabu orada karakter jobber degilse alir demek istemiş. True Darkseid olursa alır dememiş. Harbici, jobber olmayan tam gaz giden Post Crisis Darkseid bile normal şartlarda RKT dengi yani, True Essence Darkseid değil, onu kast etsek True ya da True Essence deriz harbici yani jobber olmayan ile karışmasın diye, kast ettiğim Rkt dengi karakter True Essence degil yani, o Darkseidin Gerçek Versiyonu direkt olarak, biz jobber olmayan anlamında kullandik. Yoksa Rkt True Darkseidin getir götürünü filan yapar :D

Bu arada ekleme gereği duyuyorum, bu bahsedilen formlardan çok çok daha güçsüz olan Pre crisis Darkseidin be Gümüş Çağ Supermanini mala çevirdiğini düşünürsek cevap hakkinda az cok bilgimiz olur sanıyorum ki.

@KocaYusuf

Çok mantıksız yazıyorsun. Üstüne biliyormuş gibi aşağılamaya çalışıyorsun. Böyle tartışamayız. Pre Crisis Darkseid, çizgi roman tarihindeki( herhangi bir dış kaynaktan güç almayan( Anti-Life equation gibi ), en güçlü Darkseid, neyini küçümsemeye çalıştın onuda anlamadım ?

@KocaYusuf

Çok mantıksız yazıyorsun. Üstüne biliyormuş gibi aşağılamaya çalışıyorsun. Böyle tartışamayız. Pre Crisis Darkseid, çizgi roman tarihindeki( herhangi bir dış kaynaktan güç almayan( Anti-Life equation gibi ), true form'u en güçlü Darkseid, neyini küçümsemeye çalıştın onuda anlamadım ?
Kimseyi asagilamadim en ufak sekilde, oyle ruwunuyorsaniz şikayet edersiniz bir sorun varsa uyarirlar.

Ayrica her donemde farkki gucu var bu karakterin, post crisis farkli, final crisis Darkseidin farkli guce sahipler.

Bu videoyu acip 1.45e gidin. Orada cikan karakter True Darkseid, açtığınız konudan koyulan karakterin bu olduğu anlaşılıyor, yok eğer baska bir döneme ait Darkseidin gercek hali anlaminda yazdiysaniz da detay verin. Zira benim bildiğim Darkseidin gerçek hali bu. Insanlara da bos yere suclama da bulunmayin bilmeden konuşuyorsun diye, hiçbir cumlemde aşağılama yok, sadece Jobber ne demek biliyor musunuz diye sordum ki bu da bir aşağılama degil, ha bu videodaki True Eseence Darkseid Rkt den cok cok ustun bu fikrimde israrciyim.
Sirf gerginlik olmasin yanlis anlaşılmasın siye habire gülücük atiyoruz ama yok, her seyden nem kapiyorsunuz arkadaşım. Yapmayin gözünüzü seveyim, benden bilgili de olabilirsiniz ama yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz. Çok bildigimi de düşünmüyorum. Tekrar ediyorum kimseye aşağılama ya da küçümseme yoktur. Yanlissam duzeltirsiniz olur biter gerginliğe gerek yok.

Rune King Thor ve FP Tyrant vs Final Crisis Darkseid de bile Final Crisis çok ağır kaçarken bu vsde kacmamasi bana saçma geliyor sadece. Thorun cok fazla zorlayacagini düşünmüyorum. Guzel ve mübarek kardeşim yazmak bir asagilama sekli değildir. Tabii kirdiysa özür diliyorum.

Pre crisis ise genel olarak forumlarda ve videolarda guc seviyesi daha aşağıda gösterildiği icin öyle yazdim tabii hakli da olabilirsiniz. Tekrar kırdıysam ozur dilerim. :)

Rune King Thor ve FP Tyrant vs Final Crisis Darkseid de bile Final Crisis çok ağır kaçarken bu vsde kacmamasi bana saçma geliyor sadece
Final crisis DS bile derken ? Final Crisis, True DS'den gucsuz değil ki ? Bakın bunu diyorum. Bazı şeyleri yazıyorsunuz yazmasına da biraz araştırın başkalarına "bunu hiç duydun mu ?" demeden önce.

Ağır kaçabilir zaten bu yüzden Thor'a hem mental hem mekan hem de bir sürü item avantajı verdim.

Attığınız video açılmıyor.

Rune King Thor ve FP Tyrant vs Final Crisis Darkseid de bile Final Crisis çok ağır kaçarken bu vsde kacmamasi bana saçma geliyor sadece
Final crisis DS bile derken ? Final Crisis, True DS'den gucsuz değil ki ? Bakın bunu diyorum. Bazı şeyleri yazıyorsunuz yazmasına da biraz araştırın başkalarına "bunu hiç duydun mu ?" demeden önce.
Ağır kaçabilir zaten bu yüzden Thor'a hem mental hem mekan hem de bir sürü item avantajı verdim.

Attığınız video açılmıyor.

Hala acilmiyor mu? Ben 1.45 teki True Essence hakkinda konusuyorum.

Zira başlıktan bunu anladım True Darkseid yazinca :)

Belki de videodaki Darkseid Non canondur Allah bilir :D

@KocaYusuf

Video çok saçma ve bir sürü eksiği var. IG Thanos nasıl FC Darkseid'den güçlü oluyor ? Sadece 1 evrende çalışan IG nasıl Multiversal tehdit olan FC Darkseid'den üstün yani ?

King Thanos, HoTU Thanos, SF Darkseid nerede ? :D

Evet, bahsettiğim formu bu.

@KocaYusuf

Video çok saçma ve bir sürü eksiği var. IG Thanos nasıl FC Darkseid'den güçlü oluyor ? Sadece 1 evrende çalışan IG nasıl Multiversal tehdit olan FC Darkseid'den üstün yani ?

King Thanos, HoTU Thanos, SF Darkseid nerede ? :D

Evet, bahsettiğim formu bu.
Ha iste gezdigim bir cok yerde en ustun Darkseid hali diye tanitiliyor, e final crisisin bile indirdiği birisini bu hayli hayli Ezer diye düşündüm ama çok çok bilgili degiliz tabii. Ig olayi doğrudur sadece kendi everinde ustun kiliyor ama ya o dövüş Ignin evreninde gecerse ? Belki bu sekilde ele almıştır arkadas. Hotu Sf bunlar hep non canon diye biliyorum belki ondan almamıştır, gerçi videoda da non canon sayilacak formlar var ama :D Bu arada bende Darkseid hala cok aşırı zorlanmaz diye düşünüyorum da sizin bildiginize gore en guclu Darkseid SoulFire mi?

ama ya o dövüş Ignin evreninde gecerse
O evreni yok eder ve etkisiz kalır.
bildiginize gore en guclu Darkseid SoulFire mi
Evet.
Darkseid hala cok aşırı zorlanmaz diye düşünüyorum
En azından getir götürünü yapacak bir karakter olmadıgına karar verdiniz :D
Valla forumlarda ve videolardaki gibiyse getir götürünü yapar, ama söylediğinize gore Fc ayarinda birisi,. O zaman tabii ki yapmas niye yapsin, dayagini yer oturur :D