odin ygdrsl yangınını söndürüyor bu yangın multiversal seviyede 9 celestiala karşı duruyor birkaçının zırhını deliyord baya deliyor hatta parçalıyo denebilir@Norrin Radd
Düşüncemi kattığım yerleri zaten belirtiyorum.Fakat yazdıklarımın çoğu sadece düşuncelerimden ziyade featlerle de destekli.
Odinin çoklu galaksilere hükmettiği gibi bi durum yok.9 diyar a hükmeder Odin.Çoklu solar sistem oluyor o da galaksi bile etmiyor.Fakat şunu demiyorum yanlış anlama "Odinin galaksi ve çoklu galaksi gösterimleri yoktur".Çoklu galaksi gösterimleri olduğunu bende biliyorum ama Çoklu galaksiye hükmediyor demekle bu aynı şey değil.Ayrıca bu dediğin güc seviyelerindeki Odin'e en son geçen siyah beyaz bi Thor hikayesi okuyodum orada rastladım.
Odin zaten multi galaxy level.Bu ifadeyi çürütecek bir sürü feat atabilirim.Ama uğraşmayacam.Marvel Skyfatherlarını overrated olarak gördüğümü birçok defa belirttim zaten.Lafta Multi galaxy ama icraata gelince max solar system.Neyse off topic yapmak istemiyorum.
Superman Prime'ın özellikle büyü bağışıklığını feat atarak gosterdigimi düşünüyorum.Necro Thorun buyüsünün bunun üstesinden gelebilecegini düşünüyosan hâla daha bir şey demek istemiyorum.
Bu yine de Odin ve Thor için atadığınız afaki seviyeleri açıklamıyor. Hele ki çizgi roman evrenleri öyle 1-2 hikayeden ibaret bir şey değilken.ve de yıldırım tanrısı çrsinde o tanrıların herbiri birşeyi temsil ediyor mısır tanrısı falan var ve bu tanrıların gücünün toplamı necroswordda var ve o sırada thor old king thor formunda yani odin force yi de kullanabiliyor
evt ben sana bu soru için cevap verdim ama saten odinin 9 celestiala karşı durduğunu bilirsin yani çr ler bize heroların tierlerini ve seviyelerini söyler fakat rkt şu anlık low multiversal ama bana göre rkt nin tieri çok ilerleyecek çünkü stanlee ye altın çağını yaşattı aynısı spidermandede oldu yazarlar çok güçlü bir spiderman formu oluşturdular.Bu yine de Odin ve Thor için atadığınız afaki seviyeleri açıklamıyor. Hele ki çizgi roman evrenleri öyle 1-2 hikayeden ibaret bir şey değilken.ve de yıldırım tanrısı çrsinde o tanrıların herbiri birşeyi temsil ediyor mısır tanrısı falan var ve bu tanrıların gücünün toplamı necroswordda var ve o sırada thor old king thor formunda yani odin force yi de kullanabiliyor