Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Hocam True Form Darkseid vs King Thanos kim alır
Valla net bir kazanan çıkartılabilecek bir Vs değil çünkü ikisi de bir vakalık versiyonlar çok sağlıklı bir değerlendirme yapamam.

Captain Thunder' Alıntı:
Superman captain marvelle hyperionu aynı anda dinlene dinlene döver
Bence de Superman o ikisinden daha güçlü ama öyle dinlene dinlene de dövemez. Abartmayalım :D

Süperman ikisiyle aynı anda baş edemez.
Hele Hyperion evrenin patlamasından sağ çıkmış biri.
ayrıca güncel thor bence süperman'den daha güçlüdür. Kadın Thor Mangog'u güneşe atmıştı.

Birde hocam Unworthy Warrior Madness Thor Süpo ile başedebilirmi sizce?

Nabu' Alıntı:
Bence de Superman o ikisinden daha güçlü ama öyle dinlene dinlene de dövemez. Abartmayalım

Baş edebilir elbette ama ama alabilir mi o başka bir soru ..

Kadın Thor Mangog'u güneşe atmıştı.
O biraz abartı idi. Odin ve Thor'un baş edemediği Mangog'u güneşe savurmak... Ancak öyle güneşe atmalar falan Superman için çok absürt şeyler değil zaten.... Jane Foster, eski Thor kadar güçlü değil ve o sebeple Supe'den güçlü olmasını pek olası görmüyorum.

ayrıca güncel thor bence süperman'den daha güçlüdür. Kadın Thor Mangog'u güneşe atmıştı.

Nabu' Alıntı:
Bence de Superman o ikisinden daha güçlü ama öyle dinlene dinlene de dövemez. Abartmayalım
Superman ikisiyle baş edemezmi ?

Superman o ikisiyle baş edemezse sırf ahlaki sınırlarından dolayı hatta yine zorlar bayağı

Bloodlusted halini düşün bide hyperionu sentrynin aresi ayırdığı gibi ayırır

Vede Superman daha kuvvetli daha hızlı daha dyanıklı

Baş etmek başka bir şey "dinlene dinlene dövmek" başka bir şey :D Elbette baş eder duruma göre yenebilir de.. Ancak o ikisi ile Supe arasında devasa fark yok. Hele Carol Bİnary mod ve Hyperion, King Hyperion modda ise Superman'in (normal SUperman'in) dayak yemesi olası...

@NABU

Zaten ben base formlarından bahsediyorum :)

King Hyperionu biliyorum çok güçlü hatta tüm marveli mi ne öldürüyordu

Binary formda aşırı güçlü ama bence bi wm thor yada bloodlusted superman etmez ikisi birleşse bile

Baş edebilir elbette ama ama alabilir mi o başka bir soru ..

Kadın Thor Mangog'u güneşe atmıştı.
O biraz abartı idi. Odin ve Thor'un baş edemediği Mangog'u güneşe savurmak... Ancak öyle güneşe atmalar falan Superman için çok absürt şeyler değil zaten.... Jane Foster, eski Thor kadar güçlü değil ve o sebeple Supe'den güçlü olmasını pek olası görmüyorum.
Hocam Odin'den güçlü bir karakterin güneşe atılarak durdurulması abartı gerçektende.. hatta saçma.
Odin'den güçlü bir karakter en az galaxy buster seviyesidir. Güneşin zarar dahi vermemesi gerekiyor.

Unworthy Thor serisinde Thor warrior madnesse kapılıp Beta Ray'i hafif tokatlamıştı. Gerçi Ray ellememişde olabilir.
Beta'nın güç seviyesi nedir hocam?

Nabu' Alıntı:
Superman o ikisiyle baş edemezse sırf ahlaki sınırlarından dolayı hatta yine zorlar bayağı

Bloodlusted halini düşün bide hyperionu sentrynin aresi ayırdığı gibi ayırır

Vede Superman daha kuvvetli daha hızlı daha dyanıklı
İkiside Hulk'u tek yumrukla bayıltabiliyor. Hulk'u Süpo'yla karşılaştıran var. Hyperion zaten direk Marvel'in Süperman'i.
Hadi C. Marvel'i direkt alır ama Hyperion o kadar kolay yenilmez.

Dc en güçlü karakterler yazınızı okudum. Orda outverse gibi bişeyden bahsetmişsiniz. Omniverse'den dahamı üstün outversal karakterler?

@thanos

O yazılarda terimi tanımlamıştım.

Outversal -> Tüm Çoklu Evrenler ve Çoklu Boyutlar üzerinde, bunların dışarısındaki boşlukta ve/veya hiçlikte dahi var olabilen.

yani omniversal outversal den üstün?
TOAA sadeec omniversal değil... Omniversal, Hyperversal, Outversal hepsi var... Konsepti, Mandrakk'dan çok farklı.. Çoklu Evren dışında varolabilme her zaman çoklu evren içindeki herkesden iyisindir demek olmuyor.

Anladım.
Ben Oaa'yı direk omniversal sanıyorum.
Onun gücü nerde açıklandı?

thanos' Alıntı:
Reed Richards'a göre en güçlü süper kahraman sentry. Bunu Thor'u hesaba katarakmı söyledi bilmiyorum.
Thor kuşatmada Void'i öldürmüştü. Ve güneşe attı. Marvel'daki bu güneşe atmalar çok saçma gelmeye başladı bana. Güneşten güç alan bir karakteri güneşe atıyor.
ve okuyanlara bir sorum var Void bir bölümde ben Galactus'um diyor. Ne demek istiyor?
@thanos Kardeşim, soru sorman, ilgili olman güzel ancak 5-6 uyarıdan sonra hala soru sormak için konu açman da kuralları ve uyarıları hiçe sayan davranışlara giriyor... Bu son uyarımdır :!: Ayrıca mesajın spoiler içeriyor. Bu tarz mesajları spoiler kutucuğu içine alın.

Bilmiyorsanız -> Forum Kullanım Rehberi ve Teknik Kurallar !

Vs konusu açacağınız zaten sitenin kurallarında belirtildiği şekilde açılacak ve güç seviyelerine dair sorular sorulacağı zaman da bu başlık kullanılacak arkadaşkar :!:

Bu sorunun cevabını @Ascalon versin müsait ise...

thanos' Alıntı:
Reed Richards'a göre en güçlü süper kahraman sentry. Bunu Thor'u hesaba katarakmı söyledi bilmiyorum.
Thor kuşatmada Void'i öldürmüştü. Ve güneşe attı. Marvel'daki bu güneşe atmalar çok saçma gelmeye başladı bana. Güneşten güç alan bir karakteri güneşe atıyor.
ve okuyanlara bir sorum var Void bir bölümde ben Galactus'um diyor. Ne demek istiyor?
@thanos Kardeşim, soru sorman, ilgili olman güzel ancak 5-6 uyarıdan sonra hala soru sormak için konu açman da kuralları ve uyarıları hiçe sayan davranışlara giriyor... Bu son uyarımdır :!: Ayrıca mesajın spoiler içeriyor. Bu tarz mesajları spoiler kutucuğu içine alın.
Bilmiyorsanız -> Forum Kullanım Rehberi ve Teknik Kurallar !

Vs konusu açacağınız zaten sitenin kurallarında belirtildiği şekilde açılacak ve güç seviyelerine dair sorular sorulacağı zaman da bu başlık kullanılacak arkadaşkar :!:

Bu sorunun cevabını @Ascalon versin müsait ise...
Hocam ben vs konusu olarak açtım ama onu. Kurallar çok katı değilmi

@thanos

Kurallar katı değil bu ve benzeri formattaki çoğu yerli ve yabancı forumda durum 3 aşağı 5 yukarı budur. Ayrıca defalarca da bu konuda tekrar tekrar bilgilendirme yapıldı. Ne mesajınız silindi ne de uyarı aldınız(sözlü uyarı değil, moderasyon uyarısından bahsediyorum). Nitekim katılık yok.

Öncelikle tüm kuralları okuyup iyi bilmek her kullanıcının sorumluluğudur. Forumu nasıl kullanacağınızdan tutun, yetki ve renklere kadar, konu açarken dikkat edileceklerden tutun temel kurallara kadar kapsayan 6-7 ayrı kural ve rehber konusu var sizlere yol gösterip, bizlere yardımcı olabilecek. Her seferinde de bunların linklerini attım gözden geçirin diye arkadaşlar. Tüm bunlara rağmen bunların dışında hareket ediliyorsa ister istemez yetkili de uyarı vermek zorunda kalır arkadaşlar.. Normal bir şey bu :D

Vs konusu olarak açtım diyorsun ancak VS konularında istenen şartları sağlamıyor.. Ayrıca hangi vs konusunun sonu "Ne demek istiyor ?" ile biter :) Aktifliğiniz, iyi niyetiniz ve hevesiniz süper ve bunun için teşekkürler ancak daha kaliteli ve temiz bir forum kullanımı için biraz daha derli toplu olmaya gayret edelim..

Sorunun cevabını ise müsait olduğunda @Ascalon benden daha iyi verecektir ;) Tekrardan ilgi ve alakanız için teşekkürler beyler.

[sup]@thanos[/sup]
[sup]Duyduğum kadarıyla voidin ben galactusum deme sebebi galactus seviyesinde olması ama bence yanlış[/sup]
[sup]Bana kalırsa siege serisinde ben galactusum demesi dalga geçmek amaçlı[/sup]

@Ascalon

Gelin hocam siz daha iyi bilirsiniz