Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Son aktivite

• Nabu
    Nabu , EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hangi ürünler ? Birde uygun fiyatdan ne anladığın önemli xD
  • Ronny
    Ronny Invincible konusundaki Nabu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Taşıdım. Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı...
  • Homelander
    Homelander , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    +1. Sezonları hızlı hızlı yapıp bir yıl içerisinde yeni sezon yetiştirmek için böyle yapıyorlar. Ve işin içinde başka küçük animasyon...
    • 1775917296242.png
    • 1775917314608.png
    • 1775917352050.png
    • 1775917402750.png
    • 1775917413370.png
  • Homelander
    Homelander Invincible konusundaki Nabu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Taşıdım. Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı...
  • KocaYusuf53
    KocaYusuf53 , EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu ürünler Türkiye'de uygun fiyatlı bulunamıyor değil mi?
  • Nabu
    Nabu , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
  • Nabu
    Nabu Invincible konusundaki Ronny mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yayınlandığı Kanal: Amazon Prime Tür: Aksiyon, Macera, Drama Sezon Sayısı: 4 Durumu: Devam Ediyor Yaratıcıları: Robert Kirkman, Ryan...
  • Nabu
    Nabu , EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Paraya kıydım, Fenix E12 olan aleti aldım. Ledlenser P3 Core'un ülkemizdeki satıcılarda stokları genelde tükendi. Bir tek Amazon TR de...
  • Homelander
    Homelander Invincible konusundaki Ronny mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yayınlandığı Kanal: Amazon Prime Tür: Aksiyon, Macera, Drama Sezon Sayısı: 4 Durumu: Devam Ediyor Yaratıcıları: Robert Kirkman, Ryan...
  • Ronny
    Ronny , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    4. sezon güzel gidiyor gayet. Konuyu yanlışlıkla DC dizileri kısmına açmışım bu arada.
  • Ronny
    Ronny , Comics Bazlı Diziler forumunda Invincible başlıklı bir konu başlattı.
  • Homelander
    Homelander , Genel The Boys başlıklı konuya cevap yazdı.
    Final sezonunun ilk bölümü bayağı iyiydi. İkinci bölümü henüz izlemedim ancak o da bayağı iyi gibi duruyor. Starlight'ı da cin çarpmış...
  • Nabu
    Nabu Anket MCU Thanos vs Madara konusundaki Shrimp mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Çizgi romanlardaki Thanos olsa herhangi taşa ihtiyac duymadan kazanırdı.Fakat konudaki MCU Thanos olduğundan birkaç soru işareti var...
  • KocaYusuf53
    Eline sağlık hocam, mevzuyu gayet güzel anlatmışsın. Aklıma bazı kısımlar takıldı, tam kavrayamadığım İçin... Süre kıyaslaman gayet...
  • Nabu
    Nabu , Genel NBA Genel Sohbet & Tartışma Başlığı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Böyle algı yöneten, yüzeyde tarafsız matematiksel inceleme gözüken ancak derine girince aslında yanlı ve eksik veriler ile bir anlatı...