Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktivite
Nabu
,
EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi
başlıklı konuya cevap yazdı.
Hangi ürünler ? Birde uygun fiyatdan ne anladığın önemli xD
11 Nis 2026
Ronny
Invincible
konusundaki
Nabu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Taşıdım. Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı...
11 Nis 2026
Homelander
,
Invincible
+1. Sezonları hızlı hızlı yapıp bir yıl içerisinde yeni sezon yetiştirmek için böyle yapıyorlar. Ve işin içinde başka küçük animasyon...
11 Nis 2026
Homelander
Invincible
konusundaki
Nabu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Taşıdım. Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı...
11 Nis 2026
KocaYusuf53
,
Bu ürünler Türkiye'de uygun fiyatlı bulunamıyor değil mi?
11 Nis 2026
Nabu
,
Invincible
11 Nis 2026
Nabu
Invincible
konusundaki
Ronny mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yayınlandığı Kanal: Amazon Prime Tür: Aksiyon, Macera, Drama Sezon Sayısı: 4 Durumu: Devam Ediyor Yaratıcıları: Robert Kirkman, Ryan...
11 Nis 2026
Nabu
,
Paraya kıydım, Fenix E12 olan aleti aldım. Ledlenser P3 Core'un ülkemizdeki satıcılarda stokları genelde tükendi. Bir tek Amazon TR de...
11 Nis 2026
Homelander
Invincible
konusundaki
Ronny mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yayınlandığı Kanal: Amazon Prime Tür: Aksiyon, Macera, Drama Sezon Sayısı: 4 Durumu: Devam Ediyor Yaratıcıları: Robert Kirkman, Ryan...
11 Nis 2026
Ronny
,
Invincible
4. sezon güzel gidiyor gayet. Konuyu yanlışlıkla DC dizileri kısmına açmışım bu arada.
11 Nis 2026
Ronny
,
Comics Bazlı Diziler
forumunda
Invincible
başlıklı bir konu başlattı.
11 Nis 2026
Homelander
,
Genel
The Boys
Final sezonunun ilk bölümü bayağı iyiydi. İkinci bölümü henüz izlemedim ancak o da bayağı iyi gibi duruyor. Starlight'ı da cin çarpmış...
10 Nis 2026
Nabu
Anket
MCU Thanos vs Madara
konusundaki
Shrimp mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Çizgi romanlardaki Thanos olsa herhangi taşa ihtiyac duymadan kazanırdı.Fakat konudaki MCU Thanos olduğundan birkaç soru işareti var...
10 Nis 2026
KocaYusuf53
,
Genel
NBA Genel Sohbet & Tartışma Başlığı
Eline sağlık hocam, mevzuyu gayet güzel anlatmışsın. Aklıma bazı kısımlar takıldı, tam kavrayamadığım İçin... Süre kıyaslaman gayet...
9 Nis 2026
Nabu
,
Genel
NBA Genel Sohbet & Tartışma Başlığı
Böyle algı yöneten, yüzeyde tarafsız matematiksel inceleme gözüken ancak derine girince aslında yanlı ve eksik veriler ile bir anlatı...
9 Nis 2026
Ana sayfa
Neler yeni