Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Yerli Kahraman Akıncı

JAsdhahha çocuk dizisi olan kertenkele isimli dizideki Akıncı karakteri çocuklar tarafından sevilince herhalde ona özgü dizi yapmışlar. :D

Türk yapımcıların nereden devşireceğini şaşırdığı karakter.

Batman-Punisher karışımının Türk eleğinden geçirilip olabilecek en düşük bütçeli,en basit,en asimile hale gelmiş bir yapım olduğunu gözümüz kapalı, koklayarak bile anlıyoruz. Teşekkürler ATV teşekkürler NTC medya

2 tam bölüm izledim.Değerlendirmelerimi yapacak olursam;
Öncelikle bu diziyi kim yazıp yayınlıyorsa, çok cesur bir karar aldıkları için tebrik etmek gerekir.Bizim toplumumuza bu tarz konulu bir dizi sunmak gerçekten cesaret ister.

Diziye gelecek olursam açıkcası söyleyecek çok da olumlu şeyler bulamıyorum.Fakat bunun en büyük sebebi kesinlikle bölüm uzunluğu.Nerdeyse 3 saate yakın bölümler olunca dizi ister istemez okul,mahalle,aşk gibi klişe konulara girmek zorunda kalıyor.Bu kısımlar zaten ilgimi çekmiyoken bir de üzerinde düşünülmemiş, kötü yazılmış baştan aşağı saçma aksiyon sahneleri de olunca genel kalite oldukça düşüyor.

Cesur kararları için ben de teşekkür ve tebrik ederim, BluTv gibi bir platformda çıksaydı eminim iki saat olması gerekmediği için daha iyi olabilirdi. Aksiyon sahneleri ve kıyafet olayına da özen gösterilse gerçekten ilgi çekici olabilirdi bence. Şimdiki hâliyle bakınca Türk dizi klişeleri ile dolu toplama uyarlama kahraman dizisi gibi duruyor. Ha yine de töre, namooouuussss, intiğaaamm diye böğüren dizileri izleyeceğime bunu izlerim o ayrı.

Cesur kararları için ben de teşekkür ve tebrik ederim, BluTv gibi bir platformda çıksaydı eminim iki saat olması gerekmediği için daha iyi olabilirdi. Aksiyon sahneleri ve kıyafet olayına da özen gösterilse gerçekten ilgi çekici olabilirdi bence. Şimdiki hâliyle bakınca Türk dizi klişeleri ile dolu toplama uyarlama kahraman dizisi gibi duruyor. Ha yine de töre, namooouuussss, intiğaaamm diye böğüren dizileri izleyeceğime bunu izlerim o ayrı.
Fırat'ın Yazgısı var Yalan Dünya içerisindeki mini dizi, Türk dizi sektörünü tiye alıyor... O geldi aklıma.

Vallaha tiye alan bir sürü şey var da el atan yok. Ama yakında geleneksel medya da yavaş yavaş çökecek, buraya yazıyorum, beş yıl sonra titremeye başlayacaklar. Sonra dizilerin süresi kısalacak, daha düzgün içerikler gelmeye başlayacak. Geleneksel medya takipçisi olan yaşlı kitle aramızdan ayrıldıkça ve geleneksel medyadan pek haz etmeyen z kuşağı arttıkça onlar da internet içeriklerine benzer şeyler üretmeye başlayacaklar.