Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Yeni Shounen Jenerasyonunun Yüzü?

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
[img='https://i.pinimg.com/originals/0a/4a/fc/0a4afc2fce157fbb72605d561dc11bb2.jpg',none,699][/img]

Bu konuyu artık açabileceğimizi düşünüyorum. Malum aday olan seriler minimum 150, maksimum 300-350'leri buldu.

Sizce yeni jenerasyonun yüzü diyebileceğimiz seri hangisi? Ortaklaşa bir anket de belirleyebiliriz elbette sizin önerilerinizle.​

En başarılısı Kimetsu no Yaiba idi. O da hemencecik bitti zaten. Anime olarak devam ediyor sadece. Zaten manga bittiğinden animeyi sağabilmek için bu kadar beklettiklerini düşünüyorum.

KnY manga olarak bitti anime olarak devam ediyor.

Onun haricinde hem anime hem de manga olarak devam eden Boku no Hero Academia, Black Clover, Jujutsu Kaisen var. Bir de Tokyo Revegers mı ne diye bişi varmış bakmadım hiç.

Anime ve mangası devam eden shounenler arasında favorim World Trigger ama o da yeni sayılmaz.

Bir seri seçmem gerekirse, istikrarı ve de abartılı animesi olmadan hala tutunabildiği için Boku no Hero Academia olurdu. Ancak Popülerlik ise kıstas (ki bir şeyin yüzü olmak demek en popüleri demek) o zaman rakamlar zaten Kimetsu no Yaiba ve Jujutsu Kaisen'i gösteriyor.

Kimetsu okumadığım için şu an en popüler ve en sevdiğim serilerden olan Jujutsu Kaisen diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: