Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Wonder Woman: Bloodlines

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
5 Haziran 2020'de çıkacak olan yeni Wonder Woman animasyon filminin fragmanı çıktı. Buyrun.

Bakalım nasıl olacak. @Nabudan 70 üstü bir puan alsa yeter.
Bu animasyonla çok zor. Bir de 2001 de TV Dizisi, 2009'da Çizgi Film 2017'de film olarak, 2011 ve 2016 da da comics olarak son 15-16 yıl içinde 5 kere anlatılmış köken hikayesini bir daha anlatacak olması eksi puan ama WW'nin tüm önemli dişi düşmanlarını görmek hoş. Gerçi Cerci'nin olmaması üzdü ama . Animasyonu çok tırt duruyor.

@Nabu @Garou

Animasyon kötü değil, geçerli bir not alır ama bu senede yetersiz. Hikayeyi ise merak ediyorum. Çok fazla farklı karakter gösterdiler ve yine bir orijin hikayesi kısmı var. Ancak ya çok kısa olacak ya da flashback falan olacak gibi. Zaten artık bu senede yine bir orijin hikayesi yapmazlar diye düşünüyorum. Hem animasyon dünyasında hem de çizgi romanlarda çok işlediler.

Merak ettiğim başka bir şey, Earth One esinlenmesi olacak mı? Bu kadar zengin ve ilginç bir kaynağı kullanmamak bana israf gibi geliyor. Gerçi zannetmiyorum çünkü animasyon evreninden çok farklı bir havada ama olsa güzel olurdu.

@KocaYusuf

Açıkçası ben öyle bir şey istemiyorum. Justice League filmi olsa olabilir ama Wonder Woman filmi bu. Önemine rağmen diğer DC karakterlerine göre çok az filmi çıkıyor ve kendi filminde yine başka bir DC ikonunun ışık altında olmasını istemem.

@KocaYusuf

Açıkçası ben öyle bir şey istemiyorum. Justice League filmi olsa olabilir ama Wonder Woman filmi bu. Önemine rağmen diğer DC karakterlerine göre çok az filmi çıkıyor ve kendi filminde yine başka bir DC ikonunun ışık altında olmasını istemem.
Işığı altında olmasın zaten birader. Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor? Batman her bölüm gözüksün demiyorum zaten ama ara ara da olsa gözükse iki romantizm yaşasalar yeter bana, ama fragmandan yanlış anlamadıysam ( dinleyemedim hoparlör bozuk) zaten ilk sevgilisi var :D Bir umut işte benimki :D

Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor?
Lois Lane ile Batman'i figür ve ışık olarak kıyaslamak ?

Bende Batman X Wonder Woman ikilisinin romansını çok severim ama bu filmde öyle bir şey olmayacağı %100 gibi.

Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor?
Lois Lane ile Batman'i figür ve ışık olarak kıyaslamak ?
Bende Batman X Wonder Woman ikilisinin romansını çok severim ama bu filmde öyle bir şey olmayacağı %100 gibi.
sirf bu yorumun gelecegini bildigim icin arada gorunse yeter dedim zaten. :) Yoksa kıyaslamak filan yok örnek verdim sadece.

Wonder Woman: Bloodlines sizin verdiğiniz tarihten erken çıktı gibi. Neyse ben filmi izledim, fena değildi ama Wonder Woman güçsüz gösterilmiş sanki.
Çünkü Wonder Woman güçlendirilmiş Medusa'ya karşı fena dayak yedi. Açıkçası Medusa güçlü bir karakter olabilir tabiki ama bir Ares ya da Superman kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. Medusa'nın tek korkutucu özelliği insanları taşa dönüştürmesi o açıdan Wonder Woman dezavantajlı tabi ama filmdeki gibi dayak yememeliydi bence her ne kadar güçlendirilmiş bir Medusa olsada Wonder Woman kadar güçlü olması bana saçma geldi. Ben Medusa'nın Wonder Woman'a zarar verebilecek kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya bunu izleyeli çok oldu ama dönüp yazmamışım. Tahminimden iyiydi. Özellikle final dövüşü süper hem duygu hem koreografi olarak. Epik anlar var, Diana'nın karakterizasyonu epey iyi. Ama film genel olarak çok bulamaç. "WW mithosuna dair bilinen tüm önemli şeyleri içine fırlatalım hadi filmi" olmuş. Pek plot ya da mesaj yok, düz biraz.

60-65/100 gibi bişi.

@Batman Who Laughs Açıkçası hala siteye uğruyor musun ? Aktif misin ? Bilmiyorum ama spoiler içinde yazdığına binaen cevap vereyim.

1.si Bu acemi bir WW gücünün ve tecrübesinin zirvesinde değil.
2.si Medusa ile dövüşmeden önce zaten yaralanmıştı ve 1-2 gün içinde bir sürü dövüş yaşadı.
3.sü Medusa ile aynı güçte olduğunu düşünmüyorum diyorsun da Medusa DC'de epey güçlü
4.sü WW'ye meydan okuma teklif edebilecek kadar güçlü çizgi romanlarda. Yani o kadar da saçma değil kaldı ki buradaki Medusa bir de üstüne üstlük epey buff alıyor.
5.si Çizgi Fİlm evrenlerinde karakterler comicsdeki hallerinden epey zayıflar. Superman'de olsa bu Medusa ile bela yaşayacaktı büyük olasılıkla zaten :D

@Nabu
Arara ara uğruyorum siteye yeni olaylar var mı diye. Biraz takipdeyim.

WW mevzusuna gelirsekte: Filmi izleyeli üstünden baya bir zaman geçti. Artık filmi çok hatırlamıyorum. Sanırım ben filmdeki Medusayı mitolojideki hali ile kıyasladığım için öyle dedim. Dc'deki Medusa WW kadar güçlü ise o zaman diyecek bir şeyim yok. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.