Bu animasyonla çok zor. Bir de 2001 de TV Dizisi, 2009'da Çizgi Film 2017'de film olarak, 2011 ve 2016 da da comics olarak son 15-16 yıl içinde 5 kere anlatılmış köken hikayesini bir daha anlatacak olması eksi puan ama WW'nin tüm önemli dişi düşmanlarını görmek hoş. Gerçi Cerci'nin olmaması üzdü ama . Animasyonu çok tırt duruyor.Bakalım nasıl olacak. @Nabudan 70 üstü bir puan alsa yeter.
Işığı altında olmasın zaten birader. Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor? Batman her bölüm gözüksün demiyorum zaten ama ara ara da olsa gözükse iki romantizm yaşasalar yeter bana, ama fragmandan yanlış anlamadıysam ( dinleyemedim hoparlör bozuk) zaten ilk sevgilisi var@KocaYusuf
Açıkçası ben öyle bir şey istemiyorum. Justice League filmi olsa olabilir ama Wonder Woman filmi bu. Önemine rağmen diğer DC karakterlerine göre çok az filmi çıkıyor ve kendi filminde yine başka bir DC ikonunun ışık altında olmasını istemem.
Lois Lane ile Batman'i figür ve ışık olarak kıyaslamak ?Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor?
sirf bu yorumun gelecegini bildigim icin arada gorunse yeter dedim zaten.Lois Lane ile Batman'i figür ve ışık olarak kıyaslamak ?Superman onunla aşk yaşayınca Louis Lanenin ışığı altında mı kalıyor?
Bende Batman X Wonder Woman ikilisinin romansını çok severim ama bu filmde öyle bir şey olmayacağı %100 gibi.
LolBakalım nasıl olacak. @Nabudan 70 üstü bir puan alsa yeter.