Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Wally West vs Superman

Wally West vs Süperman

• Wally West Orta Zorlukta Alır

• Wally West Yüksek Zorlukta Alır

• Süperman Orta Zorlukta Alır

• Süperman Yüksek Zorlukta Alır

• Yenişemezler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

father

Müdavim Baykuş
Üstat Kullanıcı
wally west.jpgsüperman.jpgKurallar
İki tarafda bloodlusted

Savaşa dünya da başlıyacaklar.

Bulundukları gezegeni yok edebilirler.

Karakterin hızını çalmak yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Superman Wally Hızını alamadan gezegeni yok ederse ya da onu tutabilirse alır ama hızlanırsa Superman ona dokunamaz bile hatta hızını falan çalıp Supermani tamamen etkisiz bile bırakabilir sonra ımp lerini ardı ardına boşaltıp Superman i öldürebilir bunları yapabilirse orta zorlukla alır ve ben yapabileceğini düşünüyorum gezegenin Wally hızını alamadan yok olabileceğini ya da Superman in Wally bloodlusted oldugunda onu tutabileceğini düşünmüyorum o yüzden orta zorlukla Wally diyorum hatta bu dediğim şeyleri gerçekleştirdiğinde sadece Superman değil yanına onun seviyesinde birkaç adam daha koyun gene alacaktır bence

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Lex Luthor
Ben wallyi'nin o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum. Süperman ile güzel bir kapışırlar sonunda wallyi alır ama yüksek zorlukta olacağını düşünüyorum.

Not: Karakterin hızını çalmak yok :D

@father

Hocam iyi hoşta Wally nin özelliğini neden elinden alıyoruz bu karakterin güzelim özelliği neyse yapsın vursun masaya olmaz öyle şey Superman ile Wally arasında ciddi hız farkı var Wally speed force giriyor ve bunun ek getirileri var yanına Thoru WW yi falan koyun özelliklerinin hepsini kullanabilsin ve hızını almış olsun gene alır Wally bence
ama SS i koyarsak mesela değişik özellikleri yüzünden SS kazanacaktır bir anda gezegeni kaybedebilir Wally i alıp boşluğa ışınlayabilir böyle ters şeyler yapılabilirse öyle yenilir Wally bence

@Lex Luthor
Hız çalmak olursa adaletli bir dövüş olmaz öyle bir durumda Superman'e sundipp hakkı vermek gerekir o zaman versus iyice değişir :D Süperman bence wallyi baya bir zorlar sonunda wally yüksek zorlukta alır :D

@father

Wally 2 saat Superman in sundip yapmasınımı bekleyecek ohoo hem hız çalmak yeteneği bu adamın adaletli adaletsiz diye bir şey yok o zaman Superman de heatvision kullanmasın ya da windblow ama tabi konu sizin konunuz eklemişsiniz şimdi o zaman yüksek zorlukla wally alır diyeyim

Wally hızını alırsa, Superman'ın yanına WW ile Shazam'ı koy yine sonuç değişmez gibi.

Zaten IMP var adamda. Ardı ardına vursa hepsi mefta.

Orta zorlukta Wally diyorum. Tabi Superman, Wally hızını almadan yakalarsa.

@Lex Luthor
Wally uzayda koşamıyor diye biliyorum yani süperman sundipp yaparken oraya gidemez :D Wally'nin yeteneği olması bir şey farketmiyor haksızlık olacağından öyle bir şey eklemedim. Süpermanin heatvisonu o kadar etkişi değil.

@father

Hayır hocam uzayda koşmasına gerek kalmadan gezegende bunlar karşı karşıya iken Wally nin hız çalmasına ızın verırsek zaten istese supermani yerinde duruyormuş gibi gorecek kadar da hızlı bir karakter iken ne güneşe ilerlemesi olduğu yerde put gibi kalır supo onu demek istedim ve unutmayalım Wally speed force un en iyi kullanıcısı en verimli kullanan kişisi

@father

Superman'ın heatvisionu o kadar etkili değil mi ? Adam uzaydaki yırtığı dikiyor hv ile.

Superman, bir gezegeni küle çevirebilir, güneş çekirdeğinden çok daha sıcak yapabilir hv sini.

Sonsuz sıcaklıklara çıkarabilir.

@Lex Luthor
Sen kendin demişsin put gibi bırakır diye put gibi bırakırsa versus çok saçma olur o yüzden kuralları böyle yaptım :D

@Noralyma
Süpermanin heatvisionu wallye deymez bile bu durumda etkisi 0 diyebiliriz. Ayrıca wally'nin ımp vuruşuna bakarsak hv'ye göre çok daha etkili bir saldırı.

Sonsuz sıcaklık diye bir şey yok bunu çıkarabilir nasıl diyorsunuz anlamadım her şeyin bir sonu vardır. Ayrıca sonsuz sıcaklığı çıkara biliyorsa neden universal+ adamları hv'si ile yakmıyor :D

@Noralyma

Sonsuz sıcaklık diye bir mevzu duymadım ama güneşin çekirdeğinden daha sıcak olabildiğini birçok kez duydum

@father

Hocam iyi hoşta bu karakterin olayı bu hız yani tüm gücü hıza bağlı hızını da elinden alırsak E tabi Superman kazansın bir zahmet

@father

Sonsuz sıcaklık dediğim potansiyel olarak. Bir de lafın gelişi yani.

Zaten bir seride bıg bang enerjisinin beşte birini üretiyordu galiba. Reddit de konusu felan vardı.

@father

Hocam bıg bang enerjisinin beşte biri yüzlerce galaksi eder ama o feat ne kadar doğru bilmiyorum.

@father

Wally hızını sadece Superman i put gibi bırakmıyacak kadar kullanırsa o zaman yüksek zorlukla alır diyorum zaten

@father

Hocam bıg bang enerjisinin beşte biri yüzlerce galaksi eder ama o feat ne kadar doğru bilmiyorum.
@Noralyma
Evrensel den 5 kat aşağı inersak ( multi galaxy - galaxy - multi solar system - solar system - star buster ) diye gider. Tabi ben böyle hesaplıyorum başka bir hesaplama yolu varsa ve mantıklıysa ona da açığım :D

@father

Hocam evreni beş parçaya bölseniz her birine yüzlerce galaksi düşer.

Neyse dediğim gibi ne kadar doğru bilemiyorum .