Bir yolun daha sonuna geldik.
Yeni bir karakter ve hikaye ile tekrar başlayacağı söyleniyor, belki de çoktan başlamıştır.
Yeni bir karakter ve hikaye ile tekrar başlayacağı söyleniyor, belki de çoktan başlamıştır.

Adam herkesi doğru yola soktu ve hayatlarını güzelleştirdi. Farketmediysen diye diyorum hepsi Yu ile olan maçında karakter gelişimi yaşadı, geçmişi geride bıraktı ve geleceğe yöneldi vs.Tatmin etmeyen tek şey ana karakterin finalde diğerlerinin yanına gidip özür dilememesiydi. Kendisi aptal, duygusuz bir... Neyse.
Kötü yoldaydı zaten, Yu tarafından ezilince kariyer umursamamaya karar verdi tek farkı o. Artık gizliden yapmıyor yani yaptığını.Ryu hastanede yattı. Hırs yaptı gangster oldu. Hapse girdi.
Yani bu boksörler için sıra dışı bir şey değil. Hastanelik olma gayet olağan boks için. Ve gündelik hayatına etki etmeyecek şekilde çıktı hastaneden. Yu olmasaydı kendini perişan etmeye devam edecekti.Takeda hastanelik oldu. Ustası, ölecek sandı.
Sütün Yu ile alakası yok. Yu öldürecekti evet ama ikisi de biliyordu bir gün böyle bir günün geleceğini. Kefaret olarak gördüler ve dürüst bir yaşama başladılar.Fabrizio kardeşlerden ufağı hastanelik oldu. Adama ilaç verdirdiler (K'nin anasına verdiği süt mü ney) adam ölecekti. İlaç olmasa bile Yu öldürecekti J kurtardı.
O dövüşte hiç aklı başında bir insan değildi valla.Jean de aklı başında bi insan olduğundan ve karısı sayesinde kurtuldu. Yoksa o da gidiciydi.
Yine de psikopata bağlamıştı o da dövüşe hazırlık için.
Bunda hemfikiriz. Bir tek tamamen insan olmasını sağladı olay o.Aaron ölümden döndü. En ağır hasarı aldı. İstese Yu'nun kafasını patlatacaktı balon gibi son anda durdu reis.
Biliyoruz, öldü. Gücünü de (ya da artık neyse) Yu'ya teslim etti.J de kader ayağına kendini öldürtecekti ki öldü mü bilmiyoruz. Bana kalırsa öldü.
Evet Yu'nun yaptığı ve benim bahsettiğim kabaca bu.Eğer dersen ki ben de bu şekilde doğduma pişman olacak kadar dayak yeyim sonra hayatım düzene girsin. O zaman haklısın.
Yanlış anlama var. Onlar zaten hoşlanmıyorlardı yöntemlerinden ve hiçbir zaman yapmak istemediler. Detayların bir kısmını unuttum ama annelerinin tedavisi için olan parayı garanti etmek için yaptılar.Baktılar kötülük kendilerine yapılınca zevkli olmuyo bıraktılar(kardeşler).
Tohumu Jay attı ama Yu üstünlük kompleksini yıkmasa o tohum filizlenmezdi. Sonrası çevresindekilerden aldığı ders.Ryu'yu yola sokan da Jay ile etkileşimi oldu.
Olay o zaten.Takeda icin bir şey diyemem. Başka birine açık ara farkla kaybetse yine aynı sonuç olurdu.
Ama dayak cennetten çıkma lafı da boşa değilmiş.
Benim Yu hakkında düşüncem bu kısaca.Ama Yu'nun da çoğu değişime doğrudan etkisi yok zaten. O sadece araç, kukla. Asıl bunları doğru yola sokan kendilerinden daha kötü olan K.
:thumbup:İlk spoiler boş. Düzeltemedim onu.
Kısmen doğru evet. Full kontrol altında değil yeri geldiğinde kendi dürtüsüne göre dövüşüyor.Benim Yu hakkında düşüncem bu kısaca.
Yu=K tarafından kontrol edilen kukla. K'nin verdiği kararlar neticesinde diğerleri doğru yola giriyor yani.
Animesi mgeliyor
Kısmen doğru evet. Full kontrol altında değil yeri geldiğinde kendi dürtüsüne göre dövüşüyor.
Valla düzgün yapmayacaklarsa gelmesin. Boks animesi bu, dinamik hareketlerin bol olacağı bir şey yani. Neyse hayırlısı, seriyi severim. Güzel bir şey yapabilirlerse izlerim muhtemelen.Animesi mgeliyor