Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel The Boxer

Plot twist oldu bu arada bir süre önce.
Şimdi de kardeşler için üzülüyorum. Sonu kötü bitmez umarım.

Karışık duygular yaşadım bölüm boyunca. :D
Ölmediğine sevindim ikisinin de. Bu arada kız bir "miracle"dan bahsedince o adamın çıkacağını tahmin ettim. :D Bakalım ne olacak. Gerçekten güzeldi.

Ya şu kötü aam güzelleme olayları artık bir bana mı garip geliyor, hayır kızamıyorsun da :D

Bu son bölümde olan şeyi sevdiğimi pek söyleyemem ama göreceğiz herhalde sonraki bölümde ne olduğunu ve olacağını.

Favorim Yuu sonra da Siyahi reis, bildiğin Demir Vücut gibi adama benziyor :D
Sanırım benim de favorilerimden biri ya da olacak. Öyle koca vücuda, insan üstü güce sahip olmasına rağmen barışçıl olmasını sevdim. Çok minnoş geldi. :D Gerçi vurduğunda insanlar öldüğü için vurmuyor galiba. Yani temel sebebi bu gibi ama aynı zamanda pasifist bence. Çünkü: Öldürmek istemesen de bıçaklanmaya göz yumacak, katil tecavüzcüleri bağışlayacak kadar da olmazsın diye düşünüyorum.

Şu anki dövüş çok güzel. :D @ChildofLightness Okudun mi son bölümü? (82. Bölüm)
Yu ilk kez yara aldı. Ama Aaron çok övüldü bu bölüm yani muhtemelen sonraki bölüm/ler Yu ile ilgili olacak. Kedi ölebilir. K de bunu Yu'ya söylerse muhtemelen Yu kudurur ve bambaşka bir baskı kurmaya başlar.

Tahminime göre sonraki bölüm seri adeti olduğu üzere rota değiştirecek ve şu anda baskin olan taraf altta kalacak. Bir de bence daha çok K ile ilgili sahneler göreceğiz ve dövüş çok uzayacak gibime geliyor.

Tahminime göre sonraki bölüm seri adeti olduğu üzere rota değiştirecek ve şu anda baskin olan taraf altta kalacak. Bir de bence daha çok K ile ilgili sahneler göreceğiz ve dövüş çok uzayacak gibime geliyor.
Yani bu dövüş sürer biraz. :D Birisi yenilecek gibi olursa bile yine birkaç bölümümüz olur elimizde. :D Bir de belki Yu'nun geçmişine dair bir şeyler görebiliriz. Eğer kediyle ilgili dediğim olursa.

Bayadır okumuyordum ama biraz önce 94. bölümü bitirdim ve acayip heyecan verici. Hala başlamayan varsa başlayın. Siz de heyecanlanın benimle beraber. :D

Az önce son bölümünü önden okudum. Süperdi. Başından sonuna harikaydı. Tekrardan herkese tavsiye ediyorum.