Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Spectre vs Eclipso

Sizce kim alır ?

• Hepsini Spectre alır

Oy: 0 0.0%
  • Hepsini Eclipso alır

• İkisini Eclipso ya da Spectre alır

Oy: 1 100.0%
  • Kararsızım

• Kullanılan toplam oy
    1

Dr.Fate

Baykuş Vitamini
Yeni Kullanıcı
Spectre, tanrının sağ kolu ve onun öfkesinin sahibidir.(Presence ne kadar izin verirse o kadar sinirlenir.)

Eclipso ise Spectre'den önceki tanrının sağ kolu ve öfkesinin sahibidir.Ancak Presence'ı kızdırınca Heart Of Darkness adlı bir elmasa hapsedilir ve 1000 parçaya bölünür.Ne kadar çok elmas parçası toplanırsa gücü o kadar artar.

1.Raund:İkisi de base hallerinde kapışacaklar.
2.Raund:Spectre Hal Jordan'ın vücudunda konakladığı hali,Eclipso ise Heart Of Darkness'in 400 elmas parçasını toplamıştır.
3.Raund:Spectre Unbound halinde,Eclipso elmasların hepsini topladığı hali.

Arkadaşlar bu arada resimlerini yüklemeye çalıştım ama hata verdi ondan resimler yok.Bir daha konu açarsam düzeltmeye çalışacam.

Spectre ve Eclipso hakkında en basit temel bilgiler dışında hiç bir bilgim yok o yüzden yanlış bir şey söylersem kusuruma bakmayın.

1. Turu Eclipso'nun base halini bilmediğim için bir yorum yapamayacacağım.
2. Turu bence Spectre alır gibi.
3. Turu da Eclipso alır gibi geliyor bana ama zorlanarak.

Güzel konu bu arada, ilk konun hayırlı olsun, uzun zamandır açanda yoktu, iyi ki açmışsın.

R1: İkisine de bilindik bir "base" hal düşünmek o yüzden bilemedim. Sanırım Spectre
R2: İki Türlü de gidebilir.
R3: Spectre, jobber'lık yapmadığı takdir de shit diff atar.

Spectre ve Eclipso hakkında en basit temel bilgiler dışında hiç bir bilgim yok o yüzden yanlış bir şey söylersem kusuruma bakmayın.

1. Turu Eclipso'nun base halini bilmediğim için bir yorum yapamayacacağım.
2. Turu bence Spectre alır gibi.
3. Turu da Eclipso alır gibi geliyor bana ama zorlanarak.

Güzel konu bu arada, ilk konun hayırlı olsun, uzun zamandır açanda yoktu, iyi ki açmışsın.
Saol adamım,normalde forumda aktif biriyimdir ama memleketteydim Bide internet bitti ondan bi süre bakamadım.
Vs'ye gelecek olursak;
R1:Bence Spectre alır
R2:Spectre burada ne kadar güçlü tam bir şey diyemiyorum ama Eclipso 400 elmas ile daha etkileyici duruyor, ikisi de alabilir gibi.
R3:Nabu hocamın da dediği gibi bir yazar saçmalığı olmazsa Spectre alır gibi.