Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Rune King Thor vs %100 Galactus

Çekişmeli bir mücadele.
Ben biraz daha Galactus'a yakınım.
Resmi de çok güzel tam imzaya koymalık :love:

Necro Thor hafif tok Galactus'u tekledi diye biliyorum yanlış ta olabilir ama bence Rune King Thor.

Son düzenleme:
RKT yener gibi
Necro Thor hafif aç Galactus'u zahmetsizce yenmişti diye biliyorum.
RKT 2-3 katıysa ve yanında Necro Sword'la Destroyer zırhı var.
RKT yener.

ikilemde kaldim vallahi... Rkt diyebilirim tamda emin değilim heueuueh

RKT > Galactus ancak Lifebringer ve bir de Ultimate Nüllifier varken Galactus diyeceğim.

Galactus %100 iken Eternity ile eşit oluyor diye bir söylenti var eğer bu doğru ise Galactus zorlanmaz bence :D

Eşitliği kozmik güçlerde mistik değil yani tam olarak doğru eğil aslında ama evet kozmik yönden denk oluyormuş

Nabu'nun dediğine göre söyleyeceğim RKT'yi Necro Thor'un 2-3 katı olarak alacağız ve bayağı da donanımlı Necro Thor hafif aç Galactus'u zahmetsizce yenmişti onun birkaç katı adam tam donanımlı şekilde dalınca RKT yener aldığım bilgi çıkarımlarıma göre

@Muhammed
Zaten Rkt Necro Thor'dan 2-3 kat güçlüdür ama Galactus %100 olunca ne olacağını bilen yok. Eternity ile denk oluyorsa Rkt'ye ben pek şans tanımıyorum.

İyi de bilen yok ama çok aç ve hafif aç hallerinden çıkarabiliriz tam güç haliyle hafif aç haliyle arasında ne kadar fark olabilir aç haline 50% desek onun iki katı olacak yani çok bir değişim olmaz

Not: Lifebringer Galactus vs Trigon diye konu açtım cevap yazıp fikrini belirtirsen sevinirim ^^

Galactus Tam Aç halindeyken bile Multi Galaktik %100 iken bence baya bir güçlü olur. Lb Galactus'dan yola çıkarsak Galactus yine alır.

Lb'den niye yola çıkıyoruz çok açken de Odin'le kıran kırana dövüştüklerine göre zaten Galaksi-Çoklu Galaksi olması lazım ama Necro Thor hafif aç halini kolayca yeniyor ve bu adam ondan çok daha güçlü

Odin = Aç Galactus < Hafif Aç Galactus
1-2 hata olabilir insanlık hali ama bu durumda RKT'nin alması lazım orta zorlukla yüksek zorluk arası

Lb Galactus zaten Açlık derdi bitmiş Galactus oluyor. %100 Galactusun Lb'den tek farkı enerji harcadıkça Acıkmaya başlaması. Ayrıca teknik olarak Galactus asla %100 doyamaz çünkü laneti bu o yüzden Lb'den yola çıkarsak dedim.

Galactus nerde Odin ile kıran kırana dövüştü hocam ?

King Thor < Odin < Aç Galactus < Old king Thor < Hafif aç Galactus < Necro Thor < Rkt < %100 doymuş Galactus (Eternity ile bir değilse) < Tam Donanım Thor < Lb Galactus.

Bence sıralama bu şekildedir.