Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Poğaça & Çay vs Simit & Ayran

Hangisi?

• Simit & Ayran

• Poğaça & Çay

• Karar veremiyorum, zor soru.

• Hiçbiri. Tavuk döner + kola.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Mergen

Nabu tam bir amerikan ajanıdır asdhajkdha :D :D

Diğer konulara gelince ben simitin fetöcü olduğunu bilmiyordum.Beni uyardığınız iyi oldu. Artık sonuna kadar poğaça!

@Feindbild

ama poğaça pişirilirken verilen prep time ile çok güçlü formlar açabiliyor.
Ben simit karşısında pek etki edeceğini sanmıyorum. Öyle birşey olursa bizde simitin kaşar-force'u kahvaltı sofrasından kendine çektiği formunu ele alalım ? Böyle en az 1 miğde seviyesi. Yani en az bir miğde doyurabilir.

Bahsi arttırıyorum ve poğaça + akşamdan kalmış viskiden şat diyorum.
Ben de simitin üstüne birde yumurta ekleyip gücü 10 katına çıkartıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ailecek yıllardır kahvecilik yaparız.Çocukluktan beri çok zamanım geçti kahvelerde,çay ocaklarında.Üstelik ailedeki neredeyse herkes çaykolik.Durum böyle olunca alkolsüz hiçbir içecek benim için çayın yerini tutmaz.En sıcak yaz günlerinde bile çay içerim.Bu yüzden oyum çaya gidiyor.Yanında ne olduğunun önemi yok.Poğaça simit mevzusuna gelirsek.Hayatım boyunca yedikten sonra''Bu simitte güzeldi hee'' dediğim simit sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Kaliteli simit bulmak sıkıntılı bir iş.
Yalnız gelen yorumlar çok yaratıcı.Okurken güldüm.

Ailecek yıllardır kahvecilik yaparız.Çocukluktan beri çok zamanım geçti kahvelerde,çay ocaklarında.Üstelik ailedeki neredeyse herkes çaykolik.Durum böyle olunca alkolsüz hiçbir içecek benim için çayın yerini tutmaz.En sıcak yaz günlerinde bile çay içerim.Bu yüzden oyum çaya gidiyor.Yanında ne olduğunun önemi yok.Poğaça simit mevzusuna gelirsek.Hayatım boyunca yedikten sonra''Bu simitte güzeldi hee'' dediğim simit sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Kaliteli simit bulmak sıkıntılı bir iş.
Yalnız gelen yorumlar çok yaratıcı.Okurken güldüm.
Şekersiz tadı olmuyor ama aga, o konuda ne düşünüyorsun?

@The Last Outlaw
Hiç damak tadı olan biri değilim normalde.Çayı da az şekeri az olsa bile içerim ama tamamen şekersiz hiç içemiyorum ve gram zevk almıyorum.

@Noralyma
Dedim ya iyi simit bulamıyorum.Simitten başka her şeye benzeyen bir şeyler yemekten bıktım.Yoksa bende severim simiti.

@The Last Outlaw

Sıcak ve hafif yumuşak simit>>>Poğaça (hangi formu olduğu farketmez)

Soğuk ve taş gibi olan simit
Hiç kaşar-force özelliğini hesaba katmıyorsun Simitin (Thor'un Odin-Force'u varsa simitin de kaşar-force'ı var). Birde yanına şekersiz çayı aldımı Poaça+ 3 şekerli çayı harcar :D

@demkir

Yine de tat olarak simit güzel bence. Bazen soğuk ve taş gibi oluyor dişim kesmiyor bildiğin :D

Tat olarak simit ama.

Kaşarlı Poğaça + 3 şekerli çay tek atar
Evet bence de poğaça alır alternatifin de bol poğaçada simit ne öyle kuru kuru küçükken de sevmezdim

Öyle içine bir zeytin atılmış zeytinli poğaça da güzel değil direk hamur yiyorsun ama aldığın yere göre malzeme miktarı da değişiyor
Patatesli > Zeytinli >= Kaşarlı :p

dv6M2Z.jpg

Şu ikiliden aldığım tadı hiç bir yerde alamadım. Erzincan tulum peyniri ve Erzincan simidi akar gider.

Gerçekten güzel görünüyor :monetchan:
Ben oyumu tavuk dönere verdim :kıskısnaruto:
[sub][/sub][sup][/sup]

Normalde favorim Simit-Çay ama Simit seçeneğinde ayran var. Çay faktörü ile Poğaça-Çay alır diyorum.