Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Sıralama Turnuvası //Yonko - Amiral Sıralama Grupları

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Savaşçılar:

[img='https://64.media.tumblr.com/0349d299e43f28a8eb53d61e50412be9/tumblr_piqapc8L951usyygio1_400.gifv',none,496][/img]
Big Mom Korsanları'nın Kaptanı 5 İmparatordan Biri olan Big Mom

[img='https://64.media.tumblr.com/364698c89eb5fb16cdce71f20564b386/tumblr_oqw4b3E5Yt1wntix3o1_400.gifv',none,494][/img]
Şahin Göz Lakaplı Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Dracule Mihawk

[img='https://pa1.narvii.com/6900/d5c0395c918f8a5e8e40ca662cc6ba734707abf2r1-450-249_hq.gif',none,495][/img]
Marineford Filo Amirali Altın Buda Sengoku (MF hali)

[img='https://i.pinimg.com/originals/ce/6c/e2/ce6ce28a331d6076321814c82bffed5e.jpg',none,485][/img]
Wano Ülkesinin Veliahtı, Beyazsakal Korsanlarının 2. Tümen Komutanı, Gol D. Roger'ın Raftel'i bulan ekibinin bir parçası olan başı bozuk Samuray Kozuki Oden

[img]https://64.media.tumblr.com/334da1550d41ec0c4883da6ea7c3dbb8/tumblr_pr0oauaSnb1v6xsm2o9_500.gifv[/img]
Denicilerin En Büyük Kahramanı Yumruk Garp Lakaplı Monkey G. Garp (zaman atlaması sonrası hali)

[img='https://64.media.tumblr.com/969da6b58a7c10cf7925e94fa410dd91/tumblr_nlqk5x9H9F1rw2cxto2_1280.gif',none,505][/img]
Efsanevi Rocks Korsanlarının Tümen Komutanlarından biri olan ardından da Korsan Krallık için Roger'a meydan okumuş Altın Aslan Korsanlarının Kaptanı Altın Aslan Lakaplı Shiki

[img]https://64.media.tumblr.com/tumblr_mc7oiy41JC1rwgj3ko1_500.gif[/img]
Korsanlar Kralı Tayfası, Korsan Kral Sağ Kolu Kara Kral Silvers Rayleigh (Kizaru dövüşü hali)

[img]https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/877498528029483502/015D65364A329B9D0D1BA422E3972E9CBC8D4A89/[/img]
Amiral Fujitora Issho
[/spoiler]

[b][u][size=3]Fikstür:[/size][/u][/b]

[spoiler]
[img]https://media.discordapp.net/attachments/691026082085863555/754374564620009533/QYUHDPCAAAAAElFTkSuQmCC.png[/img]

[/spoiler]

[b]Başlangıç Mesafesi:[/b] 250 metre
[b]Bilgi:[/b] Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
[b]Hazırlık:[/b] Yok
[b]Karakter:[/b] Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
[b]Featler:[/b] Ağırlıklı olarak manga ancak gerekli olduğunda anime. Diğer kaynaklar geçersiz. Shiki için film gösterimleri değil canon olan ifadeler ve gösterimler baz alınacaktır.
[b]Şartlar:[/b]

- Garp, MF sonrası halidir, zaman atlaması sonrası ne kadar zayıflayıp zayıflamadığı yorumcuların yorumuna kalmıştır ancak her halükarda bir miktar zayıflamış kabul edilecektir.
- Rayleigh daha dinç düşünülecektir. Luffy ile antrenmanı sonrası gibi.
- Fujitora dövüşlerinin ilk 5 dakikasında meteor saldırısı kullanmayacaktır.
- Oden kılıçlarına sahiptir.
- Mihawk dövüşlerin ilk 10 dakikası sadece %75'ini ortaya koyacaktır.
- Big Mom dövüşlerin ilk 10 dakikası base halde dövüşecektir. Zeus, Napolyon ve Promete 10 dakika sonra ona katılacaktır. Zayıflayıp açlık krizine girmesi için de 3 saatlik bir mühlet veriyoruz (normalde daha da çabuk giriyor ama çabuk harcanmasın diye böyle yaptım.)

[b]Savaş Lokasyonu: [/b]Kurigana Adası
[url='https://i.pinimg.com/originals/59/41/7b/59417b0cb29ebbead3ed40f3ad965bab.png'][img='https://vignette.wikia.nocookie.net/onepiece/images/1/15/Kuraigana_Island_Infobox.png',none,1020][/img][/url]

[url='http://community.kahramanbaykus.com/index.php?user/13-sae/']@Sae[/url] @Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Hanzo7682 @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_

Mihawk vs Oden

Emin değilim açıkçası. Tabi yoruma açıktı ama Oden korsanlarla gezerken kaptanlar diğer üyelerden ayrı tutuyordu sanki oden’i. Reyleigh’de de kral hakisi vardı ama sesleri duyamıyordu oden gibi. Wb ve roger’la beraber oturuyordu, wb “oğlum” değil “kardeşim” diyordu.
Onlara denk olmadığını roger elinin tersiyle vurup kenara atınca görmüş olduk. Ama o yolculuğun sonunda daha da güçlenmiş olabilir, o hakiyi gördükten sonra kendisi de öğrenmiş olabilir. Şuan bu ülkede o sayede armament bilgisi o kadar yaygın belki de.

Mihawk’a shanks seviyesi dendi sayılır. Çok ima edildi. Bu saatten sonra aşağısı çıkmaz zaten. Fanlar kaido gördükten sonra hayal kırıklığına uğrar yonkou gücünde çıkmazsa.

ikisi de yonkou gücüdür derim (wb ve roger’ı ayrı görüyorum). Ayrıca beklentim daha üstte olsa da shanks eğer kaido’dan güçsüz çıkarsa şaşırmam ben.

Oden diyeceğim bu sebeplerden dolayı ama emin değilim. İlerde shanks ve mihawk’ı daha net görürüz.

Reyleigh vs garp

ikisi de yaşlı. Ama biri uzun zamandır emekliydi ve eminim daha çok güçsüzleşmiştir. Garp da Roger seviyesinde olsun ya da olmasın roger’ın tayfasından birine yenilecek biri değildir. Garp derim.

fujitora vs shiki

hakkında çok bilgimiz yok shiki’nin (movie’yi sallamıyorum). Ama sengoku gibilere meydan okuyan biri daha meyvesini yeni almış fuji’ye yenilmez bence.

Meyvesini tam hatırlamıyorum ama fuji’ye ters bile olabilir.

sengoku vs big mom

Big mom yaşlılıktan pek etkilenmişe benzemiyor. Baya rezil edildi ama güç seviyesi hakkında kötü bi durum yok bence hala.
sengoku genç haliyle bile denktir en fazla yonkoulara.

Round 2

garp vs mihawk

Yaşlı hali yetmez bence. Zaten çok uzun sürecektir ve kondisyon sayesinde mihawk alacaktır.

Shiki vs oden

Shiki diyorum. Genç sengoku veya garp’a denk olmasa bile biriyle dövüşebilecek biriydi diye tahmin ediyorum. Oden’e seviyeye sonradan çıkmışsa bile görmedik. Roger’la arasında net fark olduğunu gördük. Üstüne koyduysa da shiki gücüne çıktığı şüpheli.

Big mom vs reyleigh

Yonkou’lar bana hala amiral üstü görünüyor. En azından kizaru ve fujitora öyle. Onları anca tutabilen biri alamaz big mom’ı.

Sengoku vs fujitora

garp’ın akainu öldüreceğine inanıyorsak sengoku da fuji alır derim.

Round 3

shiki
Big mom (daha geç yorulur)
Oden (genç sengoku olsa değişirdi)
Fujitora (daha geç yorulur)

round 4

big mom (değişebilir ilerde. Emin değilim)
Shiki (shiki genç sanırım?)
garp
Oden

round 5

mihawk
Big mom
Shiki
Oden

round 6

mihawk
Sengoku
Oden
Shiki (genç diye)

round 7

mihawk
Oden
Garp
Shiki

Çok tahmini karar verdim. Hiçbirinden emin değilim, sonraki arc’larda değişebilir. Genel olarak şöyle düşündüm:

shiki aynı anda genç sengoku ve genç garp’la dövüşebilmişse en azından bir tanesinin yaşlı halini alabiliyordur diye tahmin ettim. Meyvesini zaman kazanmak için kullanıp kondisyon farkıyla bile alabilir.

shanks ve teach bu devrin yonkouları oldukları için diğerleri gibi canavar olmayabilir. Aokiji ve akainu da bu devrin filo amiralleri gibi. Kaido ve big mom dahil eski neslin canavarları Shanks mihawk’ın üstü olabilir diye tahmin ettim. Tabi gönlüm ister ki shanks ve mihawk daha güçlü olsun.

garp ve sengoku yaşlanmış halleriyle big mom ve oden’den güçlü müdür değil midir bilemem. Ama kondisyon farkı da var. Güç seviyeleri çok düşmemişse de yorulurlar diye tahmin ettim. Big mom yaşlı olsa bile insan değil. Açlık krizine girmesin yeter.

Fuji amiral olarak güçlü. Ama burdaki çoğu kişiyi daha güçlü gördüm amirallerden. En kötü ihtimalle bu devrin filo amirali seviyesi olan akainu ve aokiji kadar vardır bunlar.
Reyleigh de amiral tutuyor ama daha erken yorulur. Bu yüzden en aşağı seviye karakter olarak gördüm burda.

R1:

Mihawk
VS Oden:

Mihawk çok daha oturaklı bir karakter, daha Sanji tayfaya katıldığı sıralar seriye giriş yapıp. Zoro'nun gelişimine ve bundan sonraki kariyerine çok etki ediyor ve o zamandan beridir bu adam Dünyanın En güçlü Kılıç Ustası. Oden ise bayağı deux ex machina yani. Yırtık dondan çıkar gibi çıktı her şeyi karıştırdı. Bir yaptığı diğerini tutmadı falan. Allak bullak oldu.

Mihawk'ın hem hype'ı daha yüksek hem de istikrarlı ve çok uzun soluklu yatırım yapılmış bir karakter. Mihawk bence daha güçlü olan taraf.

Rayleigh Vs Garp:

Kolay olmaz ancak. Garp her daim daha dinç ve aktif taraftı. Garp diyeceğim. bir de Garp her daim KK seviye insanlarla mukayese edilmiş tarih boyunca. Rayleigh o klasmanda değil.

Fujitora Vs Shiki:

İki çok benzer meyve, iki çok güçlü isim. Shiki meyvesi ile daha tecrübeli. Ve adamın meydan okuduğu insanlar listesinde Roger, Sengoku, Garp gibileri var. Hal böyle olunca Doflamingo'yu bile sindiremeyen, Sabo ile yenişemeyen adma Shiki alamaz.

MF Sengoku VS Big Mom:

Sengoku'nun hala tüm saçlarının siyah hali. Çok sinirli bir Garp ı alıp yere basabilen. Karasakala tayfası ile birlikte neredeyse tek atabilen biri. Kesinlikle güçten düşmüş bir havası yoktu ve pasifist iyimser tavrı sebebiyle ve dövüşün Marineford da olma sebebiyle %100 ünü koyduğunu da asla düşünmedim. Big Mom, meme olmuş birisi ve bu Whole cake Island arkından beridir böyle. Sengoku parçalar.

R2:

Garp Vs Mihawk = Hiç bir şekilde kolay olmaz ancak şu anki Garp, Mihawk etmez gibi geliyor.

Shiki Vs Oden = İki kılıç ustası olarak dövüşseler Oden derim ancak meyve işin içine girince ciddi bir Shiki'nin kaybedeceğini sanmıyorum.

Big Mom vs Rayleigh= Rayleigh kısa bir aralıkta bence kesinlikle daha güçlü taraf ancak dayanıklılık ve kondisyon Big Mom'dan yana gibi. Gerçi Marineford a gelse , MF iki efsane kaldıramaz demişlerdi. Yani Rayleigh'e de bir yonko muamelesi yapılmıyor değil hani. Bilemedim berabere diyorum. Evet Kizaru'ya karşı kondisyon sorunu yaşıyordu ancak adam gülerek "keh keh keh kizaru-kun" diye dövüşüyordu yani :D Rahat idi.

Sengoku Vs Fujitora= Sengoku dağlar.

R3:

Mihawk Vs Shiki = İki türlü de gider ancak Mihawk'ın hype ı daha istikrarlı. Rocks olayları Shiki'yi epey sarstı bence.

Garp Vs Big Mom = Valla Garp bu haliyle bile döver bence. Üzgünüm ancak ben Big Mom'ı artık ciddiye alamıyorum ve bunun için kimse de beni suçlamasın Garp ile aralarında 12 yaş var sadece. Big Mom'ın kondisyonu da pek iyi değil. bir kaç saat savaştı zap zayıf düştü falan yani. Garp gibi her daim aktif görevde biri parçalar.

Oden Vs MF Sengoku= İki türlü de gidebilirliğini hayal ediyorum ancak daha önce dediğim gibi Oden bana "öyle olsun diye öyle oldu" karakteri gibi gelirken Sengoku çok uzun zamandır evrenin ağa babalarından olan birisi. Filo Amirali birisini Oden'ın alabileceğini pek aklım kesmiyor.

Rayleigh Vs Fujitora = Önceki turda Rayleigh demiştim haliyle aynen devam.

R4:

Big Mom Vs Mihawk: Mihawk sushi yapar.

MF Sengoku Vs Shiki: Evet Shiki Sengoku'nun daha genç haliyle yanında Garp varken dövüştü ancak şu da var. Dövüş alanı Marineford idi ve Garp ile Sengoku MF yıkılmasın uğraşındaydı. Ve herşeylerini koyamazlardı. Ayrıca Garp'ın içinde Shiki'nin resmen eşantiyon niyetine bulunduğu bir tayfayı roger ile dağıttıklarını düşünürsek. Shiki'nin Garp ya da Sengoku'dan güçlü olmadığı ortada ancak yine eski günler hatrına berabere diyorum.

Fujitora Vs Garp= MF Garp, Akainu alıyorsa, 2.5 yıl sonraki de Fujitora tekler.

Rayleigh Vs Oden= Genç Rayleigh olsa yüzde yüz Rayleigh derdim ancak bu durumda beraberlik diyeceğim.

R5:

Mihawk
Vs Sengoku

Big Mom Vs Fujitora

Shiki
Vs Rayleigh= İki türlü de gidebilir ancak buna Shiki diyeceğim sanırım.

Garp Vs Oden= Garp gibi zamanında KK seviyelerle anılan biri yaşlı bile olsa Oden'a pabuç bırakmaz. Roger, Oden'a tek attı, Garp'a ise kaç kere birbirimizi ölümün kıyısına getirdik dedi.

R6:

Fujitora Vs Mihawk

Rayleigh Vs Sengoku

Oden
Vs Big Mom= Oden, Kaido'yu bile o kadar korkuttu ve çizdiyse BM'yi tekler.

Garp Vs Shiki= Beraberlik

R7:

Mihawk
vs Rayleigh= Genç Rayleigh olsa Rayleigh derdim şimdi ise ortada kaldım azcık farkla Mihawk diyorum.

Fujitora Vs Oden = Oden çok kafadan dalan, zeki olmayan biri (OP standartları için bile fazla bodos biri) Fujitora biraz hax bir adam. Ancak öte yandan Oden'ın darbeye giden yolu bulması bayağı yüksek yüzdeli o da OP evreninde sıkıntı bir yetenek. Berabere diyorum.

Garp Vs Sengoku= 2.5 yılda Garp o kadar güçten düşmedi. Garp hala üstündür.

Big Mom Vs Shiki= Evrendeki lore a göre. Big Mom, Rocks korsanlarında Shiki'nin üstü ve daha güçlüsü ancak eldeki verilerde Shiki çok çok çok daha da..aklı birisi. Shiki diyeceğim.

Round 1;
Mihawk döver. 22 yıl önceki Kaido ile savaşmak büyük bir olay değil WB de Mihawk için Shanks ile olan dövüşlerinden bahsediyor.
-
İki yılda Garp ne kadar çökmüştür bilinmez fakat zamanında Roger'e denk bir adamın onun sağ koluna yenileceğini düşünmüyorum, Garp kazanır.
-
Sanırım prime Shiki'yi ele alıyoruz, hakkında fazla bilgimiz yok MF basması dışında. Muhtelemen Rayleigh seviyesi veya daha altı biridir ancak Fujitora'yı yenmeli. Gerçi Fujitora'nın yerçekimi Shiki'nin nesneleri havalandırmasını sağlayan meyvesine karşı üstün gibi. Ama Shiki diyorum.
-
Sengoku daha oturaklı olduğu için oyumu veriyorum. Yoksa denk mücadele olmalı ama tabii üç saat sonra BM açlık krizine girdiğinde ne olur bilinmez.

Round 2;
Tahmin etmesi güç kılıç ustası ile düz yumrukçu ama Mihawk gibi.
-
Shiki öldürür Oden şeytan meyvesinin ne olduğunu bilmeyen biri WB ile seyahat etmesine rağmen.
-
Big Mom daha genç üstüne daha formda Rayleigh uzun süreli dövüşü kaldıramayabilir.
-
Eski amiral üçlüsünden birisi olsa aksini derdim sanırım ama Fujitora (ve Ryokugyu) tam o tierde değil gibi Dressrosa'ya bakarsak. Sengoku döver.

Round 3;
Shiki'nin meyve gücüne rağmen Mihawk daha istikrarlı.
-
Garp döver üç saat sonra girdiği krizle. Geçmişte zaten tayfasını dağıtmış.
-
Sengoku.
-
Fujitora demiştim zaten.

Round 4;
Bilemiyorum Mihawk ne yapar BM'ye karşı. Berabere diyorum.
-
Sengoku geçmişte Garp ile birlikte dalmış ancak! Shikinin meyvesi tam yıkıma uygun MF'deki tüm binaları kaldırıp yere çakabilir. Haliyle filo amirali adam senindir deyip oturup izleyemez. Her neyse Sengoku tek başına yine döver.
-
Garp gibi ama çok emin değilim.
-
Rayleigh

Round 5;
Mihawk
-
Big Mom'un kaybedeceğini sanmam. Etrafta deniz olsa neyse de böyle döver.
-
Çok bilinmeyen var yorum yapmak güç. Berabere diyeyim.
-
Garp döver

Round 6;
İki kılıç ustası ancak Fujitora'da meyve avantajı da var. Yine de Mihawk'ın serideki tasviri daha üstün.
-
Sengoku aktif görevdeyken Rayleigh içip gezen biriydi o sıralar. Arada kondisyon farkı olacaktır zaman atlaması sonrası halleri olsa belki Rayleigh derdim. Sengoku döver.
-
Big Mom
-
Garp yine döver.

Round 7;
Prime Rayleigh olsa bile yine Mihawk derdim.
-
Fujitora
-
Denk maç ikisi de. Berabere diyeceğim.
-
Big Mom

1

Mifak vs Oden

Mifak çok daha korkutucu ve iş bitirici gibi geliyor. Oden güçlü olarak gösterildi. Ancak en yüksek başarıları WB ile kılıç tokuşturmak ve Oden'e yara vermek. Mifak bana göre daha önde.

Rayleigh vs Garp
İkilinin prime zamanlarından dövüşteki hallerine kadar her zaman Garp öndeydi. Bu maçta da önde götürecektir. Yaşlılığın en az vurduğu karakterlerden birisi Garp kazanır.

Fujitora vs Shiki
Kararsızım. Shikinin gösterimi yok.

Sengoku vs BM
Sengokunun istifa sebebi savaştı, WB'de gidince yeni çağa yer vermek istedi. Güçlüyken bıraktı bence, BM'ı da yenebilecek kapasitedeydi. Sengoku kazanır.

2

Garp vs Mifak

Garp bana bir adım önde gibi geliyor. Marco gibi adama çat diye koyup yere yapıştırdı bu adam. Mihawk Marco'dan güçlüdür ancak aralarında bir uçurum yoktur. Hihawk'ın Marco seviyesinde olan herhangi birisine benzeri bir şey yapabileceğini sanmam. Garp kazanır.

Shiki vs Oden
Shiki her ne kadar gösterimsiz olsa da meyveyle ne olur bilemedim. Ancak serideki yerlerine ve yaptıklarına bakarsak. Eşit gibiler her ikisi de Roger veya WB kadar güçlü değildi ancak yerleri gayet saygındı. Denizcilerin ikisinden de bahsedişe bakarak da eşitliği görmek mümkün. Ben berabere diyorum.

BM vs Ray

Genel resimde eşit olsalar da bu zaman şartlarında BM önde gibi.

Sengoku vs Fujitora
Sengoku görevi bırakmadığı için hala Filo Amirali değildi. Bu disiplini sağlayacak gücü ve otoritesi olduğu için öyleydi. Fujitora Filo Amirali olmuş olsaydı, Sakazuki sırf rütbesine bakarak itaat etmezdi Fuji'ye. Sengoku alır.

3

Mihawk vs Shiki
Mihawk
alır.

Garp vs BM
Garp her alanda üstün BM'den her ne kadar Garp'ın yaşı daha büyük olsa da, Garp kazanır. Garp MF haliyle bile en güçlü karakterleden birisi. Garp kazanır.

Oden vs Sengoku
Sengoku daha önde bir karakter. Açıkçası Oden'i Sengoku ile aynı sınıfa koymam. Sengoku kazanır.

Ray vs Fuji
Ray alır
. Amirallerden hiç bir farkının olmadığını bize zaten gösterdi. Meyve çok da fazla zorlayamayacaktır.

4

BM vs Mifak

Kararsızım.

Sengoku vs Shiki
Nasıl olur da Shiki Garp ve Sengoku ile uzun süre dövüşür diye düşünsem bile. İkilinin korumakla yükümlü oldukları bir alan ve savaş gemilerinin olduğu bir yerde Shiki'nin avantajlı olduğunu düşünüyorum. Yani 2v1 olayı Shiki'yi yükseltse bile, ben bu görüşe katılmıyorum. Garp'ı zaten söylemiyorum ama Sengoku da bire birde Shikiyi alırdı. Sengoku kazanır.

Fuji vs Garp
Garp tüm aktif denizcileri Marco'ya yumruk çakmasıyla coşturmuş, moral vermiş korsanlarıysa toparlamak için WB'nin müdahele etmesi gerekmişti. İki tarafta da herhangi bir amiral olaya girerken böyle görmemiştik. Bunun tek sebebinin de ismi olmadığını olayın başında Marco'yu yere çakarak göstermişti. Garp kazanır.

Ray vs Oden

Kararsızım.

5
Mifak vs Sengoku

Kararsızım.

BM vs Fuji
BM
alır gibi duruyor. Ama son yaşananlardan sonra sadece konumundan ötürü bu oyu veriyorum.

Shiki vs Ray
Kararsızım.

Garp vs Oden
Garp sınıf olarak Oden'in üstünde birisi. Oden'i tek vuruşta uçuran adamla birbirlerini defalarca ölümle burun buruna getirmiş birisi Garp. Yaşlı haliyle o kadar olmasa da gene üstün taraftır. Garp kazanır.

6

Fuji vs Mifak
Mifak
alır.

Ray vs Sengoku
Sengoku
biraz daha üstün olan taraf, nitekim kazanacaktır da.

Oden vs BM
Vallahi Kaido'ya yaptıklarına bakarsak BM'nin şu halini almalı. Oden diyorum. (Oda artık bizi şaşırtmayı bırakıp Yonko'nun gücünü kısmak yerine yaptığı hatayı fark edip daha farklı yol izleyerek seviyeyi Luffy'e değil de, Luffy'i o seviyeye çekmeli.)

Garp vs Shiki
Garp
hala biraz daha üstün ama çok zor olacaktır bu dövüş.

7
Mifak vs Ray

Ray yaşlı haliyle geldiği için, Mifak diyorum.

Fuji vs Oden
Net karar veremesem de Oden diyorum.

Garp vs Sengoku
Garp hep üstündü 2.5 yıl avantaja rağmen hala üstün. Garp kazanır.

BM vs Shiki
BM gibi. Ama vallahi artık utandığımdan oy verdim. Gösterim gereği, demir değil boş bir balon olan Bm normalde böyle bir dövüşü alamaz. Amiral seviyesinde bir dövüşü de alamaz. Ben utanarak da olsa (utanması gereken BM dolayısıyla Oda) Shiki diyorum. Sırf konumundan ötürü bir oy verdim, ikincisi ayıp olacak.

Dracule Mihawk = 43 Puan
ZA Sonrası Garp = 42 Puan

MF Sengoku = 35 Puan

Shiki =28 Puan
Big Mom = 26 Puan
Kozuki Oden = 21 Puan

Fujitora = 9 Puan
MF Rayleigh = 9 Puan

Mihawk bir üst tura çıktı.

Şİmdiye kadar da sıralama şöyle;

ZA Sonrası Garp
MF Sengoku
Shiki
Big Mom
Kozuki Oden

------

Fujitora
MF Rayleigh
Anka Kuşu Marco
Sabo (mera mera sonrası)
5. Yonko Wano Arcı Monkey D. Luffy
Magellan
Ben Beckman
Charlotte Katakuri
Donquoxite Doflamingo
King

--------

Boa Hancock
Portgas D. Ace
Shichibukai Blackbeard
Trafalgar D. Law
Kuma
Jinbei
Jozu
Vista
Cracker

--------

Queen
Emperio Ivankov
Jack The Drought
Eustass Kid (wano)
X-Drake (wano)
Inuarashi & Nekomamushi
Don Chinjao (prime)
Zoro (wano arc)
MF Crocodile
Yamato
Ashura
Urouge
Basil Hawkins
Scratchman Apoo
TBA Gecko Moriah

------

Yaşlı Tsuru
Jesus Burgess (dressrosa arc)
Cavendish
Perospero
Sai
Vergo
Pica
Sentamaru
Ulti
Germa 66 Sanji
Yaşlı Chinjao
Denjiro
Smoker
Oven:
Page One
Killer
ELA Luffy
Onigumo
Bartolomeo
Enel

------------

Dalmatian
Lucci
Daifuku
Amande
Ceasar Clown
Pedro
Baron Tamago
Boa Marigold
Boa Sandersonia
Kawamatsu
Hina
Bastille
Trebol
Brook

-------------

Pekoms
Carrot
Kiku
Kin'emon
Franky
Monet
Lao G
Kanjuro
Ashura Zoro
Kyros
Nico Robin
Chopper
Sheepshead
ELA Sanji
Kaptan Coby
ELA Öncesi Luffy 103 Puan
Kaku
Dellinger:
Jabra

---------

Ideo
Baby 5
Nami
Hajrudin
Blue Gilly
Daz Bones
Bluneo
Machvise
Kumadori
Usopp
Maynard

-------------

Diable Jamble Öncesi Sanji
Senor Pink
Fukuro
Zaman Atlaması Öncesi Franky
TBA Robin

TBA Brook
T- Bone
Arlong
Haplı Hyouzô
Mr.3
ELA Nami
Wiper
Kaptan Tashigi
Kalifa
Pell
Kuro
Vander Decken
Rebecca

---------------

Viola
Vivi
Satori
Ohm
Mr. 5
Miss Doublefinger
Shura
Don Krieg

--------------

Gan Fall
Braham
Captain Morgan
Gedatsu
Hatchan

SAVAŞÇILAR:

[img='https://64.media.tumblr.com/364698c89eb5fb16cdce71f20564b386/tumblr_oqw4b3E5Yt1wntix3o1_400.gifv',none,453][/img]
Şahin Göz Lakaplı Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Dracule Mihawk

[img]https://64.media.tumblr.com/f28b6ae8e540feab9673ebf6a7ccc4a2/tumblr_mjxwhlWoCV1rwgj3ko1_500.gif[/img]
Akainu (Kızıl Köpek) Lakaplı Logia tipi Magma Meyvesinin Sahibi Filo Amirali Sakazuki

[img]https://i.imgur.com/rc5PMqI.gif[/img]
Aokiji (Mavi Kuş) Lakaplı Buz Logia tipi Buz Meyvesinin sahibi Amiral Kuzan

[img]https://64.media.tumblr.com/e1ccaa0e53d59886d59ccc12e6f7d006/tumblr_osrt934w6N1wntix3o1_500.gifv[/img]
Kızılsaç Korsanlarının Kaptanı, Korsan Kral Gol D. Roger'ın Raftel'i bulan efsane tayfasının üyesi ve günümüzün 5 imparatorundan biri olan Shanks.

[img='https://onepiece-treasurecruise.com/en/wp-content/uploads/sites/2/c5010.png',none,454][/img]
Kara Kral Lakaplı, Korsanlar Kralının Sağ Kolu, Roger Korsanlarının Kaptan Yardımcısı Silvers Rayleigh (prime)

[img='https://64.media.tumblr.com/4b6b9bcb4f716142f8a83c20a5660927/a5fa312454ccc4df-b0/s640x960/04827b031355bf1f7205b40b91b6798d3b9c4edf.gifv',none,553][/img]
Önce Savaş Lordu ardından da Kara Yonko (İmparator) olan Karasakal lakaplı Marshall D. Teach

[img='https://pa1.narvii.com/5636/49259a507cfb83c6bdabd1ce5474889e1fc615b2_hq.gif',none,551][/img]
Denicilerin En Büyük Kahramanı Yumruk Garp Lakaplı Monkey G. Garp (Marineford Hali)

[img]https://i.imgur.com/vuVNvYq.gif[/img]
Yerde, Havada ve Karadaki En Güçlü Varlık Denilen, Kendisini öldürmeyi dahi başaramamış 1000 Canavar Lakaplı İmparator Kaidô

[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026082085863555/757299464481407099/latest.png?width=1091&height=703',none,539][/img]
Marineford Filo Amirali Altın Buda Sengoku (Zirve Hali)

[img]https://pa1.narvii.com/5970/23fcfb66f830f1164b2ea4195c02e56187b298d4_hq.gif[/img]
Dünyanın En Çok Aranılan Adamı ve Dünyanın En Kötü Suçlusu Unvanlarına sahip Devrimci Ordusunun Genel Kumandanı Monkey D. Dragon

[img]https://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20180905/f8f5f8f8320344e79076845fb50439cf.gif[/img]
Dünyanın En Güçlü Adamı Denilen , Beyazsakal Korsanlarının Kaptanı ve Korsanlar Kralının ona denk olan arkadaşı Beyazsakal lakaplı Edward Newgate (MF Hali)

[/spoiler]

[b][u][size=3]Fikstür:[/size][/u][/b]

[spoiler][img]https://media.discordapp.net/attachments/691026082085863555/757306376165916783/EzDNHXCbnPAAAAAElFTkSuQmCC.png[/img][/spoiler]

[b]Başlangıç Mesafesi:[/b] 350 metre
[b]Bilgi:[/b] Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
[b]Hazırlık:[/b] Yok
[b]Karakter:[/b] Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
[b]Featler:[/b] Ağırlıklı olarak manga ancak gerekli olduğunda anime. Diğer kaynaklar geçersiz. Shiki için film gösterimleri değil canon olan ifadeler ve gösterimler baz alınacaktır.
[b]Şartlar:[/b]

- Monkey D. Dragon yoruma açıktır. Sizlere kalmıştır. Ancak bir referans olsun istiyorsanız Sabo + Kuma + Ivankov'dan güçlü gibi düşünülebilir ([u]en azından[/u]).
- Kaido'nun en güçlü varlık iddiası her eşleşmeyi otomatikman kazanması demek değil. Gösterimler ve tasviri ile yorum yapınız lütfen.
- Whitebeard MF'deki hasta ve yaşlıdır ancak o savaşa göğsünde kılıç yarası ile başlamıştır bu maçta o olmayacak ayrıca asla maç içerisinde kriz geçirmeyecek ya da bir hastalanma olmayacaktır. Reis yavaşlamayacak yani ancak savaşların çok uzaması durumunda yaş ve hastalık onu biraz aşağı çekecektir.

[b]Savaş Lokasyonu: [/b]Dawn Adası (Goa Krallığı Adanın İçinde)
[url='https://i.pinimg.com/originals/59/41/7b/59417b0cb29ebbead3ed40f3ad965bab.png'][img='https://vignette.wikia.nocookie.net/onepiece/images/7/77/Goa_Kingdom_Infobox.png',none,926][/img][/url]

[url='http://community.kahramanbaykus.com/index.php?user/13-sae/']@Sae[/url] @Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Hanzo7682 @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_

R1
Aokiji
Dragon
Shanks
Blackbeard
Kaido

R2
Bilmiyorum
Shanks
Blackbeard
Kaido
Whitebeard

R3
Shanks
Blackbeard
Kaido
Whitebeard
Garp

R4
Blackbeard
Kaido
Whitebeard
Rayleigh
Akainu

R5
Shanks
Whitebeard
Rayleigh
Garp
Akainu

R6
Blackbeard
Shanks
Garp
Akainu
Mihawk

R7
Kaido
Blackbeard
Shanks
Dragon
Mihawk

R8
Whitebeard
Kaido
Blackbeard
Shanks
Sengoku

R9
Akainu
Whitebeard
Kaido
Blackbeard
Bilmiyorum

R10
MF Garp
Mihawk
Prime Sengoku
Dragon
Blackbeard

R11
Akainu
Prime Sengoku
Dragon
Berabere
Blackbeard

Valla ölüm grubu yav. Çok manyak bişi :D

R1:

Prm Aokiji Vs Prm Sengoku:

Sengoku, Garp, Shiki, Big Mom, Roger, Beyazsakal gibi efsanelerin hatta yer yer KK seviyesi adamların zamanından birisi. MF arkındaki 3 güncel Amiral çok güçlü olsalar da Sengoku sanırım o üçlüden bir tık üstte gibi. Kesinlikle zor maç ama gıdım farkla Sengoku. MF savaşında WB bile 50 yaşındaki Kuzan ve 56 yaşındaki Sakazuki'ye "velet" falan çekerken. Sengoku ile Garp bir şey yaptığında bir durup vaziyet alıyordu yani.

Dragon Vs Akainu:

Açıkçası olması gereken Dragon. Özellikle 4 büyük amiralden biriydi ayrıldı teorisi doğruysa ve rüzgâr ya da fırtına logiası falan ise kesinlikle Dragon derim. Zira Sabo'nun bile Dragon'dan aldığı Haki ve dövüş eğitimi ile bir yonko tümen komutanına tek atabiliyor olduğunu bir Amiral ile başa baş gidebildiğini düşünürsek bunun amiri ve hocası olan adam Akainu ile yüzleşebilmeli. Öte yandan Karasakal Jewelry Bonney'i teslim ederken, Akainu'ya denk gelmemek için topuk yaparken, Dragon'un merkezini basmaktan çekinmedi.

Çok kararsız kaldım. Olması gereken Dragon ancak Filo Amirali olmuş olması ve Shanks gelene kadar Marineford Savaşındaki en durdurulmaz güç olması sebebiyle Akainu diyorum. Ancak öte yandan Aokiji'yi bile 10 gün sonunda kıl payı yeniyorsa, Dragon'da en azından bir beraberliğe sürüklemeli diyorum. Beraberlik diyorum.

MF Garp Vs Shanks:

MF Garp, Akainu'dan o sıralar hala daha güçlüydü. Bu bence net belirtildi. Çünkü Garp buna kalkışınca Sengoku'nun tepkisi "Garp ne yapıyorsun kendini inciteceksin/yaralayacaksın/öldüreceksin" olmadı. Sengoku direkt "Sakın Ha Garp" çekti. Sengoku emri altındaki iki adamın da gücünü gayet iyi biliyordu ve Garp'a "Aman diyim Garp" çekti.

Shanks'da Akainu'dan net güçlü resmedildi. WB'nin bile Gura Gura kullanmadan kesemediği Magma Yumruğunu Kılıcı ile öylece kesti. Hem magma atağını durdurduğu gibi ayrıca arkasındaki Akainu'nun kuvvetini de kesti. Aynı Akainu eli cebinde WW'nin Gura Guralı Bisentosunu sallarken Bisento'nun ucunu ayağının altına alıp WB'ye "Sakinleş" diyen adamdı. Nitekim Shanks daha güçlü Akainu'dan net.

Ancak MF Garp Vs Shanks arasında hangisi daha güçlü işte o muallak.

Garp'ın artıları bir kere adam KK'nın rakibi ve tarihin en büyük figürlerinden. Luffy'nin dedesi, Dragon'un babası vs vs. Ancak Garp için resmi olarak kral hakisi olduğu söylenmedi (ki olmazsa çok büyük ayıp) öte yandan Shanks belki de bunun en iyisi. Ve Kral hakinin kuvveti diğer becerileri de bboostladığını biliyoruz. Gerçi Chinjao'ya attığı yumrukta kral haki efekti var ama. Garp'da kral haki yoksa (ki KK seviyesinin etrafında dolanan birinde olmaması imkansız) belki Shanks derim ancak bu durumda bilemiyorum. Berabere diyeyim de ikisi de puan alsın bari.

Yonko Blackbeard VS Prime Rayleigh:

Blackbeard kesinlikle daha hax birisi. Ancak Rayleigh çok çok özel birisi. Adamın emekli olmuş yıllarca dövüşmemiş hali için bile "Eğer MF'ye gelirse MF ikinci bir efsaneyi kaldıramaz." dediler. Ve Garp olur da Rayleigh gelirse diye bu konuyla özel olarak ilgilenmeye gitti. Yani Yaşlı Halini bile Marco'dan çok öte de görüyorlar. Öte yandan Gorosei'ler marco ve geriye kalan beyazsakal korsanlarını, Karasakal ve ekibini durdurabilecek bir güç olarak görmüşlerdi. Nitekim Yaşlı hali bile dengeleri bu kadar değiştiriyorsa. Prime Kara Kral Rayleigh'nin Karasakal'a gideceğini sanmam. Ayrıca meyvesi olmaması, hakisinin çok üstün oluşu ve kılıç ustası olması hepsi BB'ye ters eşleşmeler çok az farkla Rayleigh diyorum.

MF Whitebeard Vs Kaido:

Valla bu soru Wano öncesi sorulsa hiç düşünmeden Kaido derdim ancak şu an hem Big Mom ile dövüşü hem de Oden'a karşı yaşadıkları sebebiyle (evet 22 yıl önceki Kaido şimdiki halinden güçsüzdür ancak yine de shit-diff yemesi) Kaido gözümden çok düştü. Dövüş uzarsa Kaido alacaktır ancak ilk 3-4 saaat içerisinde sonlanacak gibi olursa WB ağır basıyor. Bu sebeple beraberlik diyorum ki ikisine de farklı üstünlükleri için puan gitsin.

R2:

Mihawk Vs Dragon:

İki müthiş hype ve tasvire sahip ancak icraat kısmında çok kısıtlı isimler. Yani iki türlü de gidebilir. OLması gerekenin Dragon'un üstünlüğü olduğunu düşünüyorum. Ancak Mihawk ile Shanks'ın savaşlarının ciddiyeti ne kadar onu tam bilemiyorum. Dragon'un hükümet gözündeki değeri ne derece ? Zira şu sıralar Mihawk'ı gözden çıkarmayı düşünüyorlar ve 2 düzine marine gemisi yollamışlardı. Şimdi buradan Mihawk'ı ne yerine koyduklarını mı düşünmeliyim ? Bilemedim çok zor. Yani MF'de Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğu ortaya çıkınca Amiraller kafayı yemiş, Akainu saplantı haline getirmişti. Sanki Dragon'a , Mihawk'a kıyasla bir tık daha ciddi bakıyorlar gibi geldi bana.

Mihawk da galibi olsa bu maçın çok şaşırmam. Dragon da ... İki sırasını bekleyen efsane var. VAlla bu sorunun cevabı bir 15 bölüm sonra falan belli olabilir aslında o yüzden şimdilik ikisine de puan gitsin diye beraberlik diyorum.

Shanks Vs Aokiji:

Akainu >= Aokiji denildi net biçimde. Ancak aynı netlikle Shanks > Aokiji de denildi. Haliyle Shanks diyorum.

Akainu Vs Blackbeard:

Yonko olmuş, Blackbeard'ın kayıp vermemek adına, Akainu'dan çekindiğini gördük. Jewelry Bonney'in teslim edilişinde. Ancak gerçekten savaşsalar o iş değişir. Teach, Logia'lara karşı epey ters. Yani sadece Yami Yami güçleri ile benzer bir meyvenin kullanıcısı tümen komutanı olan Ace'i almıştı. Şimdi Gura Gura da var adamda. Şu an var olan 4 yonko arasında en zayıfı en yenisi gibi gösterilse de çok kısa süre içerisinde en güçlüsü bile olabileceğini düşünüyorum. Ancak öte yandan Filo Amirali olmuş bir Akainu var ve bence Filo Amirali demek, Yonko seviye demek zaten(hatta kimilerinin üstü bile demek) o yüzden BB ne kadar hax olsa da Akainu hala galibiyete göz kırpıyor. Logialara çok ters gelmesi ve zaman atlamasından bu yana daha da gelişip güçlendiğini varsayarak BB diyeceğim. Ama çok çok çok ortada.

Kaido Vs MF Garp:

İki türlü de gidebilir. Garp daha tutarlı ve daha büyük bir isim ancak öte yandan Kaido'nun hype'ı çok büyük ve Garp da her ne kadar çok dinç birisi olsa da gene de yaşlı. Ancak son bölümlerde 9 Kın'ın Kaido'ya kılıç sokup kanını akıtabildiklerini görünce Kaido'nun o "dışarıdan derisine zarar verilemez" geyiği bitmiş oldu. Bu sebeple Garp'a gün doğmuş oldu. Anka Kuşu adamın bile Anka formunu kapatan ve Anka formundayken bile yanağında iz bırakan bir yumruğu var bu adamın. 9 Kın'ın kılıcından daha çok zarar veriyordur herhalde. Ancak yine de beraberlik diyeceğim.

Prime Rayleigh VS MF WB:

İkisinin de Prime hali ya da ikisinin de MF hali olsa rahatlıkla WB derdim ancak bu durumda Rayleigh demek zorundayım.

R3:

Prm Sengoku Vs Shanks

Blackbeard VS Mihawk:

BB daha güçlü ancak Mihawk çok ters kaçacaktır bence. Mihawk diyorum.

Aokiji Vs Kaido:

Aokiji'nin buz tekniğinden Dof çıkıyorsa, Kaido'da çıkar. Kaido'ya zarar vermesi de çok zor epey vaktini harcaması gerek. Alan kontrolü ve meyve konusunda bence Aokiji daha avantajlı ancak Kaido'nun kendi base gücü ve dayanıklılığı çok ayrı bir seviye gibi duruyor. Kaido diyorum.

MF WB VS Akainu:

Bu sefer dövüşe yaralı başlamıyor WB ve kalbinin teklemesi vs gibi sorunlar da yok. Bunlar olmayınca Akainu bedavadan attığı o ilk atağı atamaz. Ancak aynı şekilde bu sefer teketek bir dövüş olduğundan WB'de Sakazuki'yi boş yakalayamaz.

Çok denk bir maç. MF'deki maçın sahibi bence Akainu idi. Ancak bu sefer şartlar WB için çok daha iyi olduğundan bu sefer en azından beraberlik diyorum.

MF Garp Vs Prime Rayleigh:

MF Garp, MF WB olarak fiziksel olarak çok düşmüş birisi değil o yüzden zirvesindeki Rayleigh, MF WB'yi alır demek benim için zor değildi ancak Garp farklı. bu sefer konuşmak zor. Beraberlik diyeceğim.

R4:

Dragon Vs BB

Kaido VS Prime Sengoku:

Sengoku'nun şok saldırısı, Jinbei'nin balık adam karatesi gibi kişinin içini dışına çıkaran bir şeye benziyor bu sebeple Kaido'ya biraz ters gibi. Belki Kaido total de daha güçlü ve yıkıcıdır. Ki büyük ihtimal öyle ancak Kaido 9 Kın ile cebelleşirken Sengoku MF'deki yaşlı haliyle bir atak çakmasıyla tüm BB ve tayfasının gözlerinin siyahı gitti. Azcık farkla Sengoku diyorum.

Dracule Mihawk VS MF WB:

Mihawk'ın, WB'ye olan tavrı sanki yaşlanmış WB'yi dövüşmek için yeterli görmemiş gibiydi. Ancak öte yandan burada MF'de sahip olduğu koşullardan daha iyi bir koşul var. Ve Mihawk'ın attığı deneme slash'ı için WB yorulmadı bile 3. komutanı halletmişti. Bu şekilde de bakınca beraberlik diyeceğim :D

Prime Rayleigh Vs Aokiji:

Aokiji ve Akainu bence Kizaru'dan daha güçlüler en azından daha becerikliler. Bu doğru ancak fark at ile deve değil belli ki. Öte yandan emekli ve yaşlı Rayleigh bile Kizaru'nun elini kolunu bağlamaya yetiyorsa. Prime Rayleigh, Aokiji'yi yer.

Akainu Vs MF Garp

R5:

Shanks
VS Kaido:

Wano öncesi hele şu 9 kın muhabbeti öncesi Kaido diyebilirdim ancak şu an çok net biçimde Shanks.

MF WB Vs Dragon: Beraberlik

Prime Sengoku VS Prime Rayleigh:

O yıllarda Garp, Roger'ın seviyesinde ya da onun 0,3 altı falan ise buna paralel olarak da Sengoku büyük ihtimal Rayleigh'nin deni ya da onun 0.3 altı falan idi. Bu sebeple beraberlik ya da Rayleigh'in kıl payı galibiyeti söz konusu ancak öte yandan hangi ikili arasında daha fazla güç farkı var ? Garp-Sengoku ya da Roger-Rayleigh ?

Beraberlik diyeceğim yav.

MF Garp VS Dracule Mihawk:

İki türlü de gidebilir. Mihawk'ı sıradan bir amiralin (Fujitora vs gibi) üstünde görüyorum. Shanks ile denk olduklarını da düşünmüyorum uzak geçmişte denk seviyede kılıç tokuşturuyor olmaları şu an bile hala her şey serbest bir savaşta denk gidecekleri anlamına gelmez. Yanlış anlamayın, bu imkansız demiyorum. Hala da denk de olabilirler ancak buna kesin gözüyle bakmıyorum. Ancak şunu biliyorum.

Yıllardır dövüşmemiş Rayleigh bile yıllar yıllar sonraki ilk dövüşünü bir Amirale karşı verip o Amirali dikkate alınabilecek bir süre tutabiliyor. ee Zaten Prime zamanlarında da Rayleigh'den güçlü olan ve Rayleigh gibi hiç emekli olmayıp sürekli aksiyonun içinde kalan biri de Mihawk ile gayet dövüşebilir. Garp stilinin kılıç ustası için ters olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple Garp diyorum.

Aokiji Vs Akainu:

Gerçekte yaşandı ve sonucu biliyoruz.. Zor da olsa Akainu.

R6:

MF WB VS Yonko Blackbeard

MF sırasında WB'nin ölmeye ramak kalmış halinden bile ayar yemişti BB ama o zamandan bu zamana kendi geliştirdiğini umarak BB diyorum.

Shanks VS Prime Rayleigh:

Çok benzettiğim iki kişi. İkisi de meyvesiz (bildiğimiz kadarıyla) ikisi de kılıçları ve hakileri ile ön plana çıkıyor. İkisi de serin kanlı ve ikisi de Luffy'e mentorluk yaptı. İkisi de Roger'ın tayfasından . Roger'ın Hasır Şapkayı, Rayleigh değil Shanks'a vermesi ve Shanks'ın da Luffy'e vererek OP'nin hikayesini başlattığını düşünürsek bence Shanks biraz daha özel birisi. Dünya Hükümeti gözündeki değeri de bunu kanıtlıyor. az bir farkla shanks.

MF Garp VS Dragon:

Şu baba-oğulu hiç işlemedi Oda, lanet olsun. İki türlü de gidebilir. Beraberlik diyeceğim. Ama Garp'a bir tık daha yakınım.

Prime Sengoku
Vs Akainu:

MF'deki Sengoku bile Akainu'ya gidebilecek iken zirvesinde alır gibi.

Aokiji Vs Mihawk:

İki türlü de gidebilir. Azıcık farkla Mihawk gibi.

R7:

Prime Rayleigh
Vs Kaido:

Rayleigh daha büyük bir efsane. 9 kılıcın kınıyla deşilen adamı Kara Kral kevgire çevirir .

BB VS MF Garp:

Garp aşırı ters BB için, evire çevire döver. BB daha hax ve daha potansiiyellidir belkide ancak Garp çok ters kaçıyor.

Akainu VS Shanks

Dragon
Vs Aokiji: Az farkla Dragon diyeceğim. Ama tersi de olabilir, biraz ortada kaldı Dragon.

Mihawk Vs Prime Sengoku

Sengoku'nun gücünün hem ters olduğunu düşünüyorum hem de Prime hali biraz fazla gelebilir. Sengoku diyorum ama Mihawk da alsa şaşmazdım.

R8:

MF Garp Vs MF WB:

Yıllarca tartışıldı. Ancak yıllarca Roger üzerinden bu iki adam da birbirine aşağı yukarı denk gösterildi. Hatta Rocks olayı sonrasında Garp bu denkliği garantiledi. Ancak gel görki Garp, WB'ye nazaran çok çok daha iyi yaşlanmış birisi. Nitekim Garp alır. Garp MF'de bir ümit belki Ace'i kurtarırlar diye bir de MF yok olmasında diye çok fazla açılmadı. Varını yoğunu sakınmayan bir garp MF WB'yi bence net döver. Sakazuki bile WB'ye bela olmuştu: Garp aynı Sakazuki'yi öldürecekti Sengoku engel olmasa.

Kaido VS Akainu:

Açıkçası mantıken Kaido daha güçlü olmalı ancak Akainu'nun meyve her şeyin içinden geçermiş gibi geliyor. Ve Kaido hiç bana öyle WB gibi kafasının yarısı gitse dövüşür havası vermedi adama ufacık bir çentik attılar hemen gözüne o karamsar efektli çizgiler düştü falan. Dayanıklı ancak iradeli değil. Akainu alır. Kaido genel olarak daha güçlü gibi ancak maçı Akainu alır gibi.

Aokiji VS BB:

Aokiji şu an BB'nin altında çalışıyor ya da çife ajanlık yapıyor. İki türlü de BB'ye denk değil gibi. Ayrıca BB, Logialara karşı biraz ters. Ve Aokiji fiziksel kuvvet olarak AKainu ve Kizaru'nun biraz gersiinde gibi sanki (tam emin de değilim elbet) . BB diyeceğim.

Shanks
VS Mihawk:

Valla denklik iddiası var ancak detaylar yok. Bomboş. Kılıçta mı denkler, gençken mi denkler ? Oda, Shanks kolunu kaybedince gücü düşmedi aksine o zamandan bu zaman güçlendi dedi. Ancak Mihawk, tek kolu yok diye Shanks'I artık rakipten saymadı ? Bu da bu ikisinin kapışmalarında ne kadar ciddi olduklarını sorgulatıyor maalesef. Üzgünüm ama ben Shanks diyeceğim. en güçlü savaş lordu ve en güçlü kılıç ustası olmak iyi güzel hoş ancak en güçlü imparatorlardan biri olmak. Roger'In iradesini emanet ettiği adam olmak başka bişi. Shanks diyorum.

Prime Sengoku VS Dragon:

Valla iki türlü de gitse şok olmazdı. Ancak Sengoku demek durumundayım.

R9:

Akainu VS Zirve Rayleigh:

Yıllarca dövüşmemiş yaşlı hali yıllar sonraki ilk dövüşünde Kizaru ile dans ediyorsa, Zirvesi Akainu'yu keser gibi. Rayleigh.

MF WB VS Aokiji

Mihawk VS Kaido:

9 Kın ve Oden karşısında yaşadıkları düşünülürse başka bir Yonko ile denkliği konuşulan ve dünyanın en güçlü kılıç ustası denen adam Kaido'yu böler :D

Yonko BB VS Prime Sengoku:

MF Sengoku, neredeyse tayfası ile beraber tek atıyordu ancak o zamandan bu zamana BB ne kadar güçlendi soru işareti elbette. İki türlü de gidebilir. Ancak Sengoku bence, BB'ye epey ters o sebeple Sengoku diyorum.

Dragon Vs Shanks:

İki türlü de gider. Dünya hükümeti gözünde ikisi de çok çok özel adamlar belli. İkisi de olayların rotasını değiştirmişliği var geçmişte. Ancak Shanks'ın gerçek bir aksiyonunu gördük en azından bu sebeple Shanks demek zorundayım ancak gönlüm Dragon demek isterdi.

R10:

Aokiji Vs MF Garp

Prime Rayleigh VS Mihawk -> Berabere

Prime Sengoku
VS MF WB

Kaido VS Dragon : Beraberlik

Shanks
VS Yonko BB: Bence yakın zamanda BB Shanks potasına gelecek hatta onu geçecek de ancak şimdilik Shanks.

R11:

Mihawk Vs Akainu

Shanks > Mihawk > ya da = ya da >= Akainu seçeneklerinin hepsi olabilir. O yüzden ortada . Şimdilik Berabere

MF Garp VS Prime Sengoku : Valla iki türlü de gider. MF de Garp, Sengoku'dan biraz daha güçlüydü ve Sengoku'nun daha saçı siyah idi yani zirvesinden pek uzak değildi. Ancak işin ilginci Sengoku, Garp'dan bir yaş büyük. Berabere

Dragon VS Rayleigh: Şimdilik Rayleigh demek zorundayım. Ancak isteğim KK Seviye karakterlerden sonra (Roger, WB, Xebec, Garp) en güçlü ismin Dragon olmasıdır.

MF WB VS Shanks

Yonko BB VS Kaido: Berabere

acaip zorlandım yav. Tüm cevaplarımdan emin değilim bu sefer.

R1
Sengoku
Dragon
Rayleigh
Shanks
Kaido

R2
Dragon
Shanks
Akainu
Garp
Whitebeard

R3
Sengoku
Mihawk
Kaido
Akainu
Rayleigh

R4
Blackbeard
Kaido
Whitebeard
Rayleigh
Akainu

R4
Blackbeard
Sengoku
Whitebeard
Aoikiji
Akainu

R5
Shanks
Whitebeard
Rayleigh
Garp
Akainu

R6
WB
Rayleigh
Garp
Sengoku
Aokiji

R7
Kaido
Garp
Shanks
Mihavk
Sengoku

R8
WB
Kaido
BB
Shanks
Sengoku

R9
Akainu
Whitebeard
Kaido
Blackbeard
Shanks

R10
Garp
Rayleigh
Sengoku
Dragon
Shanks

R11
Akainu
Sengoku
Dragon
Shanks
Kaido

Round 1;
Sengoku diyorum. Bu adamın WB'nin zirve dönemimde karşılaştığı denizci olma ihtimali yüksek WB'nin MF tepkilerine bakarsak. Ki meyvesi şok dalgaları yaratma gücü veriyor ve bu Aokiji'nin bedenine direk etki edebilir.
-

Akainu diyeceğim Dragon büyük hayal kırıklığı oldu. Birisi Teach ve tayfasından kaçıyor diğeri dünyanın en güçlü adamının karşısına çıkıyor. Örnek adil olmayabilir ama durum bu.
-

Çok bilinmez var ya. Shanks'ın meyvesi var mıdır vb. Emin olmasam da Shanks diyeceğim.
-

Rayleigh sağ kollar içinde bir amiral / yonko edebilecek tek kişi ve bayağı da özel biri. Ancak diğer yandan BB daha da özel. Yani son korsan rakip olacak denizcilerden önce olsa bile. Yami Yami burada çok işe yaramaz evet ama hala Gura Gura var. Teach diyorum.
-

WB çok uzun bir maçı kaldıramaz kalbi yüzünden ve OPde de aynı tier adamların dövüşleri günler sürüyor. Ancak kurallarda WB için hastalık gittiğine göre WB eninde sonunda kazanır.
-

Round 2;
Yani gerçekten nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum çok fazla bilinmez var. Berabere.
-

Shanks.
-

Akainu öldürür bence ve bunun sebebi Teach'in tayfasıyla birlikte topuklaması değil. O sıra Gura Gura'yı yeni yemişti ve Yonkou değildi.

Fakat Akainu'nun WB karşısındaki performansı yeterli bence. Farklı bir Yonko olsa yine Akainu derdim.
-

Çok düşünmeye gerek yok Garp gömer.
-

Whitebeard.
-

Round 3;
Sengoku döver.
-

Mihawk menzilli saldırılarıyla avantajlı hele de Yami'nin fiziksel saldırıları emediğini düşünürsek. O konuda avantajı var deprem meyvesi ise sorun tabii ki.
-

Berabere diyeceğim.
-

Wow! WB bu sefer kılıç yemeyecek ve kalp sorunu yok. Emin olmayarak WB diyeceğim ama Akainu'nun şansı yok değil.
-

Garp döver.
-

Round 4;
BB Teach
kazanır eninde sonunda.
-

Sengoku döver ejder formunda açık hedef olur şok saldırılarına hybrid formuna geçerse sıkıntı ama halleder denizci.
-

WB Newgate kazanır.
-

Aokiji.
-

Garp
-

Round 5;
Shanks

-

WB Newgate
-

Prime Sengoku'yu ben WB - Garp kadar olmasa da bayağı yakın görüyorum. Sengoku deşer gibi.
-

Garp gibi bir yakın dövüşçü, Mihawk gibi orta mesafeciye çok dert olur.
-

Akainu
-

Round 6;
WB Newgate

-

Shanks kesinlikle kaptanının sağ kolunu aşmıştır.
-

Garp oğlunu döve döve adam eder.
-

Sengoku
-

Aokiji
-

Round 7;
Kaido'nun kılıç ustalarına karşı büyük zaafı var. Oden ve hatta 9 kının yaptıklarını düşünerekten Rayleigh demek zorundayım.
-

Garp çok ters meyve kullanıcısı değil ve yakına girdi mi Yami'nin fiziksel hasar zaafı çok sorun olacak.
-

Akainu demek istiyorum Yonkoudan eksiği yok ve çok efektif ayrıca da tehlikeli meyvesi var.
-

Aokiji döver.
-

Sengoku
-

Round 8;
Garp WB'den yaşlı olsa da çok daha dinç. Burada kalbi teklemeyecek deniliyor fakat günlerce süren dövüşü de kaldıramaz. Garp sonunda nihayete erer.
-

Akainu delik deşik eder. Kaido'nun bir MF Beyazsakal edeceğini zaten düşünmüyorum. Ki Kaido fiziksel olarak hayvani olsa da pek çok zayıflığa sahip biri tıpkı Big Mom gibi.
-

BB Teach logialara karşı avantajlı ancak amirallerin Ace gibi meyvesi iptal olunca bocalayacağını da düşünmüyorum. Fakat BB kazanır gibi zaten Aokiji tayfada alt konumda ajan olsa bile.
-

Shanks
-

Sengoku
-

Round 9;
Akainu çok dayanıklı birisi Rayleigh'in indirebileceğini sanmıyorum. Üstüne üstlük meyvesi çok tehlikeli tek bir dikkat anıyla kafası gidebilir. Gerçi Rayleigh daha hızlı ama geri kalan her konuda Akainu üstündür.
-

WB Newgate
-

Mihawk
-

Sengoku
-

Shanks
-

Round 10;
Garp[/b]
-

Shanks'ın Rayleigh'i geçtiğini söylemiştim. Onun rakibi olarak Mihawk yine bence > prime Rayleigh olmalı. Ki Mihawk zaten en güçlü kılıç ustası olarak anılıyor. Mihawk kazanacaktır.
-

Sengoku diyorum çok çok daha dinç halde ki ben geçmişte rakibi olduğunu düşünüyorum zaten.
-

Hiç bilmiyorum nasıl olur. Neys berabere diyeyim.
-

Shanks diyeceğim tamamen beklentiye dayalı.
-

Round 11;
Akainu
-

Sengoku ile Garp veya diğer zirve terler arasında öyle aman aman fark olduğunu düşünmüyorum. Prime Sengoku'ya karşı yaşlı Garp dersen Sengoku avantajlı geliyor. Yine de One Piece evreninde karakterlerin zirve formlarına belki de 50 yaşlarında eriştiğini ve Garp'ın hiç formdan düşmemiş olduğunu düşününce emin olamadım.

Sengoku'nun meyvesi ne kadar etkili olur kestiremiyorum. Sengoku diyeceğim ama dediğim gibi uzak görmüyorum ben kendisini top tierlere.
-

Yine kestiremediğim bir maç. Berabere.
-

Diğer Yonkoulara karşı çok düşünmeden WB dedim ama Shanks farklı. Shanks kazanır.
-

BB Teach gibi.

Valla şu konuya mesajımı 991. bölümden sonra atsaydım kesin Kaido ile ilgili oylarım daha fena olurdu :D

Konuyu açalı neredeyse 1 hafta oldu o yüzden varolan oylar ile sayımı yapıyorum canlar;

Shanks =66 Puan

Prime Sengoku = 58 Puan ( höh :D saygılar @Earendill )

MF Garp = 49 Puan (şu puan resmen suç işlemek gibi bir şey yav :D )
MF Whitebeard = 43 Puan
Akainu = 43 Puan (höh :D sayende @Earendill :D :D İyi boostlamışsın )
Yonko Blackbeard = 42 Puan

Kaido = 36 Puan
Zirve Rayleigh = 32 Puan (cık cık cık hadi Garp tamam da Rayleigh'e çok büyük ayıp olmuş valla )

Mihawk = 27 Puan
Dragon = 27 Puan

Aokiji = 10 Puan

Shanks bir üst tura çıkmayı hakediyor (garibim çıkacak paso dayak yiyecek o ayrı :D )

Şimdiye kadar olan sıralama da şu şekilde;

Prime Sengoku
MF Garp
MF Whitebeard
Akainu
Yonko Blackbeard
Kaido
Prime Rayleigh
Dragon
Mihawk
Aokiji
ZA Sonrası Garp
MF Sengoku
Shiki

----------

Big Mom
Kozuki Oden
Fujitora
MF Rayleigh
Anka Kuşu Marco
Sabo (mera mera sonrası)
5. Yonko Wano Arcı Monkey D. Luffy
Magellan
Ben Beckman
Charlotte Katakuri
Donquoxite Doflamingo
King

--------

Boa Hancock
Portgas D. Ace
Shichibukai Blackbeard
Trafalgar D. Law
Kuma
Jinbei
Jozu
Vista
Cracker

--------

Queen
Emperio Ivankov
Jack The Drought
Eustass Kid (wano)
X-Drake (wano)
Inuarashi & Nekomamushi
Don Chinjao (prime)
Zoro (wano arc)
MF Crocodile
Yamato
Ashura
Urouge
Basil Hawkins
Scratchman Apoo
TBA Gecko Moriah

------

Yaşlı Tsuru
Jesus Burgess (dressrosa arc)
Cavendish
Perospero
Sai
Vergo
Pica
Sentamaru
Ulti
Germa 66 Sanji
Yaşlı Chinjao
Denjiro
Smoker
Oven:
Page One
Killer
ELA Luffy
Onigumo
Bartolomeo
Enel

------------

Dalmatian
Lucci
Daifuku
Amande
Ceasar Clown
Pedro
Baron Tamago
Boa Marigold
Boa Sandersonia
Kawamatsu
Hina
Bastille
Trebol
Brook

-------------

Pekoms
Carrot
Kiku
Kin'emon
Franky
Monet
Lao G
Kanjuro
Ashura Zoro
Kyros
Nico Robin
Chopper
Sheepshead
ELA Sanji
Kaptan Coby
ELA Öncesi Luffy 103 Puan
Kaku
Dellinger:
Jabra

---------

Ideo
Baby 5
Nami
Hajrudin
Blue Gilly
Daz Bones
Bluneo
Machvise
Kumadori
Usopp
Maynard

-------------

Diable Jamble Öncesi Sanji
Senor Pink
Fukuro
Zaman Atlaması Öncesi Franky
TBA Robin

TBA Brook
T- Bone
Arlong
Haplı Hyouzô
Mr.3
ELA Nami
Wiper
Kaptan Tashigi
Kalifa
Pell
Kuro
Vander Decken
Rebecca

---------------

Viola
Vivi
Satori
Ohm
Mr. 5
Miss Doublefinger
Shura
Don Krieg

--------------

Gan Fall
Braham
Captain Morgan
Gedatsu
Hatchan

Sengoku bence abes değil de Aokiji ile Akainu arasında bu kadar fark olması üzdü her ne kadar sayemde olsa da :/