Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece #908 Tartışma / #909 Öngörü

• Konbuyu başlatan oldbutgold
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

• Harikaydı

• Bayağı Güzeldi

• Güzeldi

• İdare Ederdi

• Kötüydü

• Bayağı Kötüydü

• Berbatt7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bence tahtın uzun olmasının sebeplerinden birisi ihtişam. Diğeri ise ben tahtı kılıca benzettim, belki de elemanın kılıcının şeklinde bir taht yapılmıştır. Zaten bağlılık yemini eden herkesin de kılıçları tahtın önünde duruyor. Bence o elemanın veya soyunun Kayıp Tarih ile doğrudan ilişkisi var D.'lerden bir şeyleri çalan elemanlar bunlar diye düşünüyorum. Başlarında da bunun ailesinin yanlarında da o 20 kişinin olması çok büyük ihtimal.
Ben Im isminin göndermesi yüzünden devdir diyorum. Tahtın sadece onun için şekillendirilmiş olmasıysa, ölümsüz olabileceğinden şüphelendiriyor. Durum böyleyse oldukça ilginç şeyler dönüyor.

Bence tahtın uzun olmasının sebeplerinden birisi ihtişam. Diğeri ise ben tahtı kılıca benzettim, belki de elemanın kılıcının şeklinde bir taht yapılmıştır. Zaten bağlılık yemini eden herkesin de kılıçları tahtın önünde duruyor. Bence o elemanın veya soyunun Kayıp Tarih ile doğrudan ilişkisi var D.'lerden bir şeyleri çalan elemanlar bunlar diye düşünüyorum. Başlarında da bunun ailesinin yanlarında da o 20 kişinin olması çok büyük ihtimal.
Ben Im isminin göndermesi yüzünden devdir diyorum. Tahtın sadece onun için şekillendirilmiş olmasıysa, ölümsüz olabileceğinden şüphelendiriyor. Durum böyleyse oldukça ilginç şeyler dönüyor.
Bence ölümsüz olma ihtimali azımsanmayacak kadar büyük. Her türlü meyveyi gördük dediğim gibi ya 4. Tür meyve ortaya çıkacak süper nadir özel bir yetenek bahşedecek ne bileyim ölümsüzlük, zamanı belli oranlarda geriye alabilme vesair gibi gerçi bu kadar gücü kaç kişiye verecek. 4. Tür deyip içine ölümsüzlüğü attığı zaman o tür aşırı güçlü olacak ve bu kadar insanı nereden uyduracak şimdiye kadar konumları bile olmayan kişileri Gerçek Kralın 4 yancısı derse ben yemem şahsen. Oda gönderme yapmayı seviyor, aradaki mesafeye bakınca da mümkün görünüyor dev olabilir yani ama bence değil çünkü devlere ve balıkadamlara ayrımcılıkların çoğu buradan türedi zaten.