Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 903 Tartışma - 904 Öngörü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Güzeldi

Oy: 7 100.0%
  • Eh İşte

Oy: 0 0.0%
  • Meh

• Berbat

• Kullanılan toplam oy
    7
Seri bize yirmi yıllıl orada 2-3 yıl geçti. Yani Shanks 10 yılda bir çıkıp görüşeceğiz luffy demek (savaş durdurmak, yonkulara akıl vermek :p) misyonundan ibaret bir karakter değil. Bu detayı göz ardı ederseniz abes gelir elbet. Shanks raftele giden yolu bence bilen ama K.K olmayı si*lemeyen korsanlığı cazibeli özgürlüğü sebebiyle motto edinmiş kendi şeyinin keyfine takılan biri. Ona miras kalan misyon diyelim ya da oda tarafından atanan amacı bence raftele giden yolu hak iden bir irade için yol gösterici olmak tarif etmek olacak.

Bunca zaman sümüklüböcek hızında ilerleyen hikaye birden neden bu kadar ivme aldı ama anlamadım. Ödüller 500den sonra çok yavaş artar derken bir anda 3 katına çıkması ne mana. Luffy 5. İmparator olarak şimdi gelecek tehditlerin altından mantık dahilinde nasıl çıkıcak? Tamam bugüne kadar yaptığı çoğu başarı örtbas edildi veya duyulmadı bir şekilde ama bu ani pr çalışması biraz fazla geldi bana ama sevinmedim desem yalan olur. : D

Sanırım anlaşma sorunumuz var. Shanks'i nasıl durumlarda görmek isterdiniz diye sormuştum ama anlaşılmadı galiba. Neyse boşverin.
Mihawk ile savaşını görmek isterdim.

Karasakal'a ölmemiş halde görelim yeter ama Mihawk ile geçmiş savaşları gösterilmeli.

Sanırım anlaşma sorunumuz var. Shanks'i nasıl durumlarda görmek isterdiniz diye sormuştum ama anlaşılmadı galiba. Neyse boşverin.
Mihawk ile savaşını görmek isterdim.

Karasakal'a ölmemiş halde görelim yeter ama Mihawk ile geçmiş savaşları gösterilmeli.
Mihawk ile savaşını herkes görmek ister :D Ama geçmişte kaldı o artık. Göstereceğini sanmıyorum.