Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1117 Tartışma / 1118 Öngörü

Çizimler daha bir güzel geldi bu bölüm. Vegapunk'ın mesajının yarıda kesilmesi beklenen bir şeydi. Zoro ve devlerin sahnesi güzeldi. Dünyadan tepkiler görmek her zaman güzel oluyor zaten. Arkın sonuna yaklaşıyoruz. İyi hatırlayacağım bir ark oldu Egghead.

Krieg, Gin ve Cricket gibi karakterleri görmek nostalji sever biri olarak bünyeye iyi geldi.

smoker baba.

Zoro ve Gorosei kılıç çarpıştırdığında kral haki yıldırımları çıktı. Sanırım tüm gorosei üyelerinde var.

Krieg, Gin ve Cricket gibi karakterleri görmek nostalji sever biri olarak bünyeye iyi geldi.
Ya alıntılamayacaktım aslında ama çok baktım da göremedim Krieg ve Gin'i. Monolith'in paylaştığı siteden okudum. Acaba sayfa mı atladım dikkatsizliğime mi geldi anlamadım.

SYr5i.jpg
Lanet gelsin böyle mangayada mangakayada.Allah aşkına bu nedir kardeşim ya.Şu adama 2 cümle yazamayacak kadar acizmisin ya.Her adamı gösterdiğinde aynı şeyi yapıyorsun dalgamı geçiyon alçak herif.

Ya alıntılamayacaktım aslında ama çok baktım da göremedim Krieg ve Gin'i. Monolith'in paylaştığı siteden okudum. Acaba sayfa mı atladım dikkatsizliğime mi geldi anlamadım.
İlk sayfadalar çok dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor. Tarz değişikliğine gitmişler Krieg ve Gin.
V6m9xcw40SUY.jpg
Hatta Pearl'de varmış.
fiRD4cAh.jpg

Oda Dragon'u sallamıyor buna ikna oldum artık. Cümle kurdurmaya bile üşeniyorsa karakterin geçmişini, gücünü görmek konusunda falan hakkında beklentiyi baya azalttım ben.

Dragon artık bir şeyler göstermezse ben hayal kırıklığı olarak anmaya başlayacağım. Ha şu an zaten öyle de yani hâlâ bi umudum var seri bitmediği için. Oda bu adamı harcamamalı. Serideki en önemli karakterlerden biri. Muhakkak bu adam dişe dokunur şeyler göstermeli.

Cringe "arkası yarın" kısmı hariç son dönemlerin en iyi bölümlerinden biriydi, tatlı okuttu kendini.