Dragonun en çok göründüğü arc şu ana kadar egghead oldu.Bu arc bitmeden gelirse gelir gelmezse one piece okumam için neden kalmaz.Bye bye yaparım seriye
Sen ümidini kaybetme yine de Emirhan abi Dragon illa ki şovunu yapacak eminim. Oda son savaşa saklıyor olabilir bize sabretmek düşüyor sadece. Belki ara verebilirsin ama temelli bırakma bence.Dragonun en çok göründüğü arc şu ana kadar egghead oldu.Bu arc bitmeden gelirse gelir gelmezse one piece okumam için neden kalmaz.Bye bye yaparım seriye
2000 değil 1000 sayı önce onu bir düzelteyim. Onun dışında haklı olduğun noktalar var ben de daha aktif görmek isterdim ama Dragon hiçbir şey yapmıyor değil biz göremiyoruz sadece yaptıklarını. Oda belli ki ana odağı Hasırşapkalar üzerine kurmuş onun dışında yaşananları çok detaylı görmüyoruz. Ama bu konuda da ilerleme var artık bir arc içinde farklı yerlere gidiyoruz ara ara. Shanks, Garp falan okuduk Egghead'de kim beklerdi ki böyle bir şeyi? Dragon'un da zamanı gelecektir Ali abim.Böyle title'lara sahip bir karakterin serideki tek içinde bulunduğu olay 2000 sayı önce oğlunu Smoker'dan kurtarmaksa burada sıkıntı vardır.
Tesekkur ederim hocam duzeltme icin.2000 değil 1000 sayı önce onu bir düzelteyim. Onun dışında haklı olduğun noktalar var ben de daha aktif görmek isterdim ama Dragon hiçbir şey yapmıyor değil biz göremiyoruz sadece yaptıklarını. Oda belli ki ana odağı Hasırşapkalar üzerine kurmuş onun dışında yaşananları çok detaylı görmüyoruz. Ama bu konuda da ilerleme var artık bir arc içinde farklı yerlere gidiyoruz ara ara. Shanks, Garp falan okuduk Egghead'de kim beklerdi ki böyle bir şeyi? Dragon'un da zamanı gelecektir Ali abim.
Bu kadar yükselmene gerek yok ben mesajımda Dragon mu övmüşüm.En çok göründüğü arc olarak belirtme sebebim eggheade gelmesinin sinyali olarak yorumlamamdı.Ayrıca iki yakın arkadaşı bu arcda işlendiği ve En büyük düşmanlarının daDragon'un en çok gözüktüğü arc da ne yapmış bu arc'ta? Tüm Fandom'a adama vasıfsız diye sövdürmekten başka. Dragon'un serideki konumu ve önemi Mihowk gibi değil, aktif olması gereken pek çok yer oldu seride ama herif tüm seriyi hiçbir şey yapmadan geçirdi.
Karakterden beklentin Büyük Savaş'ta gelip 1-2 karizmatik hareket yapıp gitmesi mi? Yahut sadece finalde bir iki aksiyona girmeli, onun dışında tüm seriyi boş geçmeli diye bir kural mı var?
Ben 12 senedir seriyi güncel takip ediyorum ve Dragon'a karşı oldukça nötrdüm her zaman. Ama görüyorum ki benim beklentilerim bile bundan çok daha fazlasıymış.
"Dünyanın En Çok Aranan Adamı," Dünyanın En Tehlikeli Suçlusu,"
Luffy'nin babası, Garp'ın oğlu, serideki en büyük güç etmenlerinden birinin lideri, misyonu "devrim."
Böyle title'lara sahip bir karakterin serideki tek içinde bulunduğu olay 2000 sayı önce oğlunu Smoker'dan kurtarmaksa burada sıkıntı vardır.
Ha tabii Dragon'un bizim bilmediğimiz çok önemli bir olayı çıkıp finalde karizmayı toparlayabilir. Ama bu yine onun seriyi boş geçtiği gerçeğini değiştirmez.
Beni alıntılayıp Dragona saydırmışsın o yüzden dışardan bakınca sanki ben adamı övmüşüm de sende buna itiraz ediyormuşsun
Ya sanırsın daha önce Dragon'u övmedin de şimdi övünce saydırdım.Beni alıntılayıp Dragona saydırmışsın o yüzden dışardan bakınca sanki ben adamı övmüşüm de sende buna itiraz ediyormuşsun
duruyor.Genel bi yorum attıysan sıkıntı yok.