Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1103 Tartışma / 1104 Öngörü

Eichiro Oda, Kuma'nın hayatını şu anda olduğundan nasıl daha acıklı hale getirebilir?
Cevap: Vegapank şarteli indirdikten sonra Kuma kendi hafızası silinmiş gibi rol yaparak. Böylelikle kendi sözünü tutmuş ve Bonney'in peşine düşmelerini engellemiştir. Acıklı kısmı ise, son iki yılda yaşadığı her şey bilinci yerindeyken yaşamış olur. Bilinci yerindeyken kutsal ejderin kendisine binmesine razı olmuş olur falan filan.

Eğer böyle boktan bir senaryo yazarsa Oda'ya ciddi ciddi söver, sonra kendimi banlar sonra veritabanından banımı kaldırır tekrar söverim. :D

Güzel bölümdü, kısaydı. Bir de ortaya çıkmış bir şeyin ortaya çıkışını tekrar anlatıp vakit kaybetmiş ancak egghead geneline kıyasla gene güzel bir bölümdü.

Vegapunk cidden süzme gerizekalı. En büyük balon ve en büyük pişmanlığım serideki. Sözde dünyanın en zekisi ama AKP'liler gibi mübarek, sürekli kandırılıyor.

(G)oda art arda kafaya sıkmalık bölümler yayınlıyor. Yaşamak istemeyen insan psikolojisiyle ilgili pek bir şey yazıp çizmemişti Robin hariç(o daha farklıydı) son 6-7 sayıdır bu durumdaki insanların düşünce yapısını yüzeysel de olsa irdeliyor. Bence seriye çok olmasa da son zamanlarda bir derinlik kazandırdı bu durum. Sanırsın Evangelion izliyoruz, aynı ruh halinde olduğumdan ekstra anlamlı oldu benim için.

Kuma en underrated bulduğum karakterlerden biriydi yıllardır ama bu seviye bir dram çıkmasını beklemiyordum arkasından. Zaten seviyorduk çok daha fazla sevdik reisi.

Kuma'nın iyi bir performans göstermesini hatta şu acılarını Satürn'e nakledip öldürme senaryosunun gerçekleşmesini istiyorum. Güç dengeleri için absürt olsa da içimizi anca bu soğutur. Yeter kardeşim şu adam bilincini kazansın kızıyla beraber mutlu mesut yaşasın ya.

Gerildim ya la.