Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1063 Tartışma / 1064 Öngörü

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

Oy: 3 60.0%
  • Ortalama

• Kötü

Oy: 2 40.0%
  • Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    5
Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.
Bonney’i kast ettim ben.
Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.
Kadın Kuma'nın kızı. Prenses işte.
Ark içinde kurtarmalık karakter olarak kast etmişsin onu diyorum. Şu an için öyle bir durum yok.
Bonney bir noktada fıttırır ki Lucciler gelince öyle de olacak. Ellerine düşer bir şey olur, Lütfü de kurtarır.

Kapak hikayesi de güzel gidiyor. Amirallerin komutanlardan farklı bir ligde olduğunu anlamayan yoktur herhalde artık. Önce King ve Queen şimdi de Cracker mefta oldu. Kuzan'ı tekrar görmeyi merakla bekliyorum.
Bu hep açıktı zaten ya. Yine en iyi performansı Beyazbiyik'in komutanları göstermiş, helal olsun derim. :p

Ancak King ve Queen'in durumu biraz farklı, bence sağlam bir King ve Queen en azından low to mid diff'e zorlamalıydı en zayıf Amirali(hatta denizcilerin Buggy'si gibi) ancak yine de bu güç gösterileri farkı net belli etti. Cracker ise zaten o potada iddialı biri bile değil, offpanelde gg olması doğal yine.

Sağ kollar Amirallere kısa süreliğine bela olabilecek tipler, ikinci ve üçüncü komutanlar ise o seviyeye yakın değil.(Jozu, Ro, Yasapp, Vista gibiler hariç diyeyim onlar daha dişli.) Yine de Katakuri ve Marko'nun 2v1'de bence Aramaki'ye karşı şansı yok değil, az da olsa yenme şansları var. Beckman ve Şiryu kapalı kutu, bakalım. Akainu-Kuzan gibi tiplere karşı ise şansı yok bence hiçbir sağ kolun 2v1 dahil.

Kapak hikayesi de güzel gidiyor. Amirallerin komutanlardan farklı bir ligde olduğunu anlamayan yoktur herhalde artık. Önce King ve Queen şimdi de Cracker mefta oldu. Kuzan'ı tekrar görmeyi merakla bekliyorum.
Bu hep açıktı zaten ya. Yine en iyi performansı Beyazbiyik'in komutanları göstermiş, helal olsun derim. :p
Ancak King ve Queen'in durumu biraz farklı, bence sağlam bir King ve Queen en azından low to mid diff'e zorlamalıydı en zayıf Amirali(hatta denizcilerin Buggy'si gibi) ancak yine de bu güç gösterileri farkı net belli etti. Cracker ise zaten o potada iddialı biri bile değil, offpanelde gg olması doğal yine.

Sağ kollar Amirallere kısa süreliğine bela olabilecek tipler, ikinci ve üçüncü komutanlar ise o seviyeye yakın değil.(Jozu, Ro, Yasapp, Vista gibiler hariç diyeyim onlar daha dişli.) Yine de Katakuri ve Marko'nun 2v1'de bence Aramaki'ye karşı şansı yok değil, az da olsa yenme şansları var. Beckman ve Şiryu kapalı kutu, bakalım. Akainu-Kuzan gibi tiplere karşı ise şansı yok bence hiçbir sağ kolun 2v1 dahil.
Zaten WB tayfası diğer Yonko tayfalarına göre üstte bence. MF performanslarına bakarsak. Birde onların karşısında eski üçlü vardı Aramaki falan değil. King ve Queen sağlam olsa daha çok dayanırlardı ama eninde sonunda yenilirlerdi bence. Ben bir sağ kolun 1v1'de bir amirali alabileceğini düşünmüyorum bu kişi Aramaki bile olsa. Ama iki sağ kol baya zorluk çıkarır. Sağ koluna ve amiraline göre yenme şansıda olabilir.

Akainu Yonko level görüyorum ben şuan. Kuzan'da ona yakındır. Bu ikisi tek başına bile bir İmparator tayfasına dert olur. Akainu tümen komutanlarını karşısına alıyordu. Kuzan'da bu adamla 10 gün mücadele edebilmiş. Bu ikisinde ki yıkıcı güç gördüğümüz herhangi bir sağ kolda yoktur diye düşünüyorum. Beckman ve Shiryu duruma göre yakın çıkabilir, özellikle Beckman.

King ve Queen sağlam olsa daha çok dayanırlardı ama eninde sonunda yenilirlerdi bence
Zaten yenilirlerdi ben de aynısını söyledim ya, low to mid'e zorlayabilirlerdi ama bence. Orta zorluğa yakın bir zorluk verebilirlerdi.

Ben bir sağ kolun 1v1'de bir amirali alabileceğini düşünmüyorum bu kişi Aramaki bile olsa.
Ben de düşünmüyorum canım hiçbir zaman da düşünmemiştim. Ben her zaman amirallerin, imparatorlara yakın olduğunu savundum.

Akainu Yonko level görüyorum ben şuan. Kuzan'da ona yakındır. Bu ikisi tek başına bile bir İmparator tayfasına dert olur. Akainu tümen komutanlarını karşısına alıyordu. Kuzan'da bu adamla 10 gün mücadele edebilmiş. Bu ikisinde ki yıkıcı güç gördüğümüz herhangi bir sağ kolda yoktur diye düşünüyorum. Beckman ve Shiryu duruma göre yakın çıkabilir, özellikle Beckman.
Öyle zaten, Akainu'yu ben de Yonko level düşünüyorum, Kuzan'ı da bir tık geride. Kizaru'yu iki buçuk tık kadar gerilerine koyarım.