Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Naruto'da Görmek İstediğiniz Olaylar

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar vs tartışmaları açıyoruz bu genelde zaman geçirmek, hayal gücünü sevmek ve seride görmek isteyeceğimiz tarzda oldukları için. Birde seride açıklanmayan olaylar var misal Hashirama Senju nasıl öldü? Tobirama'nın karşısındaki diğer üyeler kimdi ve 20 kişi nasıl öldürdü gibi.Bu konu maalesef oyundan ileriye gidemez çünkü seri bitti.

Burada belirli olaylarla ilgili fikrinizi belirtebilir, fikrinizi ortaya atabilir veya herhangi bir fikri paylaşabilirsiniz. Seride merak ettiğiniz olaylar, merak ettiğiniz dövüşler... diye istediğiniz tarzda, istediğiniz gibi uzatabilirsiniz bu konuyu.

Benim başlıkta da belirtiğim iki konuyla birlikte birde merak ettiğim şey Hiruzen'in gençliği ve tam kapasitesi. 1000'den fazla jutsuda ustalaşmış, hokagelik yapmış, hocalık yapmış birde akademi, halk ile arası hep sıcak olmuş onlarla zaman geçirmiş bir adam. Ne kadar yaşlı olsa da saydıklarımızı yapmaya ömrü nasıl yetti birde 3 tane savaş gördü, Konoha'nın kuruluşunu gördü. Hiruzen gizemlerle doluydu ama maalesef gerektiği kadar incelenmedi.

Hashirama’nın ölme olayını cidden bende çok merak ediyorum.Yaşlanarak öldü desek saçma olur birisine yenildi de öldü desek pek inandırıcı olmaz çünkü bu adama’a güç olarak en yakın kişiye bile tek attı Hashirama.Bu olay havada kaldı

Onun dışından Minato.Nasıl Sennin modunu nasıl öğrendi,Jiraiya ile nasıl tanıştı,Hirashin nasıl öğrendi bunları merak merak ediyorum

Hashirama’nın ölme olayını cidden bende çok merak ediyorum.Yaşlanarak öldü desek saçma olur birisine yenildi de öldü desek pek inandırıcı olmaz çünkü bu adama’a güç olarak en yakın kişiye bile tek attı Hashirama.Bu olay havada kaldı

Onun dışından Minato.Nasıl Sennin modunu nasıl öğrendi,Jiraiya ile nasıl tanıştı,Hirashin nasıl öğrendi bunları merak merak ediyorum
Edo Tensei ile çağırıldığında gençti zaten yani en azından görünüş olarak Madara dövüşündekinden farksızdı. Belki bir ihtimal Shisusenju ömrünü kısaltmıştır. Ama bildiğim kadarıyla bir süre yaşamış Madara dövüşünden sonra.

Sennin Mode'u muhtemelen Jiraiya öğretti zaten başka ihtimal yok pek, Naruto'ya neden öğretmediğine gelirsek bence yaşını beklemiştir. Minato 24 yaşında öldüğünde de muhtemelen eğitimleri yeni yeni tamamlamıştı. Hokage olduğu için de pek çalışamadı bu da neden zayıf olduğunu gösteriyor zaten.

Hashirama olayını bence kendi de açıklayamadı genç olduğu için. Suikast desen Madara 5 kage ile oyuncak diye oynadı, Hashirama bu adamın üstesinden geliyordu ki birde yanında Kyuubi vardı adamın. Birde canlıydı farklı olarak sadece Kagelere karşı Hashirama hücreleri vardı onu da sonuna doğru kullandı arada çok fark yok yani. Hatta Kyuubi faktörüyle Edo Madarax1.5=Hashirama dövüşü Madara bana göre. Hashirama bu adamla Golemleri kullanarak başa çıktı sonra da SS açtığı gibi aldı diyebiliriz. Şimdi bu adamı nasıl yeneceksin. Çakra rezervi Kyuubi'den fazla diye biliyorum. En azından Naruto ve Kyuubi'nin çakrasını sezdiğinde bana yakın demişti. Hayvani çakralı Naruto+%50Kyuubi=neredeyse Hashirama çakrası. Böyle bir çakra rezervi var, üstüne Madara ile rahat başa çıkan Mokuton, dokunmadan iyileşme, sınırsız Sennin Mode ve bu adam çok da yaşlıyken ölmedi. ET haline bakarsak eli ayağı bayağı bayağı tutuyor adamın. Tuhaf gerçekten tuhaf.

@Flying Raijin
Hocam Hashirama'nın genç öldüğünü nerden biliyoruz?Madara Obito ile tanıştığında 150 yaşındaydı belki de.Fakat Edo Tensei'si 30 lu yaşlardaki halindeydi.Hashirama da belki 100 yaşında ölmüştür fakat Edo Tenseisi gençtir.Bence burda gizemli olan Edo Tensei tekniği.Belkide evrendeki en güçlü jutsu ama hakkında çok az şey biliyoruz(ya da biliniyodur da ben bilmiyorum :D ).

@Flying Raijin
Hocam Hashirama'nın genç öldüğünü nerden biliyoruz?Madara Obito ile tanıştığında 150 yaşındaydı belki de.Fakat Edo Tensei'si 30 lu yaşlardaki halindeydi.Hashirama da belki 100 yaşında ölmüştür fakat Edo Tenseisi gençtir.Bence burda gizemli olan Edo Tensei tekniği.Belkide evrendeki en güçlü jutsu ama hakkında çok az şey biliyoruz(ya da biliniyodur da ben bilmiyorum :D ).
Kabuto Madara'yı çağırdığında senin Edo Tensei tekniğin özel demişti. Normalde Edo Tensei kişinin ölmeden hemen önceki haliyle çağırmaya yarar. Ama Madara çökmüş ve hareket edemeyecek derecede yavaş olduğu için Kabuto Madara'nın Edo Tensei'ini özel olarak yaptı ve genç olarak getirdi. Yani Edo Tensei'den kaynaklanmıyor Madara'nın yaşlı ölüp genç dirilmesi, Kabuto'dan kaynaklanıyor.

Hashirama için de özel bir şey yapılmadığı halde genç dönüyor.

Hashirama’nın ölme olayını cidden bende çok merak ediyorum.Yaşlanarak öldü desek saçma olur birisine yenildi de öldü desek pek inandırıcı olmaz çünkü bu adama’a güç olarak en yakın kişiye bile tek attı Hashirama.
Bu yüzden gösterilmedi zaten. Senju klanının 2-3 nesilde nasıl ortadan kaybolduğunu da açıkla(ya)madı. Uchiha Klanı yok oldu diye yer yerinden oynadı, evrene isyan eden bir baş karakter çıktı. Senju kayboldu diye... küçük de olsa herhangi bir şey diyemiyorum çünkü lafı bile geçmedi. Sanki birisi adamları hafızadan silmiş de konuşmuyorlarmış gibi.

Samuray dünyasını daha fazla görmek isterdim. Çok arka planda kaldılar.

Evrenin daha çok işlenmesini isterdim, sadece bu. Evreni genişletmesini isterdim yani. Kishimoto kötü bir hikaye anlatıcısı değil. Sadece evreni potansiyelinde kullanmadı, devretti, devralanlar da kullanmıyor. Çok daha iyi fan fiction hikayeleri var Naruto evrenine dair.

Jiraiya'nın Minato takımı ile yaptığı zil kapma testini görmek güzel olurdu.

Tobirama'nın edo'yu nasıl bulduğu ve ya neden bulmak istediğini de öğrenmek isterdim. Adam kafasına esince dur ölüyü diriltiyim dememiştir heralde.

Hashirama için de özel bir şey yapılmadığı halde genç dönüyor.
Hashirama daha ölmeden torununu görmüş bir adam. Öldüğünde öyle görünmesi garip.

Moderatör tarafında düzenlendi: