Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Nanashi (NnT) vs Zoro

Kim Kazanır?

• Nanashi (R1)

Oy: 1 100.0%
  • Zoro (R1)

Oy: 0 0.0%
  • Berabere (R1)

• Nanashi (R2)

• Zoro (R2)

• Berabere (R2)

• Kullanılan toplam oy
    1

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bu karakter (Nanashi) fazla bilinen ya da kullanılan biri değil. O yüzden featlerini vereceğim merak etmeyin. :D

Nanashi
63aab7a66dd286cf25670d9456ae02f5.jpg

Zoro
542887c401abb0dc17a3d50350c17718.jpg

Adamımızın çok feati yok. Olanları atacağım biraz da scaling ile bitireceğim.

Bir Earth Crawler'a tek atıyor.
0158-016.png
0158-017.png

Aynı canavara karşı Diane, Howzer ve Gilthunder zorluk yaşamıştı.
0158-005.png
0158-006.png
0158-007.png
0158-008.png

Bir Gri Şeytan'ı eforsuz bir şekilde ikiye bölüyor.
766

764
770

Gri Şeytanların kendilerinin feati olmasa da Kızıl Şeytanlardan çok daha güçlü olduklarını biliyoruz. Kızıl Şeytanlar da şöyle:
917

1000

Hız olarak da Seri Başı Base Meliodas'tan üstün değilse bile aşağı yukarı aynı kalibrede.
GGmFzrG.jpeg
zVnB3hE.jpeg

Kurallar:

R1

Wano Ark Zoro. (Enma ve Asura yok.)
Bilgi yok.
Hazırlık yok.
Herkes karakteri dahilinde.

R2
Enma ve Asura var.
Kalan her şey aynı.

Savaş Alanı:
uzungol-lake-drone-aerial-top-view-trabzon-turkey-touristic-attraction-lovely-place-for-arabs-in-summer-holiday-RA0HM9.jpg

Etiket için teşekkürler ama iki seriyi de takip etmediğim için çok yorum yapamayacağım :D Az buçuk One Piece bilgim ile biliyorum Zoro'yu. Ancak Nanashi kadar iş başardığını görmedim hiç. Şu Kızıl Şeytan bayağı yıkıcı bir yaratıkmış :D Nanashi ondan daha güçlüsünü zorlanmadan yendiği için güç seviyesi de bayağı yıkıcı olmalı. Nanashi diyorum :D

Daha op günceline gelmedim ama Zoro'nun güncel featlerinden haberdarım.Enması varsa Zoro zorlanmadan alır.Enma ile Kaido kesiyor adam
.Kaido'nun evrende ki namıda belli.

Ayrıca Kaido Bence en kötü ihtimalle base Escanor'un bir tık altıdır.Aynı Escanora 10 emirden olan Galand sadece ufak bi çizik atabiliyor.Galand dediğimiz 10 tane Nanashi'yi donunda sallar.

Benim için durum şöyle

Escanor>Kaido>>Enmalı Zoro>=Galand>>>Nanashi>>Base Zoro

Diye düşünüyorum.

Eveeet, OP'de güncele geldim ve 4KoA baya ilerledi. Yeni featlerle mismatch açmış oldum. 😄 Nanashi iki turda da tokatlar.