Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1776283547261.png
1776283595698.png

Kurallar
- İki tarafta kendi karakterinde ve öldürme amaçlı dövüşecektir.
- Nagato, edo halindeki gibi sağlıklı ancak canlı bedeni var.
- İlk 5 dakika Nagato'nun Chibaku Tensei yapması yasak.
- Dövüş yeri Naruto, Killer Bee, Itachi vs. Nagato yaşandığı orman

Round 1 -> İki taraf içinde bilgi ve hazırlık yok.
Round 2 -> İki taraf içinde full bilgi var ama hazırlık yok.

Bonus: Nagato kaybederse yanına Part1 Itachi yardıma gelir.

Nagato, Madara'nın yaptığını yapabilir mi?

Ellerine sağlık, güzel bir konuyu güzel hazırlamışsın.

Ben fikirlerimi daha sonra belirteceğim. Yer ayırttırdım xD

Ya ne yazsam bilemedim, Naruto'nun üzerinden baya zaman geçti.

R1- Gokage alır diye düşünüyorum. Nagato güçlü ama sayı farkıyla başa çıkamaz gibi. Madara bile klon çıkarmadan önce geri adım atmıştı. Şimdi rakip canlı olduğu için mühürleme dertleri de yok.

Asit, Jinton, lav, Raikage ya da Tsunade'den sağlam bir yumruk, vs. hepsi ölümcül. Özellikle summonlar ve ST'ye karşı Gaara destek oynarsa işleri çok kolaylaşır.

Nagato'nun kazanması imkansız değil ama düşük ihtimal gibi geliyor bana.

R2- Gokage daha rahat alır, tekniklerin gizliliği Nagato için daha büyük bir avantaj Rinnegan'ın çok fazla özelliği olduğu için.

Bonus: Itachi hangi rauntta geliyor, bilgi var mı? Itachi ve Nagato R1 gibi bir senaryoda galip gelebilir, öteki türlü yine Gokage derim.

5 kage de alır bencede summonların çok iş yapacağını sanmam gaara ve ohnoki varken.
Tsunade bence destek olarak geride kalmalı
Yakına girerse Nagato ruhunu çeker.Onun dışında Kageler avantajlı gibi CT dışında çok sıkıntı çıkmaz bence

İtachi ile birlikte Nagato alırlar.İtachi büyük destek

Madara'nın yaptıklarını yapamaz bence ama R1'de fena bir performans göstermez gibi.

Itachi ile beraber kazanır diye düşünüyorum ben. Kageler bana pek Tanrısal karakterler gibi hissettiremedi açıkçası özellikle bu beşli. Nagato çok daha sağlam geliyor bana.