Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel My Hero Academia / Boku No Hero Academia Genel Tartışma Başlığı

Yani saçma biçimde ortada bırakmıştı gene en azından bir kapanış vermeyi başarmış. Yine de serinin bu denli depresif bitmesi çok garipti, bunca zaman gerçeklikten ve gerçekçi insani duygulardan, değer yargılarından uzak durup çok ütopik ve fantastik ilerleyip finalde birden bire "Tough Life, shit happens" çekmesi saçmaydı.

Şimdi ise ikisi arasında dengemsi bişi olmuş gibi.

Zero to hero hikâyeleri arasında özel bir yeri var bence. Ben bu seriyi 2017 yılında ilk izlediğimde hiç beğenmemiştim hatta 2018'de forumda da seriye çok sövmüştüm kavga çıkmıştı forumda. Sonradan bana katılan isim ise Mangaturk'den çıkıp foruma gelen Emre kardeşim olmuştu. Kendisi hâlâ yaman haterıdır new gen shounenlerin.

Sonra seriye rewatch attığımda ilk sezon çok hoşuma gitti -geçenlerde de izledim tekrardan- ve seriye has güzellikler de olduğunu gördüm.

Midoriya'yı Bakugo'ya tepkisini koymuyor, hâlâ ona hayran diye çok yeriyordum ana sonradan onun nedeninin eziklik olmadığını düşündüm.

Şu an Deku'nun çok samimi ve hoş bir ana karakter olduğunu düşünüyorum 2017'de nefret etsem de.

Bakugo'daki karakter gelişiminin te ilk sezondan başladığını fark ettim. Bence güzel getirmiş karakteri mangaka.

Gel gelelim seri All Might'tan sonra düştü, Overhoul arc ve festival arcı iyiydi ama sonrasında güzel pek az şey var hâlâ izletse de kendini. Maalesef devamı iyi gelmedi.

Aoyama'nın yaşadığı beni çok üzmüştü. Bence serideki en çok acı çeken insan olabilir. O sınıf ortamında herkes acısıyla tatlısıyla bir şeyler yaşarken paylaşırken sen suçlusun, katılamıyorsun aralarına; hainsin. Çocuk onun acısını ve pişmanlığını çok derinden yaşamış seri boyunca. Kafaya takan insansan hele çok koyar. Favlardan oldu Aoyama da.

Son düzenleme:
Gel gelelim seri All Might'tan sonra düştü, Overhoul arc ve festival arcı iyiydi ama sonrasında güzel pek az şey var hâlâ izletse de kendini. Maalesef devamı iyi gelme
3. sezondan sonra seri biraz düştü bencede ama 6 ve 7. sezonu beğendim ben gayet. Mangasını okumadığım için ona kıyasla nasıl bir iş çıkarmışlar bilemiyorum ama animesini izlemek keyif veriyor bana her zaman bu serinin.

3. sezondan sonra seri biraz düştü bencede ama 6 ve 7. sezonu beğendim ben gayet. Mangasını okumadığım için ona kıyasla nasıl bir iş çıkarmışlar bilemiyorum ama animesini izlemek keyif veriyor bana her zaman bu serinin.
Bence bu düşüş bir JJK düşüşü kadar kuvvetli değil ama düştüğünü düşünüyorum. 6.sezonu ben de beğendim. 7'nin çoğunu mangadan takip ettim ama 7'yi daha izlemedim. Animeden finallemeyi düşünüyorum.

Kendi topuğuna 3 farklı olayda sıkmış, ondan sorna da evrenin, hikayenin yazara 2-3 gömlek büyük gelmeye başlamasıyla bence giderek tatsızlaşarak biten bir seri oldu. Bir de karamsar gerçekçi son diye bir şey yaptı, sanırsın sen KnY'sin, JJK'sin sanane karamsar, gerçekçilik, bıcır bıcır bir mutlu son bile beceremedi.

Seri yarısına kadar benim için yeni nesilin en iyi battle shounen'i idi. Ancak Kimetsu no Yaiba fark attı tozunda boğdu. JJK bu kadar kısır ve edgy olmasa o da sollardı, Black Clover da aylık oldu vs böyle bir ortam da bile BnHA kendine daha kalıcı ve daha yüksek mevkili bir yer yaratamadı maalesef.

Animeye bir baştan sona izleme niyetim var aslında ama, şu Gentle ve Dabi bölümlerini atlayarak yaparım sanırım.

Son düzenleme:
Final sezonu 4 Ekim'de geliyor. Animesini keyifle takip eden biri olarak veda etmek zor olacak.

Son sezonu başladı ilk iki bölüm çıktı. İkinci bölümün sonunda tüyler diken diken oldu ya. Bones çok iyi çıkarmış.