@Garou 36.bölümde bazı yerleri atlamışım bende diyorum neden böyle saçma sapan şeyler var.Sen 36.bölüm diyince fark ettim.
Hocam klişe olmayan bs mi var?Off son birkaç bölümdür her şey aşırı klişe ilerlediği için sıktı. Yazara ne oldu ne güzel gidiyordu? Kendi havası vardı serinin ama onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Umarım geri kazanır.
Yok yani bu fazla klişe. İlk başlarda kendine özgü bir havası vardı. Samimi geliyordu bana. Şimdi Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir tarzı bir hikaye örgüsü var.Hocam klişe olmayan bs mi var?
Hangi canavarlar? 54'teyiz şu an. Karıncalardan bahsediyorsan evet çıktı ve o olaylar bitti.Bu canavarlar çıkıyordu onlara noldu?
Ağabababları çıktı mı?
Yani hikaye çok ilerledi mi?
Daha bakalım düzelir inşallah ama evet düzelmezse yazık olur.Yazık olmuş seriye.
Aynen öyle ne yazık ki. Başlardaki o kendine has havası gitti 20'lerden sonra. Kaiju No. 8'in gerçek kimliğini aceleye getirdiler. Bu No. 9'dan sonra ne olacak göreceğiz.Geçen önüme düştü birkac bölüm okuyayım dedim.Bir baktım 20li bölümlerdeyim.Baya akıcı ve güzel başladı.Ama bir süre sonra biraz baydı beni açıkcası.50li 60 lı bölumler falandı sanırım.Hem klişe hale geldi, hem ana karakter 0 gelişim, hem aşıri gereksiz yan karakter hyplerı.Şu an 80 bölümdeyim fakat benim icin 10 üzerinn 8 başlayan seri 6 puanlara kadar düştü gözümde.
Fakat yine temiz bir shounen diyebilirim.Okunur bence.Çizimleri güzel.Aksiyonu guzel.Hikaye ve karakterleri ortalama.