Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Kaç dil biliyorsunuz?

Türkçe malum. İngilizcem 7-8 yıldır altyazı veya çeviriye ihtiyaç duymadan istediğim şeyi okuyacak, izleyecek seviyede. Kendim yazarak konuşabiliyorum ama normal konuşma tecrübem yok.

Almancaya başlamıştım ama baya başlarında bıraktım. Hem merakımı kaybettim hem de bi yurtdışı planım vardı ondan vazgeçmiştim.

Türkçe ana dil,Ortalama bir İngilizce,az biraz felemenkçe,kötü derecede italyanca.

Edit:Evet hayvan gibi çalıştım ve İngilizcem baya ilerledi.Az kaldı ingilizce dehalığına.İtalyancam ortalama.Felemenkçe ortalamanın bir kaç tık üstü.Şu an Almanca diline çalışıyorum.Bir kaç ay sonra Rusça diline başlarım.Eski öz Türkçe diline merak saldım birde.Tabi az biraz birikmiş var.Ammaa öyle felaket kötüyüm ki.Çok az Türkçe konuşur oldum sadece yazıyorum.Kendime bu kadar yükleniyorum ama beynimdeki işlemci ne kadar dayanacak hiç bilmiyorum.Umarım hafızam o kadar esnek bir şekilde yaptığım tekrarlara rağmen unutmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkçe’yi bile tam bildiğimden emin değilim.
Zamanımı en çok harcadığım yerin internet olduğunu düşünürsek, İngilizce öğrenmek lazım.
Onun dışında diğer dillere çok da bir ilgim yok, hayat sürprizlere açık ama ben değilim galiba.

Türkçe tabii ki.
Orta, hatta ortadan biraz daha çok Arapça.
Derdimi anlatacak kadar İngilizce (Cem Yılmaz’ın kastettiğini kastetmiyorum tabii ki :D )
Öğrenmek istediğim:
Arapçayı ileri seviyeye getirmek istiyorum.
İngilizce makale okuyacak seviyede olmak istiyorum.
Farsça
Urduca
Fransızca