Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Jinsung Takımı vs Kallavan Takımı

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Önce karakterlerin altına birkaç feat ve bilgi koyacaktım ama telefondan çok uzun sürüyordu. Bunun için vazgeçtim. Musura bakmayın.
Takım Jinsung

Jinsung Ha
images

Cehennemsi Evankhell
images

Kuduz Köpek Baylord Yama
99nxm0o.png
images

Kallavan Takımı

Kallavan
Tower-Of-God-Chapter-525.jpg

Lyborick
14757867a506c6ddf2a8b80875d08376ad775494.jpg

Yasratcha
images

Mekan
images

44. Kat / Cehennem Treni Son Durak

ŞARTLAR

-Karakterlerin hepsi güncel hallerinde.
-Jinsung, sağlıklı.
-Herkes rakibini öldürmeye oynayacak.
-Dost ateşi açık ama bilerek saldırmak yok.

Valla şu son bölümleri görmesem Lyborick gözümde çok daha güçlüydü o yüzden 2. takım zorlar derdim ancak Lyborick bayağı one trick pony çıktı ve o trick'e ne Jinsung düşer ne de Evankhell.

Yama - Yascratcha birbirlerini götürür gözüyle baksak.

Olay Kallavan + Lyborick Vs Evankhell + Jinsung oluyor.

Bu durumda da yakın mesafede Kallavan Vs Jinsung izleyeceğiz uzaktan da bunları Evankhell ve Lyborick destekleyecek.

Jinsung > Kallavan zaten doğrulanmış bir şey hele de bu sefer öldürmek için dalacağını düşünürsek. Lyborick gibi 2 tane gelse Evankhell'i enterese eder mi emin değilim.

1. Takım mid-high arası diff diyorum.

Yasratcha'nın Yama'ya üstünlüğü malum, ancak bunu aştığını görüyoruz Yama'nın...

Kallavan vs Jinsung bence burada belirleyici unsur, Lyborik ve Evankhell'in dövüşü aşağı yukarı yakın geçecektir diye düşünüyorum.

Bilemedim açıkçası.

2. Diş'ten sonra Yama Yasratcha'ya hemen hemen denk gibi pek görme fırsatımız olmamış olsa da.

Lyborick kalan savaşçılar arasında gözümde biraz çöp yani ne yalan söyleyeyim. 😄 Yani adamın bir Kallavan etmediğini gördük. Diğer takımdaki kalan iki savaşçı da Kallavan seviye olduğundan 1. takım alır diyorum. Orta zorluğa kadar inebilir. Şu Evankhell'i de bir tam güç doğru dürüst savaşırken görelim.