Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

İkiz Kardeşler, Üvey Kardeşlere Karşı

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsSL5nudkDlxCFMBAqekSthjNMQe-cWJW26w&usqp=CAU',none,214][/img]
Shilial Zahard
Shilial, La Po Bia ailesinden bir Zahard Prensesi'dir. İkiz kardeşi ile birlikte Top 3, D kurallılardandır. İkiz kardeşlerden büyük olanı ve güzel olanıdır.

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKOw_aPdAsX95PszH0v67uSFrq3ugKSSosyg&usqp=CAU',none,230][/img]
Lilial Zahard
Lilial, La Po Bia ailesinden bir Zahard Prensesi'dir. İkiz kardeşi ile birlikte Top 3, D kurallılardandır. Kendisi, Traumerei tarafında Baam'a avrat olarak sunulmuştur.
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThh1ss3146aZUh1MuFB3UqLaKc1YbaVUl7kQ&usqp=CAU',none,317][/img]

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNTEG2E4GtMAtEf0huF2G48_2gvcgM_oaPeQ&usqp=CAU',none,229][/img]

Andorssi Zahard
Andorssi, gerçek adı bilinmeyen (SİU ileride açıklayacağını söylemiş) bir Zahard Prensesi'dir. Test katından beri Baam ve Khun ile arkadaştır. Kibirli ve güçlü olmasıyla tanınır. D seviye kurallıdır. Anak Zahard ile birlikte kuleyi tırmanıyor.

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTq80L745o07K77rsCOjxzNz2cO0nMDmaj4tA&usqp=CAU',none,277][/img]

Anak Zahard
Anak, gerçek Anak Zahard'ın aşık olduğu kişiden çocuğudur. Annesi Kraliyet İnfaz Bölüğü tarafından katledilince annesinin Yeşil Nisan'ını alıp kaçmıştır ve tüm Zahard ailesinden intikam almak istemektedir.
Yeşil Nisan'ı test katında Yuri'ye vermiştir. Kuleyi Andorssi ile birlikte tırmanıyor. D seviye bir kurallıdır.

Şartlar
Round 1

-Savaşın ödülü:
İkizler için Baam'ı öldürmek.
Üveyler için: Andorssi ile Baam'ı everecekler.

-Anak'ta Yeşil Nisan vardır.

-Öldüren veya bayıltan kazanır.

-Bilgileri serideki kadar.

-Herkes kendi karakterinde.

-Savaş Alanı: Baam vs Veri Zahard yapılan arena.

Round 2

-İlk turdan farklı olarak Anak'tan Yeşil Nisan alındı.

-Üvey kardeşlere Kaiser eklendi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Shilial ve Lillial'e dair yorumların beni kopardı ahahahah :D

Setup olarak güzel konu ancak bence bir taraf çok ağır basıyor. Anak burada çok zayıf kalıyor bence. Lillial ve Shilial alırlar gibi. Androssi çok ekstrem geri dönmezse tabi.

Anak featless kalıyor. Onun dışında diğer üçlü üç aşağı beş yukarı eşittir diye tahmin ediyorum. Güncelde bilenler bilir, Lilial Baam'ı Bham pasif takılıyor olsa bile "uhh" dedirtebililiyor anima güçlerini kullanmadan. Traumerei'nin gelin adayı ve 10 Aile üyesinden biri olduğunu varsayarsak hafif ikizlere kayıyor durum. Ama ben Androssi'nin potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

İbre şu an ikizlerden yana gibi. Bir de Anak ne seviye bilsek konu güzel olurdu. :D

R1 için
Lilial =< Andorssi
Shilial >> Anak diye düşünüyorum. Ama Yeşil Nisan'ı ne kadar efektif kullanabildiğine bağlı => de olabilir. Diyelim oldu.

Az Yorgun Shilial vs Yorgun Andorssi olur.
Tabii ki Shilial alır.

R2 için
Bu roundu da yüksek zorlukta Üveyler + Kaiser kazanır.

Şimdi maç üçlü takıma kayar işte. Elaine part 2 haliyle kalmamıştır diye düşünüyorum tüm teçizatı da yanındaysa teyze-yeğen(xd) + Elaine aplama kayar bu maç. Elaine sağ olsun üçlü takımın haxı da var. Ama şu da var ki ikizleri daha tam göremedik. Biraz muallak bir maç.

Anak, Androssi'ye denk değil miydi ya S1 gibi? Sonrasında kendisinden bir aksiyon görmedik pek. İkizlerden biri de Hatz'la dövüşmüştü sanırım ama oraları okuyalı oldu biraz. Biri hafızamı tazelesin lütfen. 😄

Anak, Androssi'ye denk değil miydi ya S1 gibi?
Anak bence hiç bir zaman Androssi'ye denk değildi. İkisinin tavırları da bunu belli ediyordu bence. Şuradan düşünelim, ilk zaman atlamasında Androssi, Anak'ı eğitiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonrakinde de Yuri, Androssi'yi.

Androssi'nin ligi daha üst kesinlikle.

İkizlerden biri de Hatz'la dövüşmüştü sanırım ama oraları okuyalı oldu biraz. Biri hafızamı tazelesin lütfen. 😄
Shilial eline kılıç alıp Hatsu'yla Hatsu gibi dövüşmeye kalkıyor. Hatsu Wolhaiksong'un verdiği silahı falan kullanıyor. Onun dışında iki tarafın da karizmasını çizecek bir şey olmuyor. Ama Shilial tüm gücünü vermiyor yani o net.

Anak bence hiç bir zaman Androssi'ye denk değildi. İkisinin tavırları da bunu belli ediyordu bence. Şuradan düşünelim, ilk zaman atlamasında Androssi, Anak'ı eğitiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonrakinde de Yuri, Androssi'yi.

Androssi'nin ligi daha üst kesinlikle.
Hmm... S1'de dövüştüler de Androssi'yle yenişemedilerdi diye hatırlıyorum sanki. Gerçi o sıralar Anak'ta Yeşil Nisan da vardı. Androssi > Anak o zaman.

Shilial eline kılıç alıp Hatsu'yla Hatsu gibi dövüşmeye kalkıyor. Hatsu Wolhaiksong'un verdiği silahı falan kullanıyor. Onun dışında iki tarafın da karizmasını çizecek bir şey olmuyor. Ama Shilial tüm gücünü vermiyor yani o net.
Eyvallah. 😄 Hatz'ın Ignition Weapon kullandığını hatırlıyorum da dövüşü çok hatırlamıyordum.

Teşekkürler bilgiler için. 😄