Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hunter x Hunter Dönüyor!

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
hunter-x-hunter-mangasi-yeni-662x352.jpg

Togaşi, OPM çizeri Murata'nın da doğruladığı bir hesaptan "şimdilik 4 bölüm " diyerekten bir paylaşım yaptı. Bilindiği üzere Hunter x Hunter mangası, 2018'den bu yana aktif olarak çıkmıyordu. Tabii ne kadar devam eder meçhul. Forumda konusu da bulunsun isteyen bir şeyler karalar diye açtım yoksa duymayan kalmamıştır zaten.

Murata doğruladıysa o işte bir cünüplük var ama hayırlısı :D :D HxH dönse de uzun sürmez.

Döndüğünü görmek sevindirici ama bunca yıl aradan sonra tatmin edici bir sayıda bölüm vermesi lazım. Yine on bölüm verip köşesine çekilecekse öyle pekte heyecanlanacağım bir dönüş olmaz.

@Ronny bildiğim kadarıyla mangakasının eşi de bir Manga çizer. Bence parası bitmiştir. Kadın parasıda yememek adına hunter x hunter a tekrar el atacak sanırım. Neyse işin şakası bir yana bence hikayeyi tutturamaz. Phantom troupe benim için zirveydi. Rival olarak en beğendiğim karakterlere sahipti. Hepsinin karakteri çizimleri yetenekleri vs… mükemmel dizayn edilmişti. Ardından karıncalar geldi. Şimdi böylesine bir rival oluşturabilecek mi şüpheli. Filmde ki gibi Men e karşılık om kullanan grup ile ilgili yaparsa tadından yenmez ama sanmıyorum

@Ronny bildiğim kadarıyla mangakasının eşi de bir Manga çizer. Bence parası bitmiştir. Kadın parasıda yememek adına hunter x hunter a tekrar el atacak sanırım. Neyse işin şakası bir yana bence hikayeyi tutturamaz. Phantom troupe benim için zirveydi. Rival olarak en beğendiğim karakterlere sahipti. Hepsinin karakteri çizimleri yetenekleri vs… mükemmel dizayn edilmişti. Ardından karıncalar geldi. Şimdi böylesine bir rival oluşturabilecek mi şüpheli. Filmde ki gibi Men e karşılık om kullanan grup ile ilgili yaparsa tadından yenmez ama sanmıyorum
Kara Kıtayı bir görmek lazım nasıl karakterler ortaya çıkaracağını bende merak ediyorum. Togashi villain yaratma konusunda başarılı biri, çizdiği arclarda birbirinden farklı hissettirebiliyor. O yüzden devamını görmeyi istiyordum hep ama bu şekilde seriyi bitirebilir mi şüpheliyim. Artık sağlık sorunlarından ötürü mü yoksa kendi keyfinden mi bilmiyorum ama HxH'nin büyük bir potansiyeli vardı ve biraz yazık oldu.

Açıkçası mangaya bir bakmıştım ama arka plan falan yok, çizimler çok karalama gibi dedim tövbe. :D Ama her şekilde sevdiğim bir seri o yüzden geri dönmesi mutlu etti. Umarım kalıcı olur.