Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Hal Jordan vs Wonder Woman

Kim alır?

• Hal Jordan orta zorlukta (R1)

Oy: 0 0.0%
  • Hal Jordan yüksek zorlukta (r1)

• WW orta zorlukta (r1)

Oy: 1 33.3%
  • WW yüksek zorlukta (r1)

Oy: 2 66.7%
  • HJ orta zorlukta (r2)

• HJ yüksek zorlukta (r2)

Oy: 2 66.7%
  • WW orta zorlukta (r2)

• WW yüksek zorlukta (r2)

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Hal biraz piç edildi aslında. Yani elinde silahın şarj hariç başka hiç bir sınırı yok neredeyse. Yani geriye kalan tek şey taşıyıcının iradesi, inancı ve hayal gücü oluyor. Ve bu konularda çok üst seviyede isen yüzükle yapabileceklerin de çok üst seviyedir. Ancak, Hal'ın hem müthiş featleri olduğu gibi hem de çok low anları var. WW de öyle tabi, her popüler karakter öyle ancak Hal bu konuda biraz daha istismar edilmiş tiplerden.

Kağıt üzerinde, seviyelerine, itibar ve tasvirlerine baktığımızda ikisinin de bir diğerini yendiği senaryolar düşünmek çok mümkün ve bu olası senaryoları inandırıcı bulmak da zor değil çünkü seviyeler çok yakın.

Nitekim bence iki türlü de gidebilir. Ancak R1 de yüzüğün direkt öldürme için kullanılamayacağını düşünürsek. Yapılan yapılarla ya da atılan ışınlarla WW'yi indirmek çok zor olacaktır yani 1. Raunt WW 'ye yakınım. Hal'ın alması imkansız demiyorum ama WW daha olası.

2. raunt ise iki türlü de gidebilir bence.

Sadece fiziksel diyoruz da Hal neyde üstün? Yapabileceği en fazla fenerle gezegen boyutu bir şey yaratıp onu dünyaya vurmaktır ki Wonder Woman'a etki etmez.

Bloodlusted Superman ile başbaşa gidebilen birisi Wonder Woman.
Ben de onu dedim.

Hal biraz piç edildi aslında. Yani elinde silahın şarj hariç başka hiç bir sınırı yok neredeyse. Yani geriye kalan tek şey taşıyıcının iradesi, inancı ve hayal gücü oluyor. Ve bu konularda çok üst seviyede isen yüzükle yapabileceklerin de çok üst seviyedir. Ancak, Hal'ın hem müthiş featleri olduğu gibi hem de çok low anları var. WW de öyle tabi, her popüler karakter öyle ancak Hal bu konuda biraz daha istismar edilmiş tiplerden.

Kağıt üzerinde, seviyelerine, itibar ve tasvirlerine baktığımızda ikisinin de bir diğerini yendiği senaryolar düşünmek çok mümkün ve bu olası senaryoları inandırıcı bulmak da zor değil çünkü seviyeler çok yakın.

Nitekim bence iki türlü de gidebilir. Ancak R1 de yüzüğün direkt öldürme için kullanılamayacağını düşünürsek. Yapılan yapılarla ya da atılan ışınlarla WW'yi indirmek çok zor olacaktır yani 1. Raunt WW 'ye yakınım. Hal'ın alması imkansız demiyorum ama WW daha olası.

2. raunt ise iki türlü de gidebilir bence.
Peki hocam.

Çağıramıyor tabii,çağırsa WW ezilir ve adaletsiz bir düello olur.
Tamam kusura bakma tekrardan hep geç cevap veriyorum mazur gör lütfen.

Hocam adam iradeyle dövüşüyor. Sadece bununla Superman'i bile zorlar.
Zorlar da ben en son GL'nin bayağı büyük iş yaptığını Sinestro'yla dövüşünde gördüm orada da tek yeşil fener yüzüğü ondaydı ve bütün şarj da ona gitti dolayısıyla. Sonrasında gezegen falan çarpıştırdı. Bayağı iyiydi ama o halinde bile Süpermen'i zorlar mı şüpheliyim. Eğer Sp ağırdan alırsa zorlar ama Sp tüm güç dalarsa 22 Jüpiter gücünde vuruyordu yanılmıyorsam.

Not: Senden de özür dilerim dediğim gibi mazur gör.

Bence 1.raunt:Wonder Woman 2.raunt:Hal Jordan. Base halde WW alır fakat bloodlusted halde ise Hal Jordan iradesi stabil durumdayken @RedSkull un dediği gibi çok güçlü işler yapabiliyor bu yüzden de alır.

Hal Krona'ya tek attığında herhangi bi güç çekmemişti. Sadece yüzüğün öldürmeme kilidi kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ve Spectre'nin çenesini parçalamak gibi featleri var. Ama köpekbalığı tarafından kolunun kapıldığı anları da var :D

İlk raund WW gibi ama ikinci raund yüzüğün kilidi kalkarsa Hal alır

Hal Krona'ya tek attığında herhangi bi güç çekmemişti. Sadece yüzüğün öldürmeme kilidi kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam adam Çoklu Evrensel adama tek mi atıyor ekstra bir güç olmadan mı alıyor yoksa Krona'nın zayıf hali falan mı?

Ve Spectre'nin çenesini parçalamak gibi featleri var. Ama köpekbalığı tarafından kolunun kapıldığı anları da var :D
Spectre'nin konağı yok muydu? Bu arada böyle dengesizlikler oluyor ama bu da fazlaymış. Güneş Sistemi'mizi koruyan adamın kolunu köpekbalığının kapması falan...

Raund 1 Ww kazanır.Hal Jordan Base halinde etkileyici şeyler yapabilen bir tip değil.Nitekim Ww daha tecrübeli daha yetenekli bir savaşçı.
Raund 2 De ise Hal Jordan kazanır.Hal Jordan düşmanı ne kadar güçlüyse ona göre motive olup o kadar güçlenebilen bir tip.Tek başına 100 lerca Green Lantern'i yenmek,iradesi ile Spectre ile vücudünun kontrolü için başa baş mücadele vermek,100 lerce belkide 1000 lerce karakterin yenemediği Multiversal Krona'ya tek atmak gibi olağan üstü featleri var.Ayrıca Krona'ya tek attıktan sonra Guardians of the Universe'den birisi şöyle diyodu:"Herhangi bir yeşil fenerin iradesi ne olursa olsun bizden biirni öldürememesi gerekiyodu(Krona'dan bahsediyor)".Hal Jordan bunu nasıl yaptı diye şaşırıyolardı.Nerdeyse Universal omniscience karakterleri bile şaşırtabilecek güç seviyelerine ulaşabilen ,multiversal featler sergileyebilen Hal Jordan; nispeten potansiyeli daha tahmin edilebilir olan Ww ye karşı Bloodlusted bi savaşta daha öndedir diye düşünüyorum.