Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hal Jordan vs Silver Surfer

Hal Jordan vs Sılver Surfer

• Sılver Surfer Orta Zorlukta Alır

• Sılver Surfer Yüksek Zorlukta Alır

• Hal Jordan Orta Zorlukta Alır

• Hal Jordan Yüksek Zorlukta Alır

• Kararsızım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

father

Müdavim Baykuş
Üstat Kullanıcı
sılver surfer.jpghal jordan.jpgKurallar
1-Hal jordanın iradesi sağlam olucak
2-İki tarafda bloodlusted halde olucak
3- Dövüş uzayda geçicek

Hal Jordan'ın iradesi zaten sağlam :D

Hal Jordan alır. Krona'yı yenmiş biri iradesiyle.

Edit: Orta zorluk ile yüksek zorluk arasındayım yüreğe yakın :D

@Noralyma
İradesi sağlam olduğunu biz de biliyoruz hocam adamın gücü irade ile çalışıyor :D

Bana göre de sılver surfer alır :D

@father

Hal iradesi sayesinde neredeyse sınırsız potansiyele sahip.

Silver Surfer'ın öyle bir potansiyeli yok.

@Noralyma
Hal jordan süperman seviyesin de filan olduğunu zannetmiyorum şuana kadar gösterdiği güçlere bakarsak da ben ss'e çok daha yakınım :D

@father

Çünkü öldürmeye sonuna kadar kararlı olmuyor genelde. Olunca Krona'yı öldürmek, multiversal saldırıya dayanmak, krona + lon'un güçlerinin birleşimi olan karaktere bayağı hasar veren birisi.

@thanos

Eğer kendi iradeleriyle kapışacaklarsa (yani iradeleri eşitlenmezse felan) hal annesine hükmeder.

@Noralyma
Bir karakter öldürmeye karar vermeyince süpermanden alt bir seviyede karar verince multiversal olamaz :D Sen yine en büyük featlerini sayıyorsun :D

@father

Aynen multiversal saldırıya dayanmak uçuk feat.

Neyse iradesiyle bunları alır. Hele yüzğün kilidi kalkarsa bunları komaya sokar geri çıkartır sonra tekrar komaya sokar.

@Noralyma
İrade > her şey değil hatta cosmic gücü iradeden üstün tutuyorum. Yüzüğün kilidi kalkması başka bir şey o zaman alır bir şey diyemem :D

@Noralyma
Ama biz şuana kadar gösterdiği potansiyeli konuşuyoruz :D Kararlı filan farketmez sılver surfer affetmez :p

@Noralyma
İki tarafda bir birini yok edecek durumda değil öyle olsa kolay alır seçeneğini de koyardım ama yenecek taraf sılver surfer orası başka :evil:

@Noralyma
Hocam sen benden de emin konuşuyorsun :D

Hal'in irade dışında sılver surferdan ileri bir yanı yok. Sadece irade ile de kazanamaz :D

@Noralyma
Kronayı yenecek güce sahip olan adam süpermanden nasıl dayak yiyor :D İrade > hepsi diye bir durum yok :(