Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

GTA 6

KocaYusuf53

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
images - 2025-08-21T121149.037.jpeg

En çok beklenen, en çok hyplenen insanı kıpır kıpır eden bu oyun için nasıl başlık olmaz! ( Varsa da ben görmedim bakındım) Oyunla ilgili beklentiler nedir. Ne olmazsa hayalkırıklığı olurdu?

Bence en büyük beklenti, ana hikayenin yanında bizi içine çekecek, seçimlerimize göre şekillenecek derin bir dünyaya sahip olması. Kuru kuru görevleri tamamlamak yerine, karakterlerle gerçek bir bağ kurabilmek ve yan görevlerin bile hikayenin bütünlüğünü bozmaması çok önemli. Bir diğer olmazsa olmaz ise, oyundaki etkileşim. Sadece tek kişilik bir hikaye değil, dostlarımızla birlikte keşfedebileceğimiz, eğlenebileceğimiz ve hatta rekabet edebileceğimiz dinamik bir çevrimiçi dünya görmek istiyoruz. Eğer bu oyun bize sadece bir harita ve birkaç görevden fazlasını sunamazsa, tüm bu heyecan maalesef yerini hayal kırıklığına bırakır."

Oyun ID isteyecekmiş sanırım. Ya da yüzünü taratıp yaşını hesaplatman gerekecek. 😄
18 yaşında voleybolcu kızı tarattım birkaç yaş tahmini yapan yapay zekaya ve siteye 25-30 dediler,

32 yaşındaki Babyface sifatimi fırlattım 24-26 diyorlar. O iş yaş.