Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 2 Eyl 2025 #1 Öyle bir merak ettim. Özellikle tercih ediyorsanız sebebi ne? Ben karanlık mod sevdiğim için MX kullanıyorum.
Öyle bir merak ettim. Özellikle tercih ediyorsanız sebebi ne? Ben karanlık mod sevdiğim için MX kullanıyorum.
2 Kostok the traitor Yönetici Ulu Baykuş 2 Eyl 2025 #2 Gündüz karanlık mod kullanamam bu yüzden Alaturka. Geceleri açık mod kullanamam bu yüzden MX.
1 Nabu Ulu Baykuş Yönetici Ulu Baykuş 3 Eyl 2025 #6 MX Dark. 2. bir dark teması daha ekleme niyetim var o gelene kadar en iyisi bu xD
0 Monkey D Dragon Devrimci Baykuş Üstat Kullanıcı 2 Eyl 2025 #3 Varsayılanı kullanıyorum genelde.Arada canım sıkılınca diğerlerini de kullandığım oluyor
0 KocaYusuf53 Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 2 Eyl 2025 #4 İsim misim anlamam görüntü şu Ekli dosyalar Screenshot_2025-09-02-23-52-33-303_com.android.chrome.jpg 390.1 KB · Görüntüleme: 6
0 Kostok the traitor Yönetici Ulu Baykuş 3 Eyl 2025 #5 KocaYusuf53' Alıntı: İsim misim anlamam görüntü şu Genişletmek için tıkla ... Xenforo default teması bu.
KocaYusuf53' Alıntı: İsim misim anlamam görüntü şu Genişletmek için tıkla ... Xenforo default teması bu.
0 Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 3 Eyl 2025 #8 Nabu' Alıntı: MX Dark. 2. bir dark teması daha ekleme niyetim var o gelene kadar en iyisi bu xD Genişletmek için tıkla ... Süper olur. Karanlık tema alternatifi isteriz.
Nabu' Alıntı: MX Dark. 2. bir dark teması daha ekleme niyetim var o gelene kadar en iyisi bu xD Genişletmek için tıkla ... Süper olur. Karanlık tema alternatifi isteriz.