Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Favori Bankai'niz

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
images

Size göre en havalı, bankai seçebilcek olsam bunu seçerdim dediğiniz bankai hangisi?

İstediğimi seçebilecek olsam bana göre en güçlü olanı, Ichimonji'yi seçerdim. Veya Enrakyoten de epey iyi.

Ama tarz olarak, Hitsugaya'nın Zanpakutosu daha çok hoşuma gidiyor.

Soifon'un bankaisi Jakuho Raikoben. Kadın roket atar çıkarıyor olum daha ne olsun? :D

Hitsugaya'nın Bankai'si çok hoş.Bankai'sini kullanınca Power Up aldığını görsel olarak en iyi hissettigim Bankai olmasının yanısıra tasarımı da cok güzel.

İchigo’nunkiydi ama karakter kullanamadı ne yazık ki.

etrafta dans ederken hem önden hem arkadan getsugalar atmak, rakip kaçacakken gidip adamı tutarak getsugalar arasında sıkışmasını sağlamak falan çok iyi. Hollow ichigo bu kılıcı ne zaman eline alsa mangadaki en zevkli dövüşleri gördük.

İchigo’nun babasının getsugayla hougyoku yarmasına bakarsak normalde beklendiği gibi aşırı güçlü bi teknik zaten. Babası direk güçlü bi kesiş attı. İchigo mal gibi dengesiz reiatsu topu atıyordu su gibi dağılıyordu.

edit: güç olarak da muhtemelen en iyisi manga sonundaki ichigonunkiydi bence ama göremedik. Güç seviyesi olarak verdiği artış çok fazlaydı.