Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

En Sevdiğiniz Anime Sahneleri

Bana Midora'yı gerçek anlamda sevdiren sahnedir. Bundan öncesinde de bir problemim yoktu ama buradaki performansı ile baya gözüme girmişti.

Cowboy Bebop final sahnesi;
53e2943ab99dcaf0dd9ff94ecc97e13eed9fbeff.gifv

BnHa 3. sezondan All Might'ın final atağı;

Gon'un Pitou'nun önünde çıldırması.

Bir de yeni favorim Luffy'nin Onigaşima çatısına çıkışı var

Tatami Galaxy - Higuchi'nin 9. bölümdeki tavsiyesi

ve Watashi'nin monoloğu

Welcome to the NHK - İntihar anlaşması

EoE - Üçünü darbe ve Human Instrumentality Project sekansı

NGE - Asuka'nın psikolojisinin bozuluşu

Madoka Magica Rebellion'ın sonunda olanlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mikey'nin Hanma'ya dövüşün bittiğine dair tek tekmeyle verdiği efsane ayar.

''Sandaime.. Yondaime.. Şuan gözlerimin önünde.. bir kahraman duruyor.''

Lain 13. bölüm açılışı:

Utena ve Anthy'nin filmdeki dansı:

Utena'nın 39. bölümünde olanlar
Maalesef Youtube'da tamamını bulamadım ama Utena'nın, Anthy tarafından ihanete uğradıktan sonra yaralı bir şekilde yerde yatarken Anthy'nin milyonlarca kılıç tarafından bıçaklanmasını izlemesi, Dios ile atlı karınca sahnesi ve ardından Utena'nın yarasına rağmen kalkıp mührü kırıp, tabutun kapağını açıp Anthy'e elini uzatması. 11/10 sembolizm.

Sonny Boy

Sırf bu sahne için satırlarca yazı yazılır. Pek bilinmeyen underrated bir seri. Bir ara konusunu açıp tanıtırım umarım.

Boku no Hero Academia
[media] https://youtu.be/2EZS2MNbnew [/media]
BNHA serisini pek sevmem. Bana kalırsa epey vasat bir seri. Sırf dövüşleri için izliyorum desem yalan olmaz. Ama bu sahneyi bayağı severim. Burada Endeavor kendi inançları adına dövüşüyor. Ama sırf bundan ibaret de değil. Çarpık aile ilişkisi de ele alınıyor. Çocuklarının gösterimi ve yüz ifadeleri çok şey anlatıyor insana. Bir aile ne kadar birbirinden kopmuş olursa olsun aile bağları hep aynı kalacaktır. Bu yüzden değerli buluyorum. Bir aile ne demek çok güzel anlatıyor bana kalırsa.
Ashita no Joe
Ucuz dramlardan her zaman nefret eden bir insan olmuşumdur. Ama burada bunun çok ötesinde bir şey var. Joe'nun hayata nasıl baktığını anlatıyor. İnsanlar bazı şeyleri elde edemezler ya hani. Daha fazlasını hak etmeliydi deriz. İşte bazen öyle olmuyor. Bir insan nasıl bir yaşam sürmek istiyorsa öyle yaşamalıdır. Bunun ucunda bize göre olumsuz bir şey olsa bile kişinin kendisini tatmin edip huzur veriyorsa bu yeterlidir. Bazen doğruların bir önemi kalmaz. Kişinin isteği gerçek doğru olur.

Önceki mesajlara da bakarak en sevdiğim sahneler yerine en etkilendiğim sahneleri attım. Üstteki arkadaşlar da benzer şekilde mesajlar atmış. Hatta başlık değişebilirse daha hoş olur bence.

Neon Genesis Evangelion - Asuka BAKKA Derlemesi

Neon Genesis Evangelion - Asuka Langley Soryu Girişi