Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Donquixote Doflamingo vs Kuroashi no Sanji

Sizce Kim Kazanır?

• Donquixote Doflamingo

Oy: 4 33.3%
  • Kuroashi no Sanji

Oy: 7 58.3%
  • Kararsızım

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
Donquixote "Tenyasha" Doflamingo
donquixote-doflamingo-doffy.gif

Donquixote Doflamingo, esi Savaş Lordu, yer altı patronu, Tenryuubito ve eski Dressrosa kralı. Ito Ito no mi meyvesini yemiş ve ip adama dönüşmüştür. Üç tip hakiyi de kullanabilmektedir. Denizlerde çok ender bir güç olan uyanış yeteneğini de kullanabilmektedir. Dressrosa arkında kahramanımız Monkey D. Luffy'e mağlup olmuş ve İmpel Down'ı boylamıştır. Hükümet, Kutsal Ejderlerle ilgili çok önemli bir sırrı bildiğinden kendisine suikastçı yolladığı bilinmektedir. Ödülü 340 Milyon beridir.

Kuroaşi no Sanji

ae577160bdc32056dbc5c477f5196403.gif

Sanji, Hasır Şapka Korsanlarının aşçısı, 330 Milyon Beri'lik bir korsandır. İki tip hakiye sahiptir.(ustalığı kenbunşoku olmak üzere) Kendisi ailesini reddetse de Vinsmoke ailesinin bir ferdi ve bilimadamı Judge'nin oğludur. Günümüzde Canavar Korsanlarının yıldız üyelerinden biri olan Queen'i zorlanmadan mağlup etmiş ve gen yeteneklerini uyandırmıştır. Ek olarak kendisi hükümete özgü CP tekniği geppoyu kullanabilmektedir.

Dövüş alanı yıkılmış Marineford.

Doff, Sanji'yi yıkacak kadar ağır saldıramaz heralde. Bu adam Queen'den bi ton zopa yeyip bana mısın demeden bastı tekmeyi. Sanji orta zorluk derim.
Gen uyanışı öncesi suit Sanji olsa accayip az bir farkla yine Sanji derdim. Ama Doff diyene de karşı bir şey söyleyemezdim.

Beni tetiklemeye felan mı çalışıyorsun :thumbdown:

Doffy kuklası yapar oynatır diyorum. 8)

Oda gökten ol de olursa Sanji Doflamingo ve tüm tayfasını döver. Bu seri bu sebeple artık tartışılabilecek bir seri bile değil.

Haa yok olup bitene ve featlere bakarsak; Dof hala>>> Sanji

Dof fiziksel olarak bu kadar fark olunca zemini ip yaparak ve rakibi uzakta tutarak dövüşüyor. Sanji uçabilmesiyle ve görünmez olacak derecedeki hızıyla dof’u yakalar. Yakaladığında da ifrit jumbe’yla ağır hasar verir.

Sanji yine çabuk bayılacaksa dof’u indiremeden yenilir. Yorulmayacağını varsayarsak kazanır.

Sanji güncel haliyle Doflamingo falan dinlemez fazla zorlanmadan alabilmesi lazım. Dayanıklılık, hız, saldırı gücü her konuda önde. Dressrosa'da gördüğümüz Doflamingo için konuşuyorum tabi.

Sanji'nin mantıksal açıdan Dressrosa Arc. Doff'u patates etmesi lazım. Hem de böyle mid-high diff arası falan. Ama hala Doflamingo daha etkileyiciymiş gibi geliyor.