Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC ve Marvel'ın Olmayan Çizgi Roman Bazlı Diziler Platformu

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Bu başlık altında dc ya da marvel ile alakası olmayan ancak başka çizgi roman kaynaklarından esinlenilerek yapılmış dizileri tartışabiliriz.

------------------

The Umbrella Academy'i izleyeniniz var mı ? Önerir misiniz ?

Ben tavsiye ederim hocam.Diziyi bir hafta içersinde bitirdim. Fakat ben çok fazla dizi izleyen birisi olmadığım için dizi benim için iyi bir dizidir :D

Bu aralar sanki Superman ve justice league benzeri diziler popüler olmaya başladı(The Boys,Jupiter's Legacy,invincible vs.) İzleyeniniz varmı bu dizileri?
İzlediyseniz nasıl buldunuz ?

Bunu izledim. Hikayesi iyi. Animasyonları da aksiyon sahnelerinde çok iyi ama bazı diyaloglarda animasyonlar kötü. Onlar da göze çok batmıyor. 2 en fazla 3 günde bitirirsin.

The Boys'a da iyi diyolar ona başlayacam yakında.
Diğerini ise sadece ismen gördüm. Bu tarz bi şey olduğunu bilmiyodum.

Bu aralar sanki Superman ve justice league benzeri diziler popüler olmaya başladı(The Boys,Jupiter's Legacy,invincible vs.) İzleyeniniz varmı bu dizileri?
The Boys oldukça enteresan.Standart çizgi roman işlerinden çok çok daha farklı.Ben sevdim baya.Invincible'ye de yakın bir zamanda bakmayı düşünüyorum.

Ryomen Sukuna' Alıntı:
Invincible ve The Boys'u izledim ve iki dizi de harikaydı, bu ikisini izlemeyenler çok şey kaçırıyor.

The Boys'un 1. sezonu bana biraz sıkıcı gelmişti ama sonra 2. sezonunu izledim ve 2. sezon bomba gibiydi, harikaydı.

Invincible ise 1. bölümden itibaren diğer bölümleri merakla izlememizi sağlıyor ama 1. bölümü sonuna kadar izlememiz gerekli. Invincibleden spoiler yemeden önce izlemeyenler izlemeye başlasa iyi olur çünkü 1. sezon bile olsa aşırı spoiler içeren bir dizi bu.

Jupiter's Legacy daha izlemedim o yüzden yorum yapamam.

Invincible.
Aslında çok klişe başlıyor fakat yavaşça farkını koymayı başarıyor.İzlemenizi tavsiye ederim,keyifli vakit geçirirsiniz.Ayrıca Invincible izleyip çizgi romanını okumak istiyorsanız bence okumayın,çünkü yazar "Animasyonda hikayeyi daha ayrıntılı anlatacağız" demiş.Ha tabii okumak isterseniz okuyun,çizgi romanı da oldukça keyiflidir.

İnvincible güzeldi baya.Savaş sahnelerinde boş replikler yoktu.Onca filmde süper kahraman insan öldürmez adlı saçma kural kalkmış baya bildiğin gerçekler gelmiş.Farkını ortaya koyan bir dizi.Yavaş yavaş bununda taklitleri çıkar.Zaman varken bu dizinin tadı çıkartılmalı.Diziye puanım 100/89 ve 10/8