Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Bleach evrenine girebilseniz hangi türden olurdunuz

Hangi türden olurdunuz

• Shinigami

Oy: 3 30.0%
  • Hollow

Oy: 0 0.0%
  • Vaizard

Oy: 1 10.0%
  • Quincy

• Arrancar

• Hiçbiri umrumda değil insan olurdum

• Ortaya karışık (Shinigami,Quincy,hollow

• Fullbringer

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Bu anket kapanacak: .

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bildiniz üzere bleach evreninde farklı yeteneklere sahip insandışı varlıklar vardır.Peki siz içlerinden hangilerinden olmak isterdiniz?

CD678FCA-8FAB-4782-BA1C-EAA11B8142CC.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hollow, shinigami ve quincy’lerin hayatı çok sıkıcı görünüyor. Hollowlar boş çölde gezip av arıyor, shinigamiler aşırı sıkıcı görünen soul society’de yaşıyor, quincyler ise yhwach’ın kalesindeydi. Eğer onlardan biri olacaksam güçleri de istemem. Sorumlulukları da var. Hollowsan sürekli koca çölde hollow arayıp onları yiyeceksin, quincysen her an yhwach can sıkıntısından seni emebilir ve shinigamiysen sürekli hollowları temizleme görevleri var.

Ortaya karışık veya vaizard olsam içimdeki hollowla uğraşmam lazım. Güçlerde ustalaşsam bu sefer yeni ruh kralı adayı olabilirim.

Dünyada hollowlar olmasa normal insan olmak da yeterdi bana. Ama bonus olarak güçlere sahip olmaktan zarar gelmez sanırım. Fullbringer diyorum.

Shinigami kişisel olarak en avantajlı konum. Her ne kadar ahlaki olarak öyle olmasalar da.

Vaizard veya Hollow çok sıkıntılı. Quincy yine aynı.

Fullbringer o üçüne nazaran daha iyi.

Ha en iyisi Tessai reyis gibi insan dünyasında Urahara Shop'u işletmek olurdu :p

Shinigami kişisel olarak en avantajlı konum. Her ne kadar ahlaki olarak öyle olmasalar da.

Vaizard veya Hollow çok sıkıntılı. Quincy yine aynı.

Fullbringer o üçüne nazaran daha iyi.

Ha en iyisi Tessai reyis gibi insan dünyasında Urahara Shop'u işletmek olurdu :p
Tessai san Bencede en cool olanı :D ama onu hangi kategoride yazacağımı bulamadım :D

İchigo gibi bir şey olmak isterdim herhalde. O da olmadı Vaizard olurdum.