Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Bir Anime/Manga Karakteriyle Görüşebilseydiniz, O Kim Olurdu?

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
Bu kişi kim olurdu? Birden fazla isim yazabilirsiniz.

Aynı konunun çizgi roman versiyonu için, buraya.

İlk olarak tabii ki Sanninler. Hiruzen de beraberlerinde olursa tadından yenmez.

Kurbağa diyarında Elder Toad Gamamaru ve Fukasaku & Shima ile sohbet etmek gerçekten hoş olurdu. Burada maymun kral Enma reyisi de anmadan geçmek istemiyorum.

Tüm Bijuu'lar ile sohbet çok güzel olurdu. Şu reyis ile birlikte.
05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

TTGL animesinden Kamina ile bir maceraya atılmak isterdim.

İchimaru Gin ile güzel olurdu.

One Piece ve Bleach'de Shanks & Mihawk & Kyoraku ile güzel sake içilirdi. Daha önce hiç içki içmedim gerçi. :rolleyes: :whistling:

Naruto
Sanninler
Takım 7
4 Hokage
Madara
İtachi
Pain

Bleach
Aizen Sousuke
Urahara Kisuke
Ulquiorra Cifer
Kenpachi
Stark
Ginjo
Ukitake
Kyouraku
Gin
Grimmjow

Tokyo Ghoul
Kaneki
Eto
Kuzen
Arima
Uta

Şimdilik aklıma bunlar geliyor.

Hokagelerin hepsiyle görüşmek isterdim açıkcası.Ramenci dayıda Bir ramen ısmarlardım onlara :D All for one ve All might ile görüşmek isterdim.

En çok görüşmek istediğim adam ise ;
5-CE45-CBA-7-DA2-4136-9590-054-AC14-B9245.png

Uchihaların babası Madara.Onunlar bir güzel sohbet edip Ona bizim dünyamız hakkında görüşlerini sorardım :D

World's End Harem'deki hemşire ve bir kaç karakter daha.

Berserk serisinden de Griffith....

Hokageler, Sanninler, Itachi, Obito, Madara, Kushina. Naruto.

Roger, Garp, WB, Ace, Bonney, Robin, Luffy, Vivi, Hancock tehlikeli. OP.

Berduş Vash, Nicolaus D. Wolfswood. Trigun.

Reborn. KHR.

Zi Yu. FSJ.

Sakuragi Hanamichi.

Erza, Mystogan, Zeref ve Ejder Biçerler. FT.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vinland Saga'dan Thors ile olabilirdi. Çok insan gücünde olsa da dünyamızdaki insana en yakın karakterlerden.

FMA'dan Scar, Bradley ve Van Hohenheim olurdu.
Naruto'dan Naruto ve Jiraiya.

Popüler olanlar hariç henüz pek manga okumadım, anime izlemedim ama izlediklerimin arasında kesinlikle benim jenerasyonumun da hayran kalacağı Attack on Titan'dan kişilikler olurdu.

Reiner veya Eren ile duygu yoğunluklu dertleşme ve onların perspektifine daha yakından şahit olmak isteyeceğim bir şey.

Ha ama bunlar bi yana hayranlık duyduğum ve tanımak isteyeceğim bir de Levi var. Levi fiziksel güçten ziyade olaylar karşısındaki soğuk kanlılığı,kararlılığı ve farkındalığıyla bende hayranlık uyandıran bi tipleme. Çoğu kişi umursamaz olduğunu söylüyor ama ben umursamazlık değil soğuk kanlılık olarak yorumluyorum. Belki de seçim hakkım olsa veya kendimi yontabilsem onun gibi bir kişilik yapısı isterdim.

Planetes- Tanabe&Hachimaki çifti. Tanabe apla muazzam bir insan, Hachimaki de deliğanlı çocuk.

3-Gatsu Lion
Shimada Kai ve Tatsuyuki Misumi

Biri adamın dibi diğeri yanında bayrak taşıyanı. Bi yemek ısmarlardım bu abilere.