Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Berbat Çizime Sahip Mangalar

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
Berbat çizime sahip olduğunu düşündüğünüz serilerden burada bahsedebilir, onları eleştirebilirsiniz.

Nanatsu no Taizai serisini her gördüğümde aklıma bu geliyor. Özellikle mangasını. Durgun panelleri animeden bile kötü olan bir seri çizmeyi nasıl başarmışsa tebrik ederim valla. Anatomi sıfır, bütün kaslar orantısız şekilde şişirilmiş, estetik algı sıfır. Deviantart'ta kas fetişi olan ergen bir amatör çizerin işlerine bakıyormuşum gibi.

latest

Misal şu çizim ne ya allah aşkına. O alt beden, o saçma bükülme, kolların bozuk patlıcan gibi şişmiş olması falan... bir profesyonel manga için, 10 üzerinden 0 bir çizim.

Hunter x Hunter;

Güzel karakterler, detaylı bir evren sunuyor ama bunun keyfini animede çıkarabiliyoruz anca. Çizim yönünden zayıf.

Boruto;

Karakter çizimleri özellikle Naruto ile kıyaslandığında facia.

2hx1tvup0rgz.jpg

D17CpaQWoAIfOMt.jpg

@Child of Darkness
Hocam cidden berbatmış ama siz bir de Kimetsu no Yaiba'yı görün. Animedeki çizimden etkilenip mangayı okuyayım dedim berbat çizimler vardı.

Açıkçası şöyle bir baktım da pek çizimlerini kötü bulduğum manga okumamışım. Ama beğenmediklerim var elbette.

Zangekikan(1996): Eski bir seri sayılabileceği için çokta yargılamak istemiyorum yüz çizimleri çok sıkıcı.
artfichier_697331_3511064_201403090400732.jpg

Hunter x Hunter: Kötü değil çizer de zaten sektörün en büyük isimlerinden biri ama kendisi aşırı tembel eskiz olarak manga yayınladığı oluyor. Bazen çok güzel bazen ehhhh.
DlTM32cX4AAfyKx.jpg
087aacc7a538e386fa14b5ebf3ef4c7d1413767989_full.png
0388-018.png

Blue (2004): Çizimleri aslında çok güzel minimalist hatta rahatlatıcı benim için ama yüz çizimleri çok birbirini andırıyordu karakter kimdir seçemiyordum hiç.
kiriko-nananan-3d2eb99f-e36b-4d08-98e6-96a1c5169c9-resize-750.png
nananan-kiriko-blue.jpg
82030807_o.jpg

Konuyu görünce aklıma direk Boruto geldi. :D
Genelde çizimi kötü seri okumam ama One-Punch Man Webcomic'ini severek okuyorum.
Çizimler cidden kötü ama aksiyonu, duyguyu herşeyi aktaracak kadar da iyi aynı zamanda.
Mob Psycho 100 de aynı ama çok daha iyi.