Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime Battle Shounen Protagonistleri Popülerlik Turnuvası

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Battle Shounen Protagonistleri Popülerlik Turnuvası[/b]​
397c6ebb787bdbec5eb37922d1820759.jpg
Evveet arkadaşlar yeni bir turnuva ile karşınızdayım.Bu Turnuvada bazı popüler evrenlerin baş karakterlerini arasında bi turnuva yapacağız.Turnuva kuralları basit:En sevdiğiniz baş karaktere oyunuzu kısacık bir nedenlerile vermeniz gerekiyor.Hee olduda herhangi bir turda bilmediğiniz bir karakter çıktı işte o zaman tanıdığınız karaktere nedensizin oy verebilirsiniz.Lafı uzatmadan turnuvaya geçelim.

ROUND 1/TUR 1:

SHİNRA KUSAKABE

crop.jpg

VS

KURASAKİ İCHİGO

crop (1).jpg

Şimdi fotosunu gördüm daha da zor oldu benim için karar vermek. :D Neyse sanırım şimdilik Ichigo'ya veriyorum.

Ichigo. Fire Force da dahil olmak üzere modern shounenler ilgimi hiç çekmiyor. Bleach ise hem anime hem de shounen için ilk göz ağrılarımdan ve kalbime en yakın tuttuklarımdan biri.

İkisini de sevmiyorum. Seri olarak kıyaslasam gene yakınlar ama Bleach derim

Ama Ichigo sadece bir tool, bir deus ex, bir plot device. Öte yandan Kusakabe sinir bozucu olsa da bir karakter motifi var. Bir kişilik kavgası var.

Kusakabe nispeten biraz daha emek harcanmış bir karakter
Ichigo daha çok emek harcanmış bir "konsept"

Hangisi daha iyi kıl payı Kusakabe
Hangisi daha popüler ? Elbette Ichigo

Kusakabe diyeceğim.

Ichigo.Biraz mal bir karakter olsa ve arada bir kanser etse de genelde seviyorum kendisini.Bankaisi falan hep havalı gelmiştir bana.

İchigo 4 oy alarak turu gecmiştir

ROUND 2 /TUR:1

SİNDRİA KRALI SİNBAD

dd0a5a9f1791e8abd74d8cf2cd6adea1.jpg

VS

LİONES KRALI MELİODAS
screen-4.jpg[/b]

Meliodas 1 oy alarak turu geçmiştir(Sinbad reis'in oy almaması üzdü :D )

ROUND 3 /TUR:1

TORİKO
]Toriko_post-time_skip.png

VS

UZUMAKİ NARUTO
2adffbee6e939b2bd1e32ffa8c763308.jpg

Meliodas 1 oy alarak turu geçmiştir(Sinbad reis'in oy almaması üzdü )
IChigo vs Kusakabe 2 gün sürdü de bu niye oldu bittiye geldi. 2. tur için yeniden oylama istiyorum ve Sinbad diyorum. Şike karıştırmayın sayın Mel fanı :D

----------

Naruto, her anlamda Toriko'dan çok çok daha iyi bir karakter. Naruto diyorum.

Arkadaşlar baya bi tepki gelmesi üzerine sinbad ve meliodas oylaması 15 dk uzatılmıştır oy kullanmak isteyen olursa yazabilirsiniz.şu an ki durum 1-1

Edit:15 dakika dolmuştur.
Başka oy kullanan çıkmadığı için hem Meliodas hemde sinbad turu geçmiştir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de Naruto diyorum. Toriko; hem sarmadığından, hem de karakterleri ilgimi çekmediğinden dolayı başında bıraktığım mangalardan birisi.

Toriko; hem sarmadığından, hem de karakterleri ilgimi çekmediğinden dolayı başında bıraktığım mangalardan birisi.
O bir süre sonra sarıyor. Dayanmak lazım biraz. Eğer çok erkenden bıraktıysanız bir daha denemenizi öneririm hocam. Yavaş yavaş ilerlediği için sıkabiliyor ama hak veriyorum. :D

Toriko; hem sarmadığından, hem de karakterleri ilgimi çekmediğinden dolayı başında bıraktığım mangalardan birisi.
O bir süre sonra sarıyor. Dayanmak lazım biraz. Eğer çok erkenden bıraktıysanız bir daha denemenizi öneririm hocam. Yavaş yavaş ilerlediği için sıkabiliyor ama hak veriyorum. :D
Okuyalı yıllar(6-7 sene falandır) oldu, tam nerede bıraktığımı hatırlamıyorum ama 50-60 civarı falan sanırım. Konusu ve o ana kadarki hikayesi ilgimi çekmemişti, ikincil karakter de sinir bozucuydu. O zamandan bu zamana kadar insanların hakkında konuştukları da ilgimi çekmedi. Daha sonra tarz olarak da soğudum bu tarz serilerden. Üstüne manga okuyup, anime izlemeyi de çok azalttım/bıraktım. Devam edeceğimi sanmam o yüzden :D

Okuyalı yıllar(6-7 sene falandır) oldu, tam nerede bıraktığımı hatırlamıyorum ama 50-60 civarı falan sanırım. Konusu ve o ana kadarki hikayesi ilgimi çekmemişti, ikincil karakter de sinir bozucuydu. O zamandan bu zamana kadar insanların hakkında konuştukları da ilgimi çekmedi. Daha sonra tarz olarak da soğudum bu tarz serilerden. Üstüne manga okuyup, anime izlemeyi de çok azalttım/bıraktım. Devam edeceğimi sanmam o yüzden :D
Ok anlaşıldı. :D