Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avengers: Doomsday filmi hakkında tartışma başlığı.
Çıkış tarihi: 18 Aralık 2026
Konusu: Alternatif gerçekliklerin birbirleriyle çarpışması sonucu kahramanların kendi evrenlerinin ve çoklu evrenlerin yok olmasını engellemeye çalışmasını anlatacak.
Filmin çıkmasına az bir vakit kaldı. Forum ahalisi siz ne düşünüyorsunuz film hakkında? Açıkçası filmin fragmanlarına karşı çok heyecanlanamasam da internette okuduğum bir kaç şey yüzünden filme karşı biraz daha ilgim arttı diyebilirim. Bu ve bundan sonra çıkacak olan Secret Wars'ı dört gözle bekliyorum
Çok fazla yorumlayanı, inceleyeni gördüm ama Endgame sonrası MCU'yla pek aram yok. Thor powercrept'lenmiş onu gördüm. Doom'un aurafarming monoloğunu gördüm ama hiç hatırlamıyorum şu an. Yani MCU'nun ilk safhalarındaki sevdiğim tayfadan baya bir insan var. Belki Thunderbolts filmini izleyip gidebilirim filme. Ha bir de yeni Örümcek Adam filmini izlemeyi düşünüyorum. Onun haricinde arada olan bitenden pek haberdar değilim.
Doom için çok erkendi bence.Çünkü hiç bir altyapısı yok karakterin Thanosun aksine.F4 Filminde Galactusu yerine Doom olsa onun geçmişini motivasyonu öğrenseydik çok daha iyi olurdu bence.
Beklentim var tabi avengers filmi sonuçta her türlü izleyeceğim umarım batırmazlar
Ya kesinleşmiş bir şey yok ancak çok yüksek ihtimalle filmde olacak diye düşünüyorum. Biraz spoiler gibi olabilir orası bu yüzden eğer çok önemsiyorsan bakma
Filmde benim asıl heyecanlandığım kısım Tobey Maguire'ın oynadığı Spider-Man'in olması. Hatta şöyle söyleyeyim bu tarz şeyler ortaya çıktıktan sonra insanların çoğu için (yani en azından benim gördüğüm kadarıyla) Doomdur, Kaptan Amerikadır, X-Men'dir, Deadpool'dur vs. falan bunların hepsinden çok daha büyük bir hype yarattı. Bende dahilim açıkçası yani Tobey'nin Spider-Man'i varken kim napsın öbürlerini Bir sürü meme video yapıldı bununla ilgili internette biraz araştırırsan görebilirsin
Söylentilere göre filmin açılışı onunla olacak ve gerçekleşen incursion sebebiyle Fox'un X-Men'iyle kendi dünyasını korumak için savaşacak.
Açıkçası pek çok söylenti var burada ama benim en çok aklıma yatan senaryo şu: Beast, Tobey'nin dünyasını yok etmek için özel bir bomba yapacak ve bu bombayı birkaç tane X-Men, Tobey'nin dünyasına yerleştirmeye çalışacakmış ve Spider-Man'de onları durdurmaya çalışacakmış. Ancak işin sonunda maalesef başarısız olup dünyası yok olacakmış. Amma velakin dünyası yok olsa bile ya Watcher'ın ya da Fantastik Dörtlü'nün olaya el atıp onu Spidy'i kurtaracaklarmış ve sonraki filmde de olacakmış.
Hatta (burda Brand New Day filminin after-credits spoilerı var istiyosan filmi izledikten sonra oku)
BND'nin sonundaki o uzaydaki Spider-Man'in, Tobey olduğunu söyleyenler falan da var ama bence ordaki Spider-Man, Battleworld'deki Tom'un Spider-Man'i olacak ve orada simbiyot kostümü bulacak diye düşünüyorum.
Bazıları da trailerda Doom'un yok ettiği şehrin Tobey'nin New York'u olduğu da söyleniyor. Yani bu çok olası gelmedi bana ama...
Biraz fazla fanfic gibi olan yerler de var ancak kurtulmasa veya söylenen şeylerin çoğu olmasa bile en azından filmde kesinlikle olacaktır diye düşünüyorum. Öyle ümit ediyorum
Filmin senaryosuyla ilgili daha çok fazla söylenti şey var -mesela Doom, Loki'yi falan öldürecekmiş hatta Kaptan ile Thor ilk buluştuğunda (Kaptan'ı geri getiren kişi de Loki'ymiş) Loki'yi görmeye gideceklermiş ama ölü bedenini falan bulacaklarmış sonra o trailerdaki Thor'un, Doom'a saldırma sahnesi falan gerçekleşecekmiş vs.- ama benim ve diğer pek çok insanın en çok ilgisini çeken şey Spider-Man tabi
Bir diğer söylenti de Andrew Garfield'ın, Secret Wars'da olması. Yani bununla ilgili çok bir şey yok sadece ortada gezen birkaç iddia var ama yazıyorum yine de
oom için çok erkendi bence.Çünkü hiç bir altyapısı yok karakterin Thanosun aksine.F4 Filminde Galactusu yerine Doom olsa onun geçmişini motivasyonu öğrenseydik çok daha iyi olurdu bence.
Çünkü asıl plan Doom için değil Kang için idi Ancak Kang'ın aktörünün yaşadığı sorunlar sebebiyle onu sildiler (kendileri yeteri kadar büyük bir villan olduğunu düşünmedikleri için sildiklerini söylüyorlar ama neyse ). Ancak yine de komple sıfır da değil bence. Doctor Strange filmi, Loki vs. biraz biraz var ancak çok eksik tabi. Pat diye Doom geldi bir yerden...