Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Akame ga Kill!

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
[img='https://static.zerochan.net/Akame.ga.Kill%21.full.2239224.jpg',none,516][/img]​
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2010

Bitiş Tarihi: 22 Aralık 2016

Mangaka: Tashiro, Tetsuya (çizim), Takahiro (hikaye)

Dergi: Gangan Joker

Türler: Aksiyon, Drama, Fantezi, Korku, Shounen

Cilt: 15

Bölüm Sayısı: 80

Fakirlik ve açlık çeken köyüne bir çözüm bulabilmek ve onlara maddi yardım yapabilmek için imparatorluk ordusuna katılıp ünlü bir asker olmak isteyen Tatsumi, köyünden ayrılırken kendi ile aynı hayallere sahip iki arkadaşını da yanına alır ve imparatorluk başkentine doğru yola koyulur. Taşrada büyütdüğü için şehir hayatında insanların yaşama şekillerine hayran kalır ama aynı zamanda bu büyük dünya için kalbi ve zekası çok saftır. Başkent ise kötü insanlar, hırsızlar, katiller ile doludur. Daha fazlasını anlatırsam etkileyici spoiler vermiş olurum o yüzden devamını anlatmıyorum okuyun yada izleyin ve görün. :D

Bu hikayeyi sevmiştim. En azından klişe değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
17.Bölüme kadar dayandım devamını getiremedim.

Başlarda her şey güzeldi sevmiştim seriyi fakat bi anda Sevdiğim karakter ölünce dedim noluyor lan! nasıl ölebiliyo dedim kendi kendime.Bi bölüm sonrasında Bulat’da öldüğünde İyice sinirlendim :D .

Neyse 17.bölümü izledikten sonra İnstagramda gezinirken yanlışıkla çok büyük spoiler yedim. :D
Başlarım böyle işe izlemiyom deyip bıraktım seriyi :D Ama güzel anime beğendim diyebilirim sanırım

17.Bölüme kadar dayandım devamını getiremedim.

Başlarda her şey güzeldi sevmiştim seriyi fakat bi anda Sevdiğim karakter ölünce dedim noluyor lan! nasıl ölebiliyo dedim kendi kendime.Bi bölüm sonrasında Bulat’da öldüğünde İyice sinirlendim :D .

Neyse 17.bölümü izledikten sonra İnstagramda gezinirken yanlışıkla çok büyük spoiler yedim. :D
Başlarım böyle işe izlemiyom deyip bıraktım seriyi :D Ama güzel anime beğendim diyebilirim sanırım
Anime'si bir noktadan sonra manga'dan çok farklı bir yola girip alakasız bir sona ulaşıyor haliyle de kalite düşüyor. Mangasını öneririm.

Spoiler içinde yazmayı unutmuşum :D Düzeltiğiniz için teşekkürler hocam.Bir ara mangasınada bakmayı düşünüyorum

Anime'si bir noktadan sonra manga'dan çok farklı bir yola girip alakasız bir sona ulaşıyor haliyle de kalite düşüyor. Mangasını öneririm.
Hocam ona ben de başlamak istedim ama bir de Akame Ga Kill Zero diye bir manga var o ne?

Bir de anime nereye kadar mangayla beraber gidiyor?

Hocam ona ben de başlamak istedim ama bir de Akame Ga Kill Zero diye bir manga var o ne?
Bir de anime nereye kadar mangayla beraber gidiyor?
İzleyeli çok oldu anime'yi tam hatırlamıyorum. Baktığıma göre Jaeger arcın da başlıyormuş farklılıklar bir yerden sonra tamamen farklı oluyor. Hatta Anime de yaşayan karakterler manga da ölü yada manga da yaşayan karakterler anime de ölü oluyor. Tavsiyem manga'ya başlayabildiğin kadar geriden başla. Animeyi izlediysen zaten izlediğin yerleri geçersin. İkisine de başlamadıysan manga dan başla boş ver anime'yi.

Zero Akame karakterinin geçmişini anlatıyor olması lazım hemen okuman gereken bir şey değil.

İzleyeli çok oldu anime'yi tam hatırlamıyorum. Baktığıma göre Jaeger arcın da başlıyormuş farklılıklar bir yerden sonra tamamen farklı oluyor. Hatta Anime de yaşayan karakterler manga da ölü yada manga da yaşayan karakterler anime de ölü oluyor. Tavsiyem manga'ya başlayabildiğin kadar geriden başla. Animeyi izlediysen zaten izlediğin yerleri geçersin. İkisine de başlamadıysan manga dan başla boş ver anime'yi.
Animeyi izlemiştim hocam. Mangaya en başından başlayıp okurum. Teşekkürler.

Mangasını bugün bitirdiğim ve hoşuma giden bir seri.
Sonu oldukça tatmin ediciydi.
Can damarının biri koparılmasına rağmen bana göre en baba adam Lubbock reistir. Hellsing'in Walter'ine de giydirmiştir.
source.gif

Hadi bir sürü güzel karakter yaratıp hepsinin içinden geçelim temalı bir seri.

Animede Kurome'nin ölümü eksik işlenmiş. Daha iyi işlenebilirdi. Bi de Leone'nin nasıl mermilerden sonra görünüp kaybolduğu mangada anlatılmıştı. Animede bir şey dememişler.

Onun haricinde animenin sonu mangadan daha tatmin edici geldi. Şu Shura'nın (Başbakanın veledi) takımını eklememeleri iyi olmuş. Pedofili palyaço sinir bozucuydu zaten.